De Spelregels

Persoonlijke Hygiene

Iedereen kan rekenen op een schone massage-omgeving, schone handdoeken en natuurlijk ook schone hoezen die op de massagetafel en hoofdsteun liggen. Natuurlijk spreekt het voor zich dat je ook zelf fris, gewassen en verzorgd bent. Stap thuis zeker eerst even onder de douche voordat je op bezoek komt voor een massage.

Blootgewoon

Alle massages worden uitgevoerd op een geheel ontkleed lichaam. De massages starten terwijl je onder een handdoek ligt, maar voorafgaande of gedurende de massage wordt de handdoek weggenomen waarna je blootgewoon en geheel onbedekt op de massagetafel ligt. Uitzondering hierop staan beschreven bij de individuele massages.


Bezoek met Begeleiding

Wordt je door iemand gebracht, dan is het niet mogelijk dat deze persoon ook mee naar binnen komt en binnen op je wacht. De massage is altijd 1 op 1 tussen masseur en cliënt, dus meegaan naar de massageruimte is niet mogelijk. Enkel bij een massage van een cliënt onder de 18 jaar is het als begeleider (bv een ouder) mogelijk om bij de 1e massage aanwezig te zijn in de massageruimte. 

Onder de 18 jaar

Je bent echt van harte welkom, er is zelfs een aangepast jongerentarief. Een afspraak is echter enkel mogelijk indien je ouders op de hoogte en akkoord zijn. Mijn massages zijn uiterst respectvol en worden met zeer grote zorgvuldigheid gegeven, maar het blijven blootgewone massages, waarbij je als client geheel ontkleed en (uiteindelijk) zonder bedekking van een handdoek op de massagetafel ligt. Meer info......


Telefoon

Je telefoon staat geheel uit of in de 'niet storen' modus. Moet je echt bereikbaar blijven? Stem dit dan vooraf met me af.

Afrekenen

Afrekenen vindt plaats in contanten, voorafgaande aan iedere massage. Graag gepast betalen.


Een compleet overzicht van alle massages

De spelregels van mijn massagepraktijk

Wat zijn de beperkingen bij een massage

Veelgestelde vragen en de antwoorden


Maak hier een online massage afspraak

Massage advies, welke massage kies ik

De reacties op mijn massages

Overzicht massage tarieven