Gratis massages

Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om voor een massage te kiezen. Soms spelen er zaken een rol, die voor anderen maar moeilijk te begrijpen of te bevatten zijn. Als het niet bij je speelt, ken je de beperkingen niet, die het dagelijkse leven van iemand kunnen beïnvloeden en inperken. Het draait vaak om angst, schaamte, niet jezelf durven zijn, weinig zelfvertrouwen, een laag zelfbeeld en vooral bezig zijn wat anderen ervan zullen vinden of denken. 

Deel dit mooie aanbod met anderen

Om wie gaat het precies

  • Mensen tijdens of na een transitie traject
  • Mensen die extreem dun zijn 
  • Mensen die als intersekse zijn geboren
  • Mensen die door een operatie een of twee borsten moeten missen

Niet de eerste

Het is wellicht goed om je te realiseren dat je niet de eerste client bent met een van deze zaken. Ik heb 10 jaar massage ervaring en alles is zeker al eens de revue gepasseerd. Ik geef mijn massages aan mensen, thats it. Daar hoor jij dus ook zeker bij.

Beperkingen

Je kiest zelf niet zo snel voor bv een dagje sauna of een massage. Dat wat bij jou speelt, probeer je vaak te verbergen voor anderen. Met dit aanbod wil ik je in ieder geval laten weten dat je van harte welkom bent. Dat je gewoon jezelf mag zijn, in ieder opzicht en dat een massage voor jou gewoon mogelijk is en heel fijn zal zijn.


Aanbod

Ik bied je kosteloos een free flow massage van 90 minuten aan in mijn praktijk. Kom ervaren hoe fijn en mooi een massage kan zijn en wat het voor je kan betekenen. Het zal als een bevrijding voelen!

Blootgewoon

Mijn massages onderga je blootgewoon. Je overgave is hierdoor groter, waardoor het resultaat veel beter is. Natuurlijk zijn mijn massages uiterst respectvol.

Selectie

Ik kan natuurlijk niet iedereen een gratis massage aanbieden, ik moet een selectie maken uit de aanvragen die binnenkomen. In totaal ga ik 4 gratis massages weggeven.


Aanmelden

Deze actie is alleen voor nieuwe cliënten

Ik wil graag eerst contact met je hebben. Laat me weten wie je bent en wat er bij jou speelt. Daarna weeg ik je situatie af ten opzichte van alle andere aanvragen en maak ik een keuze. Een aanmelding is dus geen garantie voor een gratis massage, maar je krijgt altijd een berichtje terug. Natuurlijk blijft alles wat je met me deelt 100% vertrouwelijk.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.