Massagetarieven

Jongeren Tarief

Cliënten tot 18 jaar betalen een gereduceerd tarief van € 15,00 per massage, ter promotie van massagetherapie voor jongeren.

Normaal Tarief

Het standaard massagetarief is € 25,00 per massage, ongeacht of dat een losse massage of een massage uit een massagekuur is.


Afrekenen

Afrekenen kan enkel contant en heel graag gepast betalen. Dit kan (bij voorkeur) voorafgaande of anders na afloop van de massage.

Een bijdrage aan de onkosten

Mijn massagetarieven zijn erg laag en niet te vergelijken met andere massagepraktijken. De reden hiervoor is dat mijn massagepraktijk geen winstoogmerk heeft. De massageruimte is op zolder, die ik gedeeltelijk heb ingericht om massages te kunnen geven. Verwacht dan ook geen luxe spa omgeving, maar een eenvoudig ingerichte massageruimte. Massage moet in mijn ogen bereikbaar zijn voor iedereen en mag geen luxe product zijn. Het tarief dat ik vraag is simpelweg een gedeelte van de kosten die ik moet maken. Ik zie het dan ook niet als een massagetarief, maar als een bijdrage aan die onkosten. Ik heb berekend wat ongeveer mijn onkosten zijn per jaar en dat gedeeld door het aantal massage dat ik per jaar geef. Deze uitkomst bepaald het massagetarief. Indien er een positief verschil ontstaat tussen inkomsten en uitgaven, dan kies ik hiervoor een goed doel uit. Daarnaast is mijn massagepraktijk hobbymatig en kleinschalig, met het uitgangspunt om massagetherapie te promoten en nog specifieker, mensen hiermee te kunnen helpen.

Kortingskaartjes

In de massageruimte staan kortingskaartjes. Neem er gerust een paar mee. Als deze weer bij mij worden ingeleverd door een nieuwe client, dan krijgt deze nieuwe client € 5,00 korting op de massage en jij krijgt ook € 5,00 korting op je eerstvolgende massage. Heb je iemand doorgestuurd maar heb je geen kaartjes meer of ben je die vergeten? Geen probleem, neem even contact met me op voordat diegene die je hebt doorgestuurd bij me op bezoek is geweest, dan kan ik de korting alsnog bij zowel deze nieuwe client als ook bij jou toepassen.

Een compleet overzicht van alle massages

De spelregels van mijn massagepraktijk

Wat zijn de beperkingen bij een massage

Veelgestelde vragen en de antwoorden


Maak hier een online massage afspraak

Massage advies per mail, 100% vertrouwelijk.

De reacties op mijn massages

Overzicht massage tarieven