Partnermassage

Hoe mooi zou het zijn als jij je partner zou kunnen masseren en/of andersom? Massage is iets moois en bijzonders. Als je het deel kan laten uitmaken van je relatie, dan kan het iets fantastisch zijn. Een partnermassage is echt bedoeld voor stellen. Geen gelegenheid duo’ s maar echt voor twee mensen die een intieme relatie met elkaar hebben. Kom samen eens op bezoek voor een partnermassage en ervaar zelf wat massage voor je relatie kan betekenen. Grotendeels samen met mij je partner masseren, maar soms ook even zonder mij. Natuurlijk blijf ik de gehele massage wel begeleiden en zal ik aanwezig blijven in de massageruimte. Ervaring in het geven van een massage is absoluut niet noodzakelijk, het komt zeker goed.

 

Deel deze massage met je partner

Respectvolle vrijheid

Een partnermassage kan veel emoties en gevoelens los maken. Er is alle ruimte en vrijheid om daar gehoor aan te geven. Dat is juist de meerwaarde van een partnermassage en maakt het hierdoor juist bijzonder en speciaal om samen te ervaren en te beleven. Dit is ook de reden dat ik deze partnermassage enkel aan stellen geef en niet aan gelegenheid duo's. 

 

Gender of geaardheid

Deze partnermassage is enkel voor twee mensen die een intieme relatie met elkaar hebben. Natuurlijk maakt het hierbij totaal niets uit wat jullie geaardheid of gender is, dat staat helemaal los van een massage. Ieder stel is van harte welkom voor deze partnermassage en alle mogelijke combinaties van stellen zijn al eens op bezoek geweest voor een partnermassage. 

 


Variaties

Bij de partnermassage staan alle opties open. Het uitgangspunt is dat jullie beide zowel de massage ondergaan en samen met mij de massage aan je partner gaan geven.Het is echter totaal geen probleem om hier wat variatie in aan te brengen. Soms wil maar een van de partners gemasseerd worden. Het is ook mogelijk om mij als masseur te masseren. Als jullie nog andere wensen hebben, stem deze dan voorafgaande aan de massage persoonlijk met me af.

 

Massageduur

Deze massagevorm bied ik aan in 90 en 120 minuten. Als jullie beide de massage zowel geven als ondergaan, en/of ook mij willen masseren, dan is 120 minuten natuurlijk de beste keuze. Wil maar een van jullie gemasseerd worden, dan is de massage van 90 minuten ook een prima optie.