Leer ontspannend masseren

Een ontspannende massage geven, dat kan bijna iedereen. Het is niet iets technisch, maar het draait meer om de rust vanuit jezelf te kunnen overdagen aan iemand anders middels aanraking. Je komt op bezoek om ook direct met masseren aan de slag te gaan. Hierbij zal ik eerst wat instructies geven en een start maken met de massage, waarna jij het samen met mij kan doen. Na verloop van tijd ben je ook zelfstandig aan het masseren, natuurlijk ben ik er wel bij aanwezig. Feitelijk lukt het altijd, er is niets om je zorgen over te maken.

Massagemodel

Er is natuurlijk iemand nodig die op de massagetafel komt liggen. Je mag hiervoor zelf een model meebrengen. Als diegene die je hiervoor meebrengt tevens je partner is, dan is het beter om voor de partnermassage te kiezen. Als het niet lukt om iemand als model mee te brengen, kan ik evt ook voor een massagemodel zorgen. Hierbij ben je dan wel afhankelijk van de beschikbaarheid van de massagemodellen en heb je hierin zelf geen keuze of het een man of een vrouw zal zijn.

Blootgewoon

Al mijn massages worden uitgevoerd op een geheel ontkleed lichaam, (uiteindelijk) zonder bedekking van een handdoek. Realiseer je dus dat je een bloot mens op de massagetafel hebt liggen. Breng je zelf een model mee, dan ligt hij/zij ook blootgewoon op de massagetafel. Stem dit vooraf natuurlijk wel even af met het model wat je meebrengt, zodat dit geen verrassing zal zijn.


Kleding

Als je de massage geeft ben je gekleed. Neem dus wat luchtige kleding mee, want het is vaak warm in de massageruimte. Zorg dat het kleding is waar ook wat olie in mag komen. Voor de rest hoef je niets mee te nemen en is alles hier aanwezig. Omkleden doe je gewoon in de praktijkruimte.

Afspraak maken

Als je een afspraak wilt maken, zijn er 2 mogelijkheden. Je boekt een afspraak met eigen model (want die neem je zelf mee) of je boekt een afspraak zonder model (dan ga ik voor een model proberen te zorgen). Mocht ik geen model kunnen vinden, dan zal ik dat tijdig laten weten en moeten we de afspraak wellicht verplaatsen naar een later moment.