Leren masseren

Als je nog maar zelden of nooit een massage hebt gegeven (of je hebt het al heel lang niet meer gedaan), dan is hiermee starten vaak een probleem. Hoe begin je, is het wel iets voor je, doe je het wel goed en meer van deze twijfels. Daarnaast heb je vaak niet alle middelen in huis om een massage te kunnen geven. Ik kan je hiermee helpen. Een leuke start om een keer samen met een masseur een massage te geven en te ervaren hoe dat is en hoe het voelt. Ervaring is niet nodig. Ik begeleid en ga samen met jou de massage geven, het lukt altijd!

Eigen massage model

Wat je nodig hebt is iemand die op de massagetafel zal plaatsnemen en op wie je onder mijn begeleiding op mag oefenen. Je brengt zelf iemand hiervoor mee, die minimaal 18 jaar is. Natuurlijk zijn er variaties mogelijk en als jullie beide ook elkaar willen masseren of ook mij, dan is dat gewoon mogelijk. Laat voorafgaande aan de workshop maar weten wat de wensen zijn.

 

Voor wie

Deze workshop is voor iedereen vanaf 18 jaar, oinbgeacht gender of geslacht. Het kan bijvoorbeeld met een vriend of vriendin, zussen, een gelegenheid duo en zo verder. Massage kan een hoop losmaken. Het is daarom belangrijk dat jullie elkaar absoluut vertrouwen en geen problemen hebben met een blootgewone massage. 

 


Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden