Recensies


Ik heb weer genoten van een waanzinnige verrassingsmassage door Henk. Het is 90 minuten genieten, en WEER een verrassing. Top. De rust, de ruimte, de massage en een begripvol gesprek vooraf geeft me zelfvertrouwen. Ga zeker weer een keer plannen. Henk, bedankt! 

 

Heerlijk massage, Zeer prettig, rustgevend, en echt super ontspannend! Henk weet wat masseren is! 

 


Het was weer een uitstekend verzorgde massage. Met zorg en passie gegeven en ik ben volledig ontspannen en uitgerust.

 

Top, de beste massage die ik ooit heb gehad. Dank je wel Henk, tot een volgende keer.

 

Ik heb heel erg genoten van de combinatie-massage. Het was weer een tijdje geleden en had het erg gemist. Het gaf mij een diepe en weldadige ontspanning! 

 


Zojuist weer thuis, na een fantastische massage-ervaring bij Henk. De overgave waarmee Henk masseert, de entourage van de massageruimte, net dat beetje extra in de vorm van een flesje koud water en een versnapering en tenslotte inderdaad de meerwaarde van de blootgewone massage, maken Henks massages onvergetelijk. Het smaakt in ieder geval naar meer! 

 

Het was een eerste kennismaking, maar ik voelde mij zeer vertrouwd. Massage was ook goed opgebouwd. Ik ging zeer voldaan naar huis. Dank! 

 

Ik kom al heel lang bij Henk, maar gisteren kwam ik met de ergste klachten ooit. Henk weet op zo'n moment de juiste spier(en) te raken waardoor ik bijna tegen zijn lage plafond stuiterde tijdens de massage. Maar dat was even noodzakelijk. Wat mij altijd opvalt is dat hij ook spieren raakt waar jij geen pijn voelt maar waar wel spanning zit. Ja, oprecht een aanrader ( maarruh, ik wil ook nog een plekje in zijn agenda :-) ) 

 

Het is zo fijn bij Henk, gezellig ontvangst en dan alles overboord gooien en genieten. Zo relaxed en lekker gemasseerd. 

 


Heel fijne massage, zorgvuldig en vakkundig. Kom graag terug voor een herhaling. Dank!

 

Ik vind het fijn dat alles aandacht krijgt. Vandaag miste ik een beetje het hoofd. Fijn hoe je je laat leiden door het lichaam. En je probeert verder te denken wat het volgende is wat je gaat doen. Je voelt voor mij goed in wat ik fijn vind.  

 

Puur op gevoel werden de plekken gevonden die de nodige aandacht verdienden. Waarbij ik vervolgens weer wat weg kon dommelen. 

 


Het is niet de eerste keer dat ik bij Henk langs ga voor een massage afspraak. Henk voelt precies aan welke delen van je lichaam extra aandacht nodig hebben. Henk heeft uitgebreid het gebied van mijn schouders aangepakt, zonder dat ik vooraf had aangegeven dat ik nogal pijnlijke schouders had. Buiten de helende werking, zijn Henk's massages super ontspannend en intens. Henk heeft absoluut gouden handen! 

 

Heb erg fijne massage gehad. Moest soms even terug op aarde komen en dan dacht ik oh ja massage. Ik was ook relaxed vandaag dus ging er makkelijk in. Vind de free flow massage heerlijk laat me graag verrassen. Heb het zeer prettig ervaren kom snel weer. Ik wens je veel succes met de nieuwe uitdaging. Dat moet goed komen, Hartelijk dank. 

 


Henk is een sensitieve man. Voelt op een elegante manier aan hoe de massage moet verlopen. Een goed besef van balans ervaar ik telkens weer. Wat ook heel prettig is is dat de tijd lijkt te verdwijnen. Hij weet een sfeer te scheppen van wederzijds vertrouwen. Een heerlijk ontspannen avond. Een weldaad!  

 

Ik was de laatste erg chaotisch, onrustig en sliep heel slecht. Nadat Ik twee keer geweest ben bij deze super masseur, zijn die problemen zo goed als verdwenen. Hij weet de juist massage bij me toe te passen nadat ik tijdens het eerste gesprek mijn problemen had uitgelegd. Ik zou het liefst 2 keer in de maand een massage van hem willen krijgen! Maar helaas hij is goed vol geboekt, dat zegt al genoeg.  

 

Mijn allereerste ontmoeting met Henk was gelijk prettig. Ik begon met een free flow massage om kennis te maken met zijn massages en die massage was gelijk raak zal ik maar zeggen. Ik voelde me heerlijk ontspannen. Er gaat veel rust van Henk uit en dat heb ik nodig, want ik ben gestrest en druk. Het voelde zo goed, echt geweldig. Inmiddels heb ik al diverse massages ondergaan bij Henk. Ik kom tot rust en voel me heerlijk ontspannen, ook de dagen erna. De volgende afspraak staat al weer, al moet ik even wachten ivm de volle agenda van Henk en dat zegt meer dan genoeg….  

 


Al verschillende keren goede verhalen gehoord, maar toch die drempel...... op een gegeven moment zag ik een actie voorbij komen waar ik op reageerde. Voor ik het wist drukte ik op verzenden en dat pakte goed uit. Eerst de adviesmassage, waarna ik een drietal adviezen kreeg van Henk. Gelukkig maar, want de keuze is reuze! Ik koos voor de 'Tijd voor jezelf' kuur. Een schot in de roos. Binnen de gestelde periode van deze kuur merkte ik bij mezelf veranderingen, maar mijn omgeving ook. Ontspannen, relaxt én zelfvertrouwen die groter wordt. Tevens merk ik het ook aan mijn lichaam wat een goede massage bereiken kan. Nooit gedacht dat dit soort dingen in vrij korte tijd behaald kunnen worden. En die drempel van blootgewoon? Is niet nodig, Henk gaat respectvol en kundig met je om. Het enige wat ik me nu nog kan bedenken: Waarom heb ik dit zo lang uitgesteld? Ik ben blij als ik weer mag gaan!  

 

Ik heb nu twee keer een massage van Henk ondergaan. Wow, de tweede keer was nog meer genieten dan de eerste keer. Het blootgewoon zijn went snel. Het is een heerlijk gevoel je helemaal over te kunnen geven aan Henks handen. Hij heeft echt hele kundige, lekkere, warme en zachte handen! Nogmaals dank en hopelijk tot een volgende keer. 

 


Onlangs heb ik de Free Flow Massage ondergaan. Omdat ik Henk echt vertrouw, voelde ik mezelf helemaal vrij waardoor ik mezelf ook helemaal kon overgeven aan deze massage. Vrijheid om te laten gaan wat ik tijdens de massage voelde, ongeacht wat het met me deed. Het ene moment was dat verdriet vanuit een vervelende gebeurtenissen, het andere moment was dat juist weer het volop genieten van de aanraking, het omarmen van de totale vrijheid, mezelf toestaan om de massage superfijn te vinden en hierop te reageren ongeacht wat het in me los maakt. Ik heb echt genoten van deze massage en het resultaat was de volgende dag nog steeds voelbaar. Het geeft me meer zelfvertrouwen. Geef je totaal over, voel je vrij en heb alle vertrouwen in Henk. Deze massage is echt fantastisch!   

 

Het is voelbaar dat Henk een grote passie heeft voor zijn werk als masseur. Hij beheerst diverse technieken en met grote zorgvuldigheid en integriteit geeft hij je een professionele massage. Aan alles wordt gedacht en ook de kleine details worden niet vergeten. Ook vooraf geeft hij je goede informatie over wat je kunt verwachten. En dit allemaal voor een spotprijsje, ongelooflijk! Een echte aanrader voor iedereen! 'De werkwijze is zeer professioneel. Eenmaal op de massagetafel vliegt de tijd voorbij en stap je er loom en met een voldaan gevoel van af. Een aanrader. Ik heb erg genoten van de massage. Ik heb niet zoveel ervaring met massages en vond het ook een beetje wennen om zo bloot op de tafel te liggen, omdat we toch vrienden zijn. Henk is erg deskundig en ik heb mij geen moment ongemakkelijk gevoeld. 

 


Ik kom regelmatig bij Henk voor een afspraak, meestal een combi massage. Henk stelt je snel op je gemak. Hij weet heel goed hoe jij je snel vertrouwd voelt . De kundige, rustige wijze van masseren ontspant me steeds weer. Ik voel me in een vertrouwde, veilige omgeving. Alle pijntjes en ongemakken worden weggemasseerd en ik ben altijd zeer ontspannen als de massage is beëindigd. Het is steeds weer topkwaliteit!! Zeker een aanrader, het is in een woord superfijn! 

