Nog nooit een massage ervaren

Deze actie is speciaal bedoeld voor mensen die nog nooit een massage hebben mogen ervaren en waarvoor een massage helemaal nieuw is. Onder het motto ' je weet niet wat je mist', deze leuke actie ter promotie van massagetherapie.  Ik merk natuurlijk het verschil als je al wel ervaring met een massage hebt, dit is echt alleen voor diegene die hun 1e massage ooit willen komen ervaren. Dat is zo mooi en bijzonder, zowel voor jou als voor mij, dat ik er een speciale actie voor heb bedacht.


Je mist iets moois

Als je nog nooit een massage hebt mogen ervaren, dan ben ik van mening dat je iets mist in je leven. Het is een bijzondere ervaring, die je warmte, rust en geborgenheid geeft. Er zijn maar weinig zaken die goed voor je zijn en daarnaast ook nog erg fijn zijn. 

Voor mij als masseur

Het is voor mij als masseur namelijk super speciaal als ik iemand voor de eerste keer een massage mag laten ervaren. Er komt altijd een moment dat het plots binnenkomt, alles op z'n plaats valt en dat is zo'n geweldig moment en ervaring, ook voor mij.

Voor iedereen

Deze actie is voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, gender, geaardheid, huidskleur, religie, lichaamsbouw of wat dan ook. Ik promoot juist mijn massagetherapie, omdat het voor iedereen iets moois is. Mijn massages zijn geschikt voor iedereen.


Free flow massage

De massage die bij uitstek geschikt is voor je eerste massage is de Free flow massage. Hierbij staat er niets gepland. Ik start met mijn handen op je rug en de rest gaat als vanzelf. Het geeft je meestal dat wat je nodig hebt en kan gebruiken. Natuurlijk mag je vooraf nog wel aangeven wat je er zelf van verwacht.

Blootgewoon

Bij mijn massages lig je blootgewoon en onbedekt op de massagetafel. Ik wil je graag een echte massage laten ervaren, vandaar dat het bij deze actie niet mogelijk is om bij je eerste bezoek het ondergoed aan te houden. Het zou de ervaring van je eerste massage echt anders maken. 

De actie

Ik wil graag vooraf van je weten waarom je nog nooit voor een massage hebt gekozen en wat je er zelf van verwacht. Heb je op dit moment klachten op lichamelijk of geestelijk gebied en zo verder. Daarna krijg je van mij een heel mooi aanbod, speciaal afgestemd op jouw situatie.


Ik heb nog nooit een massage ervaren

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden