Promotie Massagetherapie en Coaching

Voor Tieners en Jongeren tot 18 jaar

2019 staat voor mij echt in het teken om massagetherapie en coaching voor tieners en jongeren te promoten. Onder tieners en jongeren leeft de gedachte dat je hiervoor bejaard moet zijn of dat er echts lichamelijk of geestelijk met je aan de hand moet zijn, voordat je de keuze maakt voor massagetherapie en coaching. Het tegenovergestelde ligt namelijk veel dichter bij de waarheid. Als je op jongere leeftijd al de weldaad van massagetherapie ervaart, dan zal je daar de rest van je leven profijt van hebben, zowel lichamelijk, maar ook geestelijk. Coaching is ook superfijn op jonge leeftijd. Gewoon iemand hebben waarmee je echt over alles in volledig vertrouwen kan praten en waarvan je nooit een oordeel terug zal krijgen. Iemand die je in vertrouwen even kan appen en advies kan vragen, hoe fijn is dat! 


Druk, druk, druk.

De meeste mensen realiseren zich het niet, maar de jeugd heeft het ontzettend druk. Studie, huiswerk, sport, vrienden, thuis, familie en noem maar op. Hoe stop je dit allemaal in een week en waarom kan dat niet allemaal tegelijk? Als je ouders dan ook nog gescheiden zijn, dan heb je ineens alles dubbel. En dan minimaal ook nog 250 berichtjes op WhatsApp, insta en Facebook. Pfff, je komt tijd te kort en slapen voelt als zonde van de tijd, want je moet nog zoveel doen. Uitgeput op de bank ineenstorten, even niet meer weten waarmee je zou moeten beginnen en als je het wel weet, dan heb je daar ook absoluut geen fut voor en zeker geen zin in. Of je dan ook nog even je kamer wilt opruimen, ja hallo zeg……. :)

Maak de juiste keuze

Ik spreek echt uit ervaring dat massagetherapie en coaching iets geweldigs is voor tieners en jongeren. Ik heb ruime praktijkervaring met massagetherapie en coaching voor tieners en jongeren en de resultaten zijn ronduit geweldig te noemen. Beter in je vel, meer rust in je hoofd, dichter bij jezelf en soms zelfs meer meer zin in het leven en de toekomst. Dat is nogal wat, ik weet het, maar het werkt! Daarom snap ik ook niet zo goed waarom er zo weinig de keuze wordt gemaakt voor massagetherapie en coaching. Men denkt er niet aan of men weet niet wat het kan doen en kan betekenen. Vandaar mijn intenties om dit een geheel jaar te promoten, waardoor ik nog meer tieners en jongeren kan helpen middels massagetherapie en coaching.


 ' Toen ik voor het eerst bij Henk kwam, was ik ontzettend zenuwachtig. Ik liet me vooral leiden door wat anderen zeiden, deden en vonden. Ik deed wat mij het beste leek in de ogen van anderen. Ik nam nooit genoegen met mezelf of met mijn keuzes en ik hield niet van wie ik was. En nu, een aantal maanden en een aantal massages later, sta ik zelfverzekerder in mijn schoenen, durf ik beter uit te spreken wat ik vind en wat ik wil en word ik blij als ik in de spiegel kijk! Ik voel me energieker, ik slaap beter en ik heb een positievere kijk op het leven gekregen. Het verbaast me na iedere massage nog steeds wat voor impact een massage op mijn lichaam en geest heeft! De combinatie van het bespreken van dingen waar je mee zit en de massage maakt dat je diepe problemen goed kunt verwerken en kunt loslaten. Dit onder de juiste begeleiding van Henk en blindelings vertrouwen tussen masseur en cliënt zorgt voor een fijn en veilig gevoel, waardoor je je makkelijker kunt openstellen. Buiten dat is de massage erg fijn en ontspannend en ga je super relaxed de deur uit! Ja, ik zou Henk en zijn magische handen zeker aan iedereen aanraden! En voor alle jongeren die nog twijfelen: doe het gewoon!!  Ik had het namelijk ook al VEEL eerder moeten doen;). Je zult er echt geen spijt van krijgen! ' 

Promotie acties

Om massagetherapie en coaching voor tieners en jongeren wat meer bereikbaar te maken, heb ik een aantal speciale acties samengesteld. Alles met de achterliggende gedachte om de drempel voor het eerste bezoek zo laag mogelijk te maken. Je mag contact opnemen, kennis komen maken er is een speciaal stappenplan om je te laten wennen aan de massages en je 1e en je 2e bezoek zijn totaal gratis, zonder kosten en zonder verdere verplichtingen.

