Aanmelden als Massagemodel

Voor mijn workshops ben ik op zoek naar massagemodellen. Als massagemodel onderga je massages van cliënten die bij mij een workshop volgen in het geven van een ontspannende massage. Ik ga wat technieken bij je toepassen, soms word je enkel door mij of mijn cliënt gemasseerd (in mijn aanwezigheid) en soms zal je door zowel mijn cliënt als mij gelijktijdig worden gemasseerd. Als je jezelf als massagemodel wilt aanmelden, dan kan dat enkel als je ook al eens op bezoek bent geweest voor mijn massages.

Blootgewoon

Al mijn massages worden gegeven op een geheel ontkleed lichaam. Als massagemodel dien je er dus geen problemen mee te hebben dat je blootgewoon op de massagetafel ligt, (uiteindelijk) zonder bedekking van een handdoek. 

Overgave

Je weet als massagemodel vooraf niet wie mijn cliënt zal zijn. Dit kan een man of een vrouw zijn, een bekende of een onbekende. Er kan ook wel eens iets mis gaan, immers is niet iedereen al ervaren in het geven van massages. Als massagemodel dien je over een hoge mate van overgave te beschikken.

Onkosten

Als massagemodel ontvang je geen onkosten. Ik vraag ook geen kosten aan mijn cliënten voor de inzet van jou als model. Je ontvang gewoon een fijne massage, soms zelfs door 4 handen. Als er vraag is naar een massagemodel voor een bepaalde datum, dan ontvang je een mailtje en kun je jezelf voor die datum aanmelden.


Aanmelden

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.