 

Van een vriendin kreeg ik een ontspanningsmassage bij Henk. Na een heftig jaar met spanning en operaties was ik er ook wel aan toe. Ik had best even moeite om mezelf "bloot" te geven maar dat was gauw over, ik voelde me erg snel op mijn gemak. Henk was erg professioneel en kundig, ik heb genoten van een heerlijke massage. Het werkte ook nog wel even door, want ik heb sinds tijden niet meer zo heerlijk doorgeslapen. Ik kom zeker nog eens bij Henk terug. 

 


Ik heb heerlijk genoten van de massage, je wist de pijnlijke punten goed te vinden en na een week moet ik eerlijk zeggen, dat de pijn veel minder is. Ik persoonlijk vond het erg prettig om niet door "poezelige" handjes maar juist door krachtige handen gemasseerd te worden. We zouden onszelf veel vaker hieraan moeten overgeven, het zou een ieder een stuk relaxter maken. 

 

De Lomi Lomi massage was heerlijk! Bij deze massage word je niet met een handdoek afgedekt, maar ik heb me er geen moment ongemakkelijk bij gevoeld. Vandaag weer een wandeling gemaakt, de beentjes voelden lekker soepel. Ik had het gevoel dat tijdens de massage mijn benen een stukje langer werden. Voor herhaling vatbaar. 

 


Vond de massage erg ontspannend, viel bijna in slaap. Het is echt een uurtje voor je zelf. Ik heb meerdere drukke banen, een ontspanningsmassage was zeer welkom. De massage was ook erg ontspannend, ik kon daarna erg goed slapen. 

 

In de massagekamer ruikt het lekker. Henk legt goed uit wat hij gaat doen. De massage is erg ontspannend en daarna kan je heerlijk slapen! 

 

Ik heb inmiddels al een paar keer een ontspanningsmassage van Henk ondergaan en ik ben zeer tevreden. Na de massage was ik helemaal ontspannen en ontstresst. Ik kan het iedereen aanraden. 

 


De Cupping Massage was heerlijk, ik heb redelijk goed geslapen en als ik wakker was voelde ik me heerlijk ontspannen. Ik heb me tijdens de massage geen moment ongemakkelijk gevoeld. Ook heb ik het idee dat mijn benen minder vocht vast houden, zaterdag 19km gelopen en dit keer niet hele dikke striemen van de sokken in mijn benen. Ik kom graag nog eens terug voor een massage. 

 

Ik ben als een blok in slaap gevallen! Het was heerlijk en erg ontspannend. De dag de erna voelde mijn lichaam lekker losjes aan. Ik kon tijdens de massage goed voelen dat jij wist welke punten er vast zaten en daardoor voelde ik goed wat je deed. Ik vond het zeer aangenaam.

 


Ben al vaker gemasseerd, maar dit was toch een geheel nieuwe ervaring. Meerdere massage-methodes die ik in één keer heb mogen ervaren. Ik  vond de hot-stone-massage helemaal geweldig en de onder-mijn-voet-massage  stukken minder. Henk voelde dat heel goed aan en had deze onder-mijn-voet- massage dan ook ingekort. Ik voelde me heerlijk ontspannen na anderhalf uur gemasseerd te zijn. Ik kom zeker terug! Dank je wel Henk. 

 

Mijn eerste massage met Henk heb ik de Cupping Massage ondergaan. Dat er meer massages komen is zonder twijfel! De Cupping Massage zorgt ervoor dat de afvoer van afvalstoffen zou bevorderen, meer dan andere massages. Ik was daags ervoor begonnen met een vastenkuur en ik had al 2 dagen hoofdpijn, vandaar deze keuze. De dag na de massage had ik geen hoofdpijn meer! De massage heb ik als zeer prettig ervaren en vooral het stukje ontspanningsmassage was heel fijn. Henk is heel integer en zorgzaam en weet een veilige bedding te creëren. Mijn ijskoude voeten werden fijn door hem in een warme handdoek verpakt!  

Ik heb bij Henk voor de eerste keer een ontspanningsmassage gedaan en viel daarbij bijna in slaap. Gelijk heeft Henk de pijnlijke punten mee behandeld. De rest van de dag niks meer gedaan en de volgende dag was ook een ontspannen gevoel, het is echt een aanrader. Tot de volgende keer!

