Partnermassage

Hoe mooi zou het zijn als jij je partner zou kunnen masseren en/of andersom? Massage is iets moois en bijzonders. Als je het deel kan laten uitmaken van je relatie, dan kan het iets fantastisch zijn. Een partnermassage is echt bedoeld voor stellen. Geen gelegenheid duo’ s maar echt voor twee mensen die een intieme relatie met elkaar hebben. Kom samen eens op bezoek voor een partnermassage en ervaar zelf wat massage voor je relatie kan betekenen. Grotendeels samen met mij je partner masseren, maar soms ook even zonder mij. Natuurlijk blijf ik de gehele massage wel begeleiden en zal ik aanwezig blijven in de massageruimte. Ervaring in het geven van een massage is absoluut niet noodzakelijk, het komt zeker goed.

 

Deel deze massage met je partner

Respectvolle vrijheid

Een partnermassage kan veel emoties en gevoelens los maken. Dat is juist de meerwaarde van een partnermassage en maakt het hierdoor juist bijzonder en speciaal om samen te ervaren en te beleven. Dit is ook de reden dat ik deze partnermassage enkel aan stellen geef en niet aan gelegenheid duo's. 

Gender en geaardheid

Deze massagevorm is enkel voor twee mensen die een intieme relatie met elkaar hebben. Natuurlijk maakt het hierbij totaal niets uit wat jullie geaardheid of gender is, dat staat helemaal los van een massage. Ieder stel is van harte welkom voor deze massage.


Free flow massage

De massage die we gaan geven is de Free flow Massage. Hierbij staat er niets gepland, maar laten we ons leiden door het moment en het gevoel. Dit is een intuïtieve massagevorm.

Blootgewoon

Bij al mijn massages lig je ongekleed en onbedekt op de massagetafel. Hierdoor is je overgave aan de massage veel groter, wat het effect en resultaat van de massage zeer ten goed komt. 


Afspraak maken

Enkel

90 minuten

Een van jullie neemt plaats op de tafel en de ander gaat samen met mij de massage geven.

Dubbel

120 minuten

Jullie ontvangen beide en geven beide de massage aan elkaar, samen met mij.

Triple

120 minuten

Jullie ontvangen en geven beide de massage en gaan ook beide mij een massage geven.


Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden