Het is voelbaar dat Henk een grote passie heeft voor zijn werk als masseur. Hij beheerst diverse technieken en met grote zorgvuldigheid en integriteit geeft hij je een professionele massage. Aan alles wordt gedacht en ook de kleine details worden niet vergeten. Ook vooraf geeft hij je goede informatie over wat je kunt verwachten. En dit allemaal voor een spotprijsje, ongelooflijk! Een echte aanrader voor iedereen! 


'De werkwijze is zeer professioneel. Eenmaal op de massagetafel vliegt de tijd voorbij en stap je er loom en met een voldaan gevoel van af. Een aanrader. Ik heb erg genoten van de massage. Ik heb niet zoveel ervaring met massages en vond het ook een beetje wennen om zo bloot op de tafel te liggen, omdat we toch vrienden zijn. Henk is erg deskundig en ik heb mij geen moment ongemakkelijk gevoeld. 

 

"Het was hééééééél ontspannend, dit ga ik zeker nog een keer doen!” Onze dochter, 12 jaar oud, maakt sinds enkele maanden gebruik van Henk’s massages. Ze heeft juveniele fibromyalgie en heeft al diverse therapieën gehad. De massage van Henk vindt ze erg prettig, omdat Henk als enige therapeut geen enkele druk op haar legt van 'je zou zus of zo moeten doen' en geen enkel waardeoordeel vestigt als ze bv. tijdelijk extra last heeft omdat ze iets wat eigenlijk te zwaar is toch per se wilde doen. Ze voelt zich bij Henk volkomen op haar gemak en gaat er met heel veel plezier naartoe en dat is toch echt een compliment waard. 


Van een vriendin kreeg ik een ontspanningsmassage bij Henk. Na een heftig jaar met spanning en operaties was ik er ook wel aan toe. Ik had best even moeite om mezelf "bloot" te geven maar dat was gauw over, ik voelde me erg snel op mijn gemak. Henk was erg professioneel en kundig, ik heb genoten van een heerlijke massage. Het werkte ook nog wel even door, want ik heb sinds tijden niet meer zo heerlijk doorgeslapen. Ik kom zeker nog eens bij Henk terug. 
 
Henk's massages zijn niet alleen gewoon lekker ontspannend, maar hebben ook een fijne nawerking. Tijdens en vlak na een massage voelt het vaak ontspannen aan,  maar mijn moeder heeft op de autoreis terug naar huis al vaak genoeg gezegd 'joh wat ben jij ineens druk' , dat klopt. Ik merk vaak dat ik na de massages meer energie heb en het neemt voor mij ook nog eens veel pijn weg.

 

Vond de massage erg ontspannend, viel bijna in slaap. Het is echt een uurtje voor je zelf. Ik heb meerdere drukke banen, een ontspanningsmassage was zeer welkom. De massage was ook erg ontspannend, ik kon daarna erg goed slapen. 
 
In de massagekamer ruikt het lekker en er klinkt een rustgevend muziekje. Henk legt goed uit wat hij gaat doen. De massage is erg ontspannend en daarna kan je heerlijk slapen! 
 
Ik heb heerlijk genoten van de massage, je wist de pijnlijke punten goed te vinden en na een week moet ik eerlijk zeggen, dat de pijn veel minder is. Ik persoonlijk vond het erg prettig om niet door "poezelige" handjes maar juist door krachtige handen gemasseerd te worden. We zouden onszelf veel vaker hieraan moeten overgeven, het zou een ieder een stuk relaxter maken. 
 
Ik heb inmiddels al een paar keer een ontspanningsmassage van Henk ondergaan en ik ben zeer tevreden. Na de massage was ik helemaal ontspannen en ontstresst. Ik kan het iedereen aanraden. 
 
De Lomi Lomi massage was heerlijk! Bij deze massage word je niet met een handdoek afgedekt, maar ik heb me er geen moment ongemakkelijk bij gevoeld. Vandaag weer een wandeling gemaakt, de beentjes voelden lekker soepel. Ik had het gevoel dat tijdens de massage mijn benen een stukje langer werden. Voor herhaling vatbaar. 
 
De Cupping Massage was heerlijk, ik heb redelijk goed geslapen en als ik wakker was voelde ik me heerlijk ontspannen. Ik heb me tijdens de massage geen moment ongemakkelijk gevoeld. Ook heb ik het idee dat mijn benen minder vocht vast houden, zaterdag 19km gelopen en dit keer niet hele dikke striemen van de sokken in mijn benen. Ik kom graag nog eens terug voor een massage. 
 
