Wisselmassage

Een wisselmassage bestaat uit het om beuren masseren van elkaar. Ik masseer bijvoorbeeld eerst je rug en daarna wisselen we van plaats en masseer je mijn rug. Hierdoor kan je eerst ervaren hoe het voelt, waarna je het zelf ook direct gaat toepassen. Op die wijze bouwen we dat uit naar de rest van het lichaam. Omdat er veel wordt gewisseld, voelt een wisselmassage niet als een massage. Het is meer een korte training en uitleg dan een echte massage. Het draait meer om een bepaalde techniek uit te leggen.

Vertrouwen

Met een wisselmassage bouw je vertrouwen op in hoe je de massage geeft. Je krijgt direct terugkoppeling over hoe je het doet en je kunt oefenen totdat je het onder de knie hebt. Dit is een mooie manier om te leren masseren als je het nog te spannend vindt om een hele massage te geven en/of niemand hebt om op te oefenen.

 

Blootgewoon

Bij al mijn massages lig je ongekleed en onbedekt op de massagetafel. Hierdoor is je overgave aan de massage veel groter, wat het effect en resultaat van de massage zeer ten goed komt. 

Afspraak maken

Een afspraak maken voor een massage in mijn praktijk gaat heel gemakkelijk online. Je ziet direct de vrije dagen en tijdstippen in mijn agenda. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met me op.


Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden