Leren masseren

Als je nog maar zelden of nooit een massage hebt gegeven (of je hebt het al heel lang niet meer gedaan), dan is hiermee starten vaak een probleem. Hoe begin je, is het wel iets voor je, doe je het wel goed en meer van deze twijfels. Daarnaast heb je vaak niet alle middelen in huis om een massage te kunnen geven. Ik kan je hiermee helpen. Een leuke start om een keer samen met een masseur een massage te geven en te ervaren hoe dat is en hoe het voelt. Ervaring is niet nodig. Ik begeleid en ga samen met jou de massage geven, het lukt altijd!


Eigen massage model

Wat je nodig hebt is iemand die op de massagetafel zal plaatsnemen en op wie je onder mijn begeleiding op mag oefenen. Je breng zelf iemand hiervoor mee. Natuurlijk zijn er variaties mogelijk en als jullie beide ook elkaar willen masseren of ook mij, dan is dat gewoon mogelijk. Laat maar weten wat de wensen zijn.

Blootgewoon

Mijn massages zijn blootgewoon. Het noodzakelijk om dit vooraf af te stemmen met diegene die je meebrengt, zodat het geen verrassing is. Diegene die op de massagetafel ligt is ongekleed en onbedekt. Ben je aan het masseren, dan ben je luchtig gekleed. Neem hiervoor wat luchtige kleding mee waar ook olie in mag komen. Uitkleden, omkleden en aankleden vindt gewoon in de praktijkruimte plaats. 

Voor wie

Deze workshop is voor iedereen, ongeacht leeftijd of geslacht. Het kan bijvoorbeeld met een vriend of vriendin, ouder en kind, zussen en zo verder. Massage kan een hoop losmaken. Het is daarom belangrijk dat jullie elkaar absoluut vertrouwen en geen problemen hebben met een blootgewone massage. Zijn jullie een stel? Dan is het beter om voor de workshop partnermassage te kiezen.