Ik ben als een blok in slaap gevallen! Het was heerlijk en erg ontspannend. De dag de erna voelde mijn lichaam lekker losjes aan. Ik kon tijdens de massage goed voelen dat jij wist welke punten er vast zaten en daardoor voelde ik goed wat je deed. Ik vond het zeer aangenaam. 
 
De X-mas special….een ontspanningsmassage van 90 minuten. Die moest ik meemaken. Ben al vaker gemasseerd, maar dit was toch een geheel nieuwe ervaring. Meerdere massage-methodes die ik in één keer heb mogen ervaren. Ik  vond de hot-stone-massage helemaal geweldig en de onder-mijn-voet-massage  stukken minder. Henk voelde dat heel goed aan en had deze onder-mijn-voet- massage dan ook ingekort. Ik voelde me heerlijk ontspannen na anderhalf uur gemasseerd te zijn. Ik kom zeker terug! Dank je wel Henk. 
 
Mijn eerste massage met Henk heb ik de Cupping Massage ondergaan. Dat er meer massages komen is zonder twijfel! De Cupping Massage zorgt ervoor dat de afvoer van afvalstoffen zou bevorderen, meer dan andere massages. Ik was daags ervoor begonnen met een vastenkuur en ik had al 2 dagen hoofdpijn, vandaar deze keuze. De dag na de massage had ik geen hoofdpijn meer! De massage heb ik als zeer prettig ervaren en vooral het stukje ontspanningsmassage was heel fijn. Henk is heel integer en zorgzaam en weet een veilige bedding te creëren. Mijn ijskoude voeten werden fijn door hem in een warme handdoek verpakt! 
 
Dit keer bij Henk geweest voor de Hamam scrub- en zeepmassage. Met de kou viel het reuze mee, ik heb mijn wintervel achter gelaten en ging geheel relaxed en met een babyhuidje naar huis. Zeker voor herhaling vatbaar. 
 
Ik heb bij Henk voor de eerste keer een ontspanningsmassage gedaan en viel daarbij bijna in slaap. Gelijk heeft Henk de pijnlijke punten mee behandeld. De rest van de dag niks meer gedaan en de volgende dag was ook een ontspannen gevoel, het is echt een aanrader. Tot de volgende keer 
 
Ik voelde me meteen op mijn gemak gesteld en ik heb de massage als heerlijk ontspannend ervaren. Tijdens de massage ben ik professioneel behandeld op een prettige manier, met respect voor mijn lijf en geest. Voor herhaling vatbaar! 
 
Ik vond de massage prettig en verzorgend. Heerlijk met al die warmte erbij (warme massagetafel & handdoeken). Echt een cadeautje! Ik ga je zeker aanbevelen bij mensen uit mijn omgeving en kom binnenkort weer eens terug. Dank je wel! 
 
In het kader van het LETS gidsinterview voor januari 2014 mocht ik een ontspanningsmassage van Henk ondergaan. Ik moest wel even mijn vooroordeel aan de kant zetten dat ik had, dat mannelijke masseurs waarschijnlijk te stevig en te ruw zouden zijn. Maar Henk heeft bewezen dat dat niet zo hoeft te zijn. Hij geeft je een veilig gevoel en hij weet precies wat hij doet. De massage was bijzonder weldadig in een prettige sfeer en in een prettige goed verwarmde ruimte! Aanrader! 
 
Het was daadwerkelijk een heerlijke ontspannende massage. Dat doet een mens altijd goed. Ik zou zeggen: Tot de volgende keer! 
 
Via een goede vriendin werd ik bij Henk aangemeld voor een speciale actie op zijn website, een gratis massage! Erg leuk, waar maak je dat tegenwoordig nog mee? Ook tegen betaling is zelfs voor iemand met een laag inkomen een massage nu eens haalbaar. Ik werd hartelijk ontvangen door Henk en naar de met zorg ingerichte en lekker warme massage ruimte gebracht. Henk gaat professioneel te werk en neemt ruim de tijd voor de massage die ik als heerlijk ontspannen, prettig en zorgzaam ervaren heb. De ontspanningsmassage kan ik dan ook zeker aanraden. Ik ben ook benieuwd naar de andere massagevormen en kom daar zeker nog eens voor terug. Henk bij deze nogmaals hartelijk bedankt! 
 
Ik kan de massage die Henk doet iedereen aanbevelen. Hij is zeer professioneel, de massagetafel was lekker warm, de muziek lekker zacht. Alles is aanwezig om lekker te ontspannen. Henk masseert heel vloeiend, en stevig. Je zou zeggen echte "bakkershanden". Hoe kom ik erop? Ik ga zeker vaker 
 
In verband met rugklachten in het verleden was ik al vaker gemasseerd door fysiotherapeuten, die dan heel specifiek de onderrug behandelden. Ook ontspanningsmassage, hot scone massage, nek-, hoofd- en gezichtsmassages en voetzoolreflexmassage heb ik ondergaan. Het idee om in één keer je hele lichaam te laten masseren, was echter nieuw voor mij. Maar het is me uitstekend bevallen en alleen al uit het feit dat Henk knopen weg wist te masseren waarvan ik zelf niet eens meer in de gaten had dat ik er eigenlijk last van had blijkt dat zo'n total-body- aanpak heel goed werkt. Bij veel recensies lees ik hoe loom en ontspannen mensen na de massage zijn… dat had ik ook, voor een half uurtje. Daarna werd ik juist vreselijk energiek, heb een aantal te lang vooruit geschoven klusjes thuis fluitend aangepakt en die nacht geweldig geslapen! 
 
Henk geeft een heerlijke ontspannende massage waarbij ik diep weg kon zinken. Aan alle comfort werd gedacht; warme handdoeken, warmtelampen, mooie rustgevende muziek. Ook het gesprekje vooraf is fijn en geeft duidelijkheid over wat er gaat gebeuren. Dankjewel Henk. 
 
Ik heb al een aantal massages van Henk ontvangen (ontspanningsmassage, hot store massage en de lomi lomi massage). Henk biedt de massages op een professionele manier aan. Hij gaat zorgvuldig met je naaktheid om, je hoeft je dus niet te laten afschrikken door het feit dat je naakt moet zijn, daar wordt heel netjes en professioneel mee omgegaan. Voor mij is een massage goed om vastzittende en/of pijnlijke spieren los te masseren. Zo wordt alles weer wat soepeler. 
 
Omdat ik mezelf moeilijk kan concentreren en afsluiten en de laatste tijd te veel in mijn hoofd zit, had ik - naast hardlopen - behoefte aan iets om meer in mijn lijf te komen. Via via kwam ik op de massagesite van Henk. Een prachtige site, heel informatief en het geeft een goede indruk van wat ik inmiddels heb mogen ervaren. In afstemming met Henk werd gekozen voor de ontspanningsmassage. Een massage die Henk op een hele prettige, professionele manier vol aandacht uitvoerde. Ik heb me geen moment ongemakkelijk gevoeld. Ik kon - en dat lukt me eigenlijk nooit - behoorlijk goed in het moment aanwezig zijn en was dus zowaar op momenten uit mijn hoofd. Dat leverde ook daarna nog een ontspannen avond op; heerlijk om zo'n warme roes te ervaren en minder binnen te voelen komen. Dank je wel, Henk, echt erg fijn! 
 
Ik wilde een cellulitis-massage, dus ik ben via internet gaan zoeken naar iemand die dat doet hier in Nijmegen en toen kwam ik Henk Hendriks tegen. Ik wist niet wat me te wachten stond en hoe dat gaat, maar via een duidelijke uitgebreide bijlage van Henk Hendriks waarin alles heel duidelijk stond hoe alles te werk gaat, heb ik een afspraak gemaakt! Ik werd heel netjes ontvangen, het voelde gelijk goed! Tijdens de massage vertelde Henk duidelijk wat hij ging doen en hoe het voelt, dat was fijn. Ook wordt er gemasseerd met heel veel respect. Na afloop kreeg ik een ontspanningsmassage en daar heb ik een woord voor, VERSLAVEND! Nadat ik klaar ben met mijn cellulitis-massage blijf ik komen voor ontspanningsmassage! Dit wilde ik met jullie delen omdat ik het heel goed en fijn vond! 
 
Afgelopen week heb ik een persoonlijk massage-advies gehad met een stukje klassieke en ontspannende massage. Ik vond het heel fijn om het te ervaren. Ik heb al een tijdje last van mijn spieren en nu toch een stukje minder pijn door de klassieke massage. Ook de ontspannende massage heeft zijn werking gedaan want was daarna heel ontspannen. Ik vindt Henk een fijne en professionele masseur die mij op mijn gemak stelde. Er gaan zeker nog meer massages volgen. 
 
Tijdens de introductiemassage heb ik genoten van de warmte die ik voelde op de massagetafel en in de ruimte, maar vooral ook van de warme persoonlijkheid van Henk waarmee hij mij op mijn gemak stelde en mijn grenzen respecteerde. Een bijzondere kennismaking en ervaring met een mooi en gevarieerd aanbod aan massagemogelijkheden uitgevoerd door vakkundige handen! 
 
Zacht, zorgvuldig, liefdevol, echt een cadeau voor jezelf. Zo heb ik de scrub en zeep massage van Henk ervaren. Heerlijk ruim een uur weg van de wereld, beetje dommelen en genieten van al het schuim, de sensatie van de fijne bubbeltjes, de afwisseling tussen stevig ‘gewassen’ worden met de scrubhandschoen en de lange banen over je lijf, terwijl je hele lijf met olie wordt ingesmeerd. Ik heb Henk’s hamam ervaren als een mini-vakantie naar Turkije! 
 
De vloeiende bewegingen tijdens de lomi lomi massage zorgden ervoor dat ik de spanning in mijn lijf los kon laten en me mee kon laten voeren op de klanken van de muziek. Vanochtend energiek opgestaan! Ik vond het echt een heerlijke massage en ik ben zeker van plan om vaker langs te komen! Ook ga ik deze massage bij andere mensen aanraden! 
 
Ik heb genoten van een heerlijk ontspannende massage. Daarna sinds jaren een goede nachtrust gehad! Ik verheug me nu al op mijn volgende afspraak bij Henk! 
 
Ik heb bij Henk een hotstone massage ondergaan. In het verleden heb ik wel eens een hot stone massage in de sauna gehad, maar was daar toen niet zo van onder de indruk. Deze keer vond ik het geweldig. Er kwam een soort roes over me heen, wat heerlijk voelde en die ik zo lang mogelijk vast wilde houden. Bij thuiskomst ben ik meteen naar bed gegaan. Even liggen nagenieten en toen als een blok in slaap gevallen, waarna ik de volgende ochtend uitgerust wakker werd. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar! 
 
Voor de eerste keer een ontspannende massage gehad van Henk. Ik moet echt zeggen wat is dat heerlijk. Echt ik heb daar zo van genoten dat ik over een paar weken weer lekker ga. 
 
In mijn hele leven hooguit een paar keer een massage gehad in een wellnesscentrum, toch wat anders dan de eerste kennismaking met de verschillende massagetechnieken van Henk Hendriks. Het was een fijne ervaring, erg relaxed. Ik voelde me al snel op mijn gemak door zijn respectvolle benadering. Henk neemt er echt de tijd voor en het lichaam krijgt in zijn geheel de aandacht. Dat maakte het extra bijzonder, en belooft wat als ik maar voor een bepaalde massagetechniek kies. Het wordt overigens voor mij nog lastig kiezen welke massage ik de voorkeur geef, want ik vond ze allemaal aangenaam, maar daarin kan hij je adviseren. In ieder geval op naar een volgende afspraak. 
 
Ik voelde me bij aankomst meteen op m’n gemak. We hebben eerst gezellig wat gekletst, daarna naar boven voor de massage. Begonnen met een korte klassieke massage omdat mijn nek wat extra aandacht kon gebruiken. Deze was pittig maar aangenaam. De ontspannende massage die daarop volgde was heerlijk en de tijd vloog voorbij. Wat ik vooral erg prettig vond was de tijd die Henk nam en de rust die hij uitstraalde. Nadat de massage is afgelopen kan je nog even blijven liggen en ik ben toen 2 keer licht in slaap gevallen, zo relaxed was ik. Een echte aanrader! 
 
Nadat Henk me ontvangen had met een bakje koffie zijn we naar de massage kamer gegaan, en daar kreeg ik een prima uitleg over wat er ging gebeuren. Ik ging voor een ontspanningsmassage omdat ik als grote stress kip en door die gevolgen al tijden gedeeltelijk in de WAO zit. Voor mij persoonlijk was het de allereerste keer om een massage te onder gaan en was dan ook behoorlijk nerveus. Echter Henk is de rust zelve en dat voel je gelijk aan hem. Prima sfeer in de behandelruimte en zelfs mij lukte het om me na een 30 tal minuten redelijk te ontspannen. Over 2 weken ga ik weer en is de grootste spanning van hoe wat waar eraf en wil me dan nog meer proberen mij over te geven aan Henk zijn handen! Het was een heerlijke massage en je kunt merken dat de massage met passie en met veel plezier en aandacht aan je gegeven wordt . Henk nogmaals dank.
 
Het was inderdaad een fijne ervaring. Dit is voor iedereen aan te bevelen, Henk houd echt rekening met je.
 
Op aanraden van een collega zijn zowel mijn man als ikzelf bij Henk geweest en hebben het als zeer prettig en positief ervaren. Hij nam echt de tijd,  had zeker geen haast en de massage was erg prettig. Dat er meer massages zullen volgen is wel zeker.
 
Ik heb de combi massage meteen als heerlijk ervaren. Door de info van mijn vriendin, jouw eerlijke website en de rustige start kon ik zeker alles goed loslaten. Dat is wel heel fijn en ik heb ongelooflijk goed geslapen. Ik heb direct een volgende massage gereserveerd want in gedachten wilde ik weer zo heerlijk ontspannen vandaar dat ik voor de ontspannende massage heb gekozen. Rest me nog je super te bedanken. Het is ongelooflijk dat je zoveel geeft in tijd, inzet en zorgvuldigheid en er zo weinig terug vraagt, maar op dit moment ben ik blij dat ik je gevonden heb.
 
Het hele proces rondom de massage staat perfect op deze site beschreven. 
Ik vond het mooi om te ervaren hoe Henk's handen enerzijds hard ( klassieke massage ) en anderzijds zacht ( ontspanningsmassage ) aanvoelden. Voor mij was het een heerlijke ervaring. Ik wil het nog vaker ervaren.
 
Voor mijn 1e massage bij Henk heb ik gekozen voor de Hot oil massage. Een echte aanrader, heerlijk ontspannend! Henk gaat erg professioneel te werk, neemt de tijd om alles van te voren uit te leggen en hij stelt je op je gemak. Het was een warm binnenkomen. De zolderkamer doet niet onder als een massagesalon. Lekkere temperatuur, sfeerverlichting, muziekje er is echt aan alles gedacht. Handdoeken, flesje water en als afsluiting een flesje olie mee naar huis. Wat een inzet van Henk! Ik kom zeker nog eens terug, bedankt!

 

Op een dinsdag kreeg ik een massage van Henk. Hij vroeg of ik er een stukje over wou schrijven, en dat wou ik wel. Het was in de avond. Toen we aankwamen werd er meteen gevraagd of we wat te drinken wouden. Ze waren heel gastvrij. We bleven nog ong. een half uurtje iets  drinken en toen ging ik met Henk en mijn moeder naar zolder. Daar stonden allemaal busjes massageolie en een grote bank, die werd verhit dat als je erop ligt dat je  het dan warm krijgt. Eerst ging hij uitleggen wat er allemaal ging gebeuren. Toen ging hij even weg en ging ik me uitkleden. Ik ging op de bank liggen met een doek  over me heen. Toen kwam hij weer boven en zette hij een muziekje op waar je van ging ontspannen (het was dan ook een ontspannings massage) hij begon met  masseren bij de rug, nek en schouderbladen (vond ik het fijnst). (extra bij de nek daar had ik last de laatste weken voor de massage). Hij was klaar en pakte toen een  van mijn armen en dat vond ik wel een fijn plekje. En toen de andere arm. Toen pakte hij een van mijn benen en daar kietelde het af en toe. Maar de voeten waren  het ergst die kietelde het ergst.  Toen zij hij dat ik me mocht omdraaien. En hij begon aan mijn buik. Mijn buik vond ik ook her en der kietelen. Maar sommige plekjes op mijn buik waren wel fijn. Hij  deed ook de ander kant van mijn armen. En van mijn benen. Toen mocht ik me nog een keer omdraaien en deed hij nog een keer mij rug, nek en schouderbladen.  Toen ging hij weer naar beneden en mocht ik me weer omkleden. Ik zat helemaal onder de massageolie. En hij moest onder het masseren door ook af en toe wat  nieuw massageolie pakken.  Toen kwam ik weer beneden en vroegen ze weer om wat drinken. Maar mijn moeder en ik gingen niet al te lang meer wachten want ik was wel heel moe. In de auto  viel ik bijna in slaap. Ik kwam thuis en ik ging snel mijn pyjama aan doen en mijn tanden poetsen. En ik heb die avond heel goed geslapen.