De Spelregels

Hygiene

Iedereen kan rekenen op een schone massage-omgeving, schone handdoeken en natuurlijk ook schone hoezen die op de massagetafel en hoofdsteun liggen. Natuurlijk spreekt het voor zich dat je ook zelf fris, gewassen en verzorgd bent. Stap thuis zeker eerst even onder de douche net voordat je op bezoek komt voor een massage. Douchen hier is niet mogelijk.

Blootgewoon

Al mijn massages zijn blootgewoon. Je ligt geheel ontkleed op de massagetafel. Het heeft de uitdrukkelijke voorkeur om iedere massage direct zonder bedekking van een handdoek te starten. Wil je dat (net zoals 90% van mijn cliënten), ga dan bij aanvang niet onder de handdoek liggen, maar leg die aan de kant. Wil je toch voor een gedeelte van de massage toegedekt zijn, ga dan bij de start onder de handdoek liggen, dan zal die in stapjes worden weggenomen en uiteindelijk ook geheel verdwijnen.


Begeleiding

Wordt je door iemand gebracht, dan is het niet mogelijk dat deze persoon ook mee naar binnen komt en binnen op je wacht. De massage is altijd 1 op 1 tussen masseur en cliënt, dus meegaan naar de massageruimte is niet mogelijk. Enkel bij een massage van een cliënt onder de 18 jaar is het als begeleider (bv een ouder) mogelijk om bij de 1e massage aanwezig te zijn in de massageruimte. 

Onder de 18 jaar

Je bent meer dan welkom, er is zelfs een aangepast jongerentarief. Een afspraak is echter enkel mogelijk indien je ouders op de hoogte en akkoord zijn. Mijn massages zijn uiterst respectvol en worden met zeer grote zorgvuldigheid gegeven, maar het blijven blootgewone massages, waarbij je als client geheel ontkleed en (uiteindelijk) zonder bedekking van een handdoek op de massagetafel ligt. Meer info....


Telefoon

Je telefoon staat geheel uit of in de 'niet storen' modus. Moet je echt bereikbaar blijven? Stem dit dan vooraf met me af.

Afrekenen

Bij je eerste bezoek wil ik graag contant of via een betaalverzoek afrekenen, voorafgaande aan de massage. Kom je daarna vaker op bezoek, dan kan afrekenen ook achteraf middels een factuur en via IDEAL.