Contact opnemen

Tieners en jongeren (maar ook ouders) mogen zeker contact met me opnemen. Vraag me alles wat je wilt weten, bespreek je twijfels en vraag evt mijn advies voor jouw specifieke situatie. Wil je liever bellen of appen? Dat mag ook, neem contact op en dan geef ik je mijn mobiele nummer. 

 

Kennismaken

Wil je eerst een keertje persoonlijk kennis komen maken? Je komt dan op bezoek, ik laat je de massageruimte zien en ik zal je wat meer over mezelf vertellen. Neem gewoon een vriend(in) of een van je ouders mee. Dit is een kennismaking zonder massage. Wil je dat, neem dan contact met me op.

Stappenplan

Voor tieners en jongeren die moeite hebben met de overgave aan een massage, heb ik een stappenplan opgesteld, zodat je langzaam kunt wennen aan het ondergaan van een massage. Je kiest zelf op welke stap je wilt starten en zo bouwen we dit langzaam verder uit naar een echte massage. 

1e & 2e bezoek gratis

Mijn tarieven zijn al erg laag te noemen. Toch kan dit alsnog een dilemma zijn. Heb je het er wel voor over en is het het waard? Ik weet zeker van wel, maar ja, jij moet het nog ervaren. Daarom bied ik je het 1e en het 2e bezoek geheel gratis aan, ongeacht welke massage je kiest en zonder verdere verplichtingen. 


" Henk's massages zijn niet alleen gewoon lekker ontspannend, maar hebben ook een fijne nawerking. Tijdens en vlak na een massage voelt het vaak ontspannen aan,  maar mijn moeder heeft op de autoreis terug naar huis al vaak genoeg gezegd 'joh wat ben jij ineens druk' , dat klopt. Ik merk vaak dat ik na de massages meer energie heb en het neemt voor mij ook nog eens veel pijn weg. " 

Welke massage kies je

Feitelijk is iedere massage die je zelf kiest de beste. Al mijn massages zijn geschikt voor alle leeftijden. Heb je advies nodig of twijfel je nog tussen een paar verschillende massages? Neem contact op, dan kan ik je adviseren. Hieronder zie je een paar massagevormen die ik zou aanraden voor tieners en jongeren.

Tieners en jongeren

Een ontspannende massage met een speciaal stappenplan om je stap voor stap te laten wennen aan het ondergaan van een massage.

Depressiviteit

Een depressie kan een grote invloed hebben op het dagelijks leven, doordat het zorgt voor lusteloosheid en allerlei lichamelijke klachten. 

Combi massage

Een combinatie van klassieke en ontspanningsmassage. Erg fijn voor je nek, schouders en rug. Ideaal bij nekklachten en hoofdpijn. 

Anorexia

Massage is hierbij zeker geen wondermiddel, maar het bied de nodige rust. Massage kan de fysieke en geestelijke problemen verminderen


" Na de massage voelde ik nog geen verschil maar na dat ik een nacht had geslapen had ik veel meer energie. Vlak na de massage was ik zo erg ontspannen dat ik thuis meteen in slaap viel. En ik had voor de massage spierpijn in mijn been en dat was ook nog maar amper te voelen. En eerst is het raar dat je helemaal stil moet zijn maar na een minuut wil je ook graag stil zijn. Ik vond het heel fijn verder en ik denk dat ik wel vaker terug kom. " 

Afspraak maken

Mijn agenda is altijd supervol, maar voor deze promotie probeer ik wat plekjes in mijn agenda vrij te houden. Ook al zit mijn agenda helemaal vol, neem gerust contact op. Als je onder de 18 jaar bent, dan is voor mij erg belangrijk dat je ouders op de hoogte zijn, voordat je een afspraak gaat inplannen. Mijn massages zijn uiterst respectvol en worden met de groots mogelijke zorg gegeven, maar ik wil simpelweg alle misverstanden voorkomen. Je ouders mogen ook contact met me opnemen, voor jou de afspraken plannen en/of me zonodig alle vragen stellen. evt komen jullie samen eerst een keertje kennismaken, jullie zijn van harte welkom.

Een compleet overzicht van alle massages

De spelregels van mijn massagepraktijk

Wat zijn de beperkingen bij een massage

Veelgestelde vragen en de antwoorden


Maak hier een online massage afspraak

Massage advies, welke massage kies ik

De reacties op mijn massages

Overzicht massage tarieven