 


Via een goede vriendin werd ik bij Henk aangemeld voor een speciale actie op zijn website, een gratis massage! Erg leuk, waar maak je dat tegenwoordig nog mee? Ook tegen betaling is zelfs voor iemand met een laag inkomen een massage nu eens haalbaar. Ik werd hartelijk ontvangen door Henk en naar de met zorg ingerichte en lekker warme massage ruimte gebracht. Henk gaat professioneel te werk en neemt ruim de tijd voor de massage die ik als heerlijk ontspannen, prettig en zorgzaam ervaren heb. De ontspanningsmassage kan ik dan ook zeker aanraden. Ik ben ook benieuwd naar de andere massagevormen en kom daar zeker nog eens voor terug. Henk bij deze nogmaals hartelijk bedankt! 

 

In verband met rugklachten in het verleden was ik al vaker gemasseerd door fysiotherapeuten, die dan heel specifiek de onderrug behandelden. Ook ontspanningsmassage, hot stone massage, nek-, hoofd- en gezichtsmassages en voetzoolreflexmassage heb ik ondergaan. Het idee om in één keer je hele lichaam te laten masseren, was echter nieuw voor mij. Maar het is me uitstekend bevallen en alleen al uit het feit dat Henk knopen weg wist te masseren waarvan ik zelf niet eens meer in de gaten had dat ik er eigenlijk last van had blijkt dat zo'n total-body- aanpak heel goed werkt. Bij veel recensies lees ik hoe loom en ontspannen mensen na de massage zijn… dat had ik ook, voor een half uurtje. Daarna werd ik juist vreselijk energiek, heb een aantal te lang vooruit geschoven klusjes thuis fluitend aangepakt en die nacht geweldig geslapen!  

 


Ik kan de massage die Henk doet iedereen aanbevelen. Hij is zeer professioneel, de massagetafel was lekker warm. Alles is aanwezig om lekker te ontspannen. Henk masseert heel vloeiend, en stevig. Je zou zeggen echte "bakkershanden". Hoe kom ik erop? Ik ga zeker vaker 

 

Henk geeft een heerlijke ontspannende massage waarbij ik diep weg kon zinken. Aan alle comfort werd gedacht; warme handdoeken, warmtelampen. Ook het gesprekje vooraf is fijn en geeft duidelijkheid over wat er gaat gebeuren. Dankjewel Henk 

 

Ik heb al een aantal massages van Henk ontvangen (ontspanningsmassage, hot stone massage en de lomi lomi massage). Henk biedt de massages op een professionele manier aan. Hij gaat zorgvuldig met je naaktheid om, je hoeft je dus niet te laten afschrikken door het feit dat je naakt moet zijn, daar wordt heel netjes en professioneel mee omgegaan. Voor mij is een massage goed om vastzittende en/of pijnlijke spieren los te masseren. Zo wordt alles weer wat soepeler. 

 


Omdat ik mezelf moeilijk kan concentreren en afsluiten en de laatste tijd te veel in mijn hoofd zit, had ik - naast hardlopen - behoefte aan iets om meer in mijn lijf te komen. Via via kwam ik op de massagesite van Henk. Een prachtige site, heel informatief en het geeft een goede indruk van wat ik inmiddels heb mogen ervaren. In afstemming met Henk werd gekozen voor de ontspanningsmassage. Een massage die Henk op een hele prettige, professionele manier vol aandacht uitvoerde. Ik heb me geen moment ongemakkelijk gevoeld. Ik kon - en dat lukt me eigenlijk nooit - behoorlijk goed in het moment aanwezig zijn en was dus zowaar op momenten uit mijn hoofd. Dat leverde ook daarna nog een ontspannen avond op; heerlijk om zo'n warme roes te ervaren en minder binnen te voelen komen. Dankjewel Henk, echt erg fijn!  

 

Ik heb wederom mogen genieten van een waanzinnige massage door en bij Henk.Dit keer had ik gekozen voor een verrassingsmassage van 90 minuten en ook dit keer was het 90 minuten lang GENIETEN met hoofdletters! De rust, de ambiance, de enorme ervaring én kwaliteiten van Henk weten me altijd weer kippenvel van ontspanning te bezorgen. Ze zeggen dat een verslaving nooit goed is, maar ik zou echt verslaafd kunnen raken aan zijn massages ! Henk ; Nogmaals bedankt! 


