Acties

Welkom op mijn actiepagina. Deze acties zijn bedoeld om massagetherapie en coaching te promoten. Soms voor een bepaalde doelgroep, soms tijdelijk en andere weer doorlopend. Soms ook gewoon gek, juist omdat het zo leuk is. Lees de afzonderlijke voorwaarden bij iedere actie. Al deze acties staan op zichzelf, combineren van de verschillende acties of kortingen is niet mogelijk.

Gratis massages

Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om voor een massage te kiezen. Denk aan mensen in een transitie traject, als je als intersekse bent geboren, een borstoperatie hebt ondergaan of extreem dun bent. Juist een massage is dan erg fijn.

Promotie jongvolwassenen

Ben je een nieuwe client en tussen de 18 en 25 jaar? Kom dan op bezoek voor een free flow massage van 90 minuten (twv €65,00) en betaal maar € 1 per levensjaar. Massage is niet alleen voor oudere  mensen, het is voor alle leeftijden!

Mooi aanbod bij anorexia

Massagetherapie is iets geweldigs bij anorexia. De stap maken om hiervoor te kiezen is lastig, maar eenmaal over de drempel gestapt, zal je ervaren hoe fijn het is. Heb je anorexia? Ik bied je kosteloos een free flow massage van 90 minuten aan.