Massagetarieven

Een bijdrage aan de onkosten

Mijn massagetarieven zijn erg laag en niet te vergelijken met andere massagepraktijken. De reden hiervoor is dat mijn massagepraktijk geen winstoogmerk heeft. De massageruimte is op zolder, die ik gedeeltelijk heb ingericht om massages te kunnen geven. Verwacht dan ook geen luxe spa omgeving, maar een eenvoudig ingerichte massageruimte. Massage moet in mijn ogen bereikbaar zijn voor iedereen en mag geen luxe product zijn. Het tarief dat ik vraag is simpelweg een gedeelte van de kosten die ik moet maken. Ik zie het dan ook niet als een massagetarief, maar als een bijdage aan die onkosten.

Kosteloze massages

De introductiemassage is geheel kosteloos, net zoals het zelf geven van een massage. Kijk ook bij de massage acties voor meer gratis massages.

Jongerentarief

Kinderen en jongeren (tot 18 jaar) betalen een gereduceerd tarief van € 15,00 per massage.

 

 

Tarief tot 01-01-2018

Tot 1-1-2018 is € 20,00 het tarief per massage. Vanaf 1-1-2018 gaat dat tarief helaas omhoog naar € 25,00.

 

Tarief vanaf 01-01-2018

Vanaf 1-1-2018 is het massagetarief € 25,00, ongeacht wanneer je deze afspraak hebt gemaakt.


Kortingskaartjes

In de massageruimte staan kortingskaartjes. Neem er gerust een paar mee. Als deze weer bij mij worden ingeleverd door een nieuwe client, dan krijgt deze nieuwe client € 5,00 korting op de massage en jij krijgt ook € 5,00 korting op je eerstvolgende massage.

 

Heb je iemand doorgestuurd maar heb je geen kaartjes meer of ben je die vergeten? Geen probleem, neem even contact met me op voordat diegene die je hebt doorgestuurd bij me op bezoek is geweest, dan kan ik de korting alsnog bij zowel deze nieuwe client als ook bij jou toepassen.

Massage tegoed

Het is mogelijk om massage tegoed in te kopen. Zo kan je iemand verrassen met een massage naar eigen keuze en/of voor jezelf een budget opzij zetten voor je massages. Je bepaald zelf welk bedrag je inkoopt. Je krijgt hiervoor een code terug, die kan worden ingevoerd bij het maken van een afspraak, waardoor dat bedrag van jouw tegoed wordt afgeschreven. Je tegoed blijft gewoon onbeperkt geldig en het kan op een code staan maar ook worden verdeeld over meerdere tegoed coderingen. Alles kan, dus ook tussendoor een bepaald bedrag op een andere code zetten, zodat je dit aan iemand kunt schenken.