Nieuwe start bij anorexia

December 2020 heb ik een actie uitgezet voor mensen met anorexia. Massagetherapie en Coaching is hierbij iets geweldigs, maar de drempel om hiervoor te kiezen ligt natuurlijk erg hoog. Het aanbod bestond uit een eerste gratis massage en als het goed bevalt, dan mocht je daarna nog 3x kosteloos op bezoek komen voor massagetherapie en Coaching.


Twijfels en corona

Er waren aanmeldingen voldoende en hieruit had ik een keuze gemaak. Er stonden ook afspraken, maar het was een vreemde tijd, waarbij alle massagepraktijken door de corona maatregelen  hun deuren moesten sluiten. Nu mijn deuren weer open zijn, heef er alsnog iemand besloten om toch niet op bezoek te komen. Natuurlijk snap ik dat, er zijn altijd twijfels. Ik respecteer dat ook.

Herhaling

Er zijn wel anderen die van deze actie gebruik maken, maar feitelijk is er nu weer ruimte om mijn actie van december 2020 opnieuw aan iemand aan te bieden. Ik zal de binnenkomende aanmeldingen weer vergelijken en dan mijn keuze maken aan wie ik dit aanbod ook daadwerkelijk ga aanbieden. Je bent meer dan welkom. De drempel is hoog, maar het is fantastisch en zo goed voor jezelf.

Het aanbod

Ik bied je eerst kosteloos een ontspannende massage aan met een gesprekje. Als het goed voor je voelt en je wilt het een vervolg geven, mag je daarna nog 3x kosteloos op bezoek komen. Wil je het geen vervolg geven, dan is het ook prima. Er zitten natuurlijk geen verplichtingen aan vast. Ik heb meer cliënten met anorexia, je bent echt meer dan welkom. Kiezen voor een massage is kiezen voor jezelf!


Aanmelden

Middels onderstaand formulier kun je jezelf aanmelden voor deze actie. Het is wel belangrijk dat je jezelf eerst inleest in mijn massages en mijn massagevisie, zodat je daar een beeld bij hebt. Mijn massages zijn uiterst respectvol, maar je ligt wel ongekleed op de massagetafel. Het gaat om de overgave aan de massage, waardoor een veel beter resultaat te behalen is. Daarnaast is een massage voor cliënten tot 18 jaar altijd in overleg met (en indien gewenst in aanwezigheid van) de ouders. Meld je alleen aan als je inderdaad ook van de actie gebruik zou gaan maken als ik je dit ga aanbieden. Als je het pas gaat lezen nadat ik het je heb aangeboden en dan pas besluit dat het niets voor je is, dan is dat jammer van alle andere aanmeldingen.Je bent echt super welkom, maar kijk eerst of je ook echt zou willen.


Aanmeldformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden