Deel je Visitekaartjes

Hoe mooi zou het zijn als jouw visitekaartjes ook in mijn praktijk liggen en andersom? Op die wijze kunnen mijn cliënten straks ook jouw cliënten worden en wie weet, komen er ook een paar cliënten van jou naar mij. Super leuk toch, doe je mee? Kaartjes heb je vaak toch al, doe er wat leuks en nuttigs mee.

Geen concurrentie

Het gaat hierbij niet om de cliënten van iemand anders over te nemen, maar juist om jouw diensten ook bij anderen aan te bieden. Een extra stukje marketing, Het aanbieden van je diensten aan mogelijk nieuwe cliënten. We vertrouwen elkaar dat we de visitekaartjes van iedereen wel aanbieden. 

Gezamenlijke doelgroep

Natuurlijk moeten jouw diensten wel aansluiten bij die van mij en is het niet de bedoeling dat jij ook massagetherapie en coaching in je aanbod hebt zitten. Ik denk dan meer aan een kapper, een nagelstylist, een schoonheidsspecialist, een pedicure en alles in deze sector en binnen dezelfde regio als ik, dus in en rondom Nijmegen

Deel je mee?

Het zou erg mooi zijn als ik minimaal 3 anderen kan vinden om dit te proberen, zodat we met een groepje van 4 zijn. Meer mag ook, 8 zou mooi zijn, zolang het maar bij elkaar past en we elkaar qua diensten niet in de weg zitten. Het lijkt me erg leuk om dit samen op te zetten. Deel je mee? Wellicht ken je nog wel iemand?


Displays

Als je mee wilt doen, dan bestel ik voor ons de houders voor de kaartjes. Supermooi om op deze wijze niet enkel je eigen visitekaartjes, maar ook die van anderen te kunnen aanbieden op een mooie manier. En als we dat allemaal op dezelfde wijze doen, dan is het ook herkenbaar voor onze cliënten. Ik zal organiseren dat iedereen zowel de houder als 25 visitekaartjes  van iedere deelnemer zal ontvangen en ik zal ook de groep van deelnemers beheren. Ik besluit ook of je kunt deelnemen, want er kan simpelweg geen overlap in diensten zijn en de deelnemers moeten redelijkerwijs in dezelfde regio hun diensten aanbieden. De eenmalige kosten zijn voor mij, maar je kan het evt compenseren door een keer een afspraak bij me te maken voor een massage, je bent van harte welkom.

Wil je meedoen?

Als je interesse hebt, dan hoor ik het graag. Natuurlijk kan het wel zo zijn dat jij bv een kapsalon hebt, maar dat die al in mijn groepje aanwezig is. Dan kan je helaas niet meer in mijn groepje deelnemen. Stuur een mail naar info@henkhendriksmassage.nl als je interesse hebt en vertel er zeker even bij welke diensten je aanbied, zodat niemand in de groep elkaar overlapt. Uitbreiding van de groep met nieuwe deelnemers loopt altijd via mij. Het is dus niet de bedoeling dat je zomaar visitekaartjes van anderen toevoegt, enkel van de deelnemers in de groep. Ben je door de visitekaartjes heen? Dan neem je zelf contact op met die bewuste deelnemer voor nieuwe visitekaartjes. De display's moeten wel gevuld blijven.

Huidige deelnemers

Ik zal hieronder een lijstje bijhouden van degene die al meedoen. Dan kan je kijken wie er deelneemt en of je qua aanbod en diensten niet overlapt. Er is nog plaats genoeg en bij minimaal 4 deelnemers gaan we zeker starten.

  1. Henk Hendriks Massagetherapie en Coaching
  2.  
  3.  
  4.  
  5.  
  6.  
  7.  
  8.