De Tarieven

Normaliter is massagetherapie & Coaching een kostbare aangelegenheid en lang niet voor iedereen te betalen! Bij mij is dat net even anders. Mijn praktijk is geheel zonder winstoogmerk, mijn tarieven zijn gebaseerd op de onkosten die ik maak. 

Jongeren Tarief

Cliënten tot 18 jaar betalen een gereduceerd tarief van € 15,00 per bezoek, ter promotie van massagetherapie voor jongeren.

Normaal Tarief

Het standaard tarief is € 25,00 per bezoek, ongeacht of dat een losse massage of een massage uit een massagekuur is.

Introductiemassage

De introductiemassage is geheel zonder kosten, maar kan natuurlijk enkel als je nog nooit op bezoek bent geweest.


Een bijdrage aan de onkosten

Mijn tarieven zijn erg laag en niet te vergelijken met andere praktijken. De reden hiervoor is dat mijn praktijk geen winstoogmerk heeft. De praktijkruimte is op zolder, die ik gedeeltelijk heb ingericht om massages te kunnen geven. Verwacht dan ook geen luxe spa omgeving, maar een eenvoudig ingerichte massageruimte. Massagetherapie en coaching moet in mijn ogen bereikbaar zijn voor iedereen en mogen geen luxe producten zijn. Het tarief dat ik vraag is simpelweg een gedeelte van de kosten die ik moet maken. Ik zie het dan ook niet als een tarief, maar als een bijdrage aan die onkosten. Ik heb berekend wat ongeveer mijn onkosten zijn per jaar en dat gedeeld door het aantal massages dat ik per jaar geef. Deze uitkomst bepaald het tarief. Indien er een positief verschil ontstaat tussen inkomsten en uitgaven, dan kies ik hiervoor een goed doel uit. Daarnaast is mijn praktijk hobbymatig en kleinschalig, met het uitgangspunt om massagetherapie te promoten en nog specifieker, mensen hiermee te kunnen helpen. Coaching en persoonlijke begeleiding is een aanvulling op mijn massagetherapie. Het is altijd een combinatie, nooit enkel maar coaching. Ik reken hiervoor niets extra' s, het is altijd ingegrepen voor diegene die het nodig heeft.

Een compleet overzicht van alle massages

De spelregels van mijn massagepraktijk

Wat zijn de beperkingen bij een massage

Veelgestelde vragen en de antwoorden


Maak hier een online massage afspraak

Massage advies, welke massage kies ik

De reacties op mijn massages

Overzicht massage tarieven