Ik heb bij Henk een hotstone massage ondergaan. In het verleden heb ik wel eens een hot stone massage in de sauna gehad, maar was daar toen niet zo van onder de indruk. Deze keer vond ik het geweldig. Er kwam een soort roes over me heen, wat heerlijk voelde en die ik zo lang mogelijk vast wilde houden. Bij thuiskomst ben ik meteen naar bed gegaan. Even liggen nagenieten en toen als een blok in slaap gevallen, waarna ik de volgende ochtend uitgerust wakker werd. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar! 

 

Afgelopen week heb ik een persoonlijk massage-advies gehad met een stukje klassieke en ontspannende massage. Ik vond het heel fijn om het te ervaren. Ik heb al een tijdje last van mijn spieren en nu toch een stukje minder pijn door de klassieke massage. Ook de ontspannende massage heeft zijn werking gedaan want was daarna heel ontspannen. Ik vindt Henk een fijne en professionele masseur die mij op mijn gemak stelde. Er gaan zeker nog meer massages volgen 

 


Tijdens de massage heb ik genoten van de warmte die ik voelde op de massagetafel en in de ruimte, maar vooral ook van de warme persoonlijkheid van Henk waarmee hij mij op mijn gemak stelde en mijn grenzen respecteerde. Een bijzondere kennismaking en ervaring met een mooi en gevarieerd aanbod aan massagemogelijkheden uitgevoerd door vakkundige handen! 

 

Zacht, zorgvuldig, liefdevol, echt een cadeau voor jezelf. Zo heb ik de scrub en zeep massage van Henk ervaren. Heerlijk ruim een uur weg van de wereld, beetje dommelen en genieten van al het schuim, de sensatie van de fijne bubbeltjes, de afwisseling tussen stevig ‘gewassen’ worden met de scrubhandschoen en de lange banen over je lijf, terwijl je hele lijf met olie wordt ingesmeerd. Ik heb Henk’s hamam ervaren als een mini-vakantie naar Turkije! 

 

De vloeiende bewegingen tijdens de lomi lomi massage zorgden ervoor dat ik de spanning in mijn lijf los kon laten en me mee kon laten voeren. Vanochtend energiek opgestaan! Ik vond het echt een heerlijke massage en ik ben zeker van plan om vaker langs te komen! Ook ga ik deze massage bij andere mensen aanraden 

 


Ik wilde een cellulitis-massage, dus ik ben via internet gaan zoeken naar iemand die dat doet hier in Nijmegen en toen kwam ik Henk Hendriks tegen. Ik wist niet wat me te wachten stond en hoe dat gaat, maar via een duidelijke uitgebreide bijlage van Henk Hendriks waarin alles heel duidelijk stond hoe alles te werk gaat, heb ik een afspraak gemaakt! Ik werd heel netjes ontvangen, het voelde gelijk goed! Tijdens de massage vertelde Henk duidelijk wat hij ging doen en hoe het voelt, dat was fijn. Ook wordt er gemasseerd met heel veel respect. Na afloop kreeg ik een ontspanningsmassage en daar heb ik een woord voor, VERSLAVEND! Nadat ik klaar ben met mijn cellulitis-massage blijf ik komen voor ontspanningsmassage! Dit wilde ik met jullie delen omdat ik het heel goed en fijn vond! 

 

In mijn hele leven hooguit een paar keer een massage gehad in een wellnesscentrum, toch wat anders dan de eerste kennismaking met de verschillende massagetechnieken van Henk Hendriks. Het was een fijne ervaring, erg relaxed. Ik voelde me al snel op mijn gemak door zijn respectvolle benadering. Henk neemt er echt de tijd voor en het lichaam krijgt in zijn geheel de aandacht. Dat maakte het extra bijzonder, en belooft wat als ik maar voor een bepaalde massagetechniek kies. Het wordt overigens voor mij nog lastig kiezen welke massage ik de voorkeur geef, want ik vond ze allemaal aangenaam, maar daarin kan hij je adviseren. In ieder geval op naar een volgende afspraak 

 


Ik voelde me bij aankomst meteen op m’n gemak. We hebben eerst gezellig wat gekletst, daarna naar boven voor de massage. Begonnen met een korte klassieke massage omdat mijn nek wat extra aandacht kon gebruiken. Deze was pittig maar aangenaam. De ontspannende massage die daarop volgde was heerlijk en de tijd vloog voorbij. Wat ik vooral erg prettig vond was de tijd die Henk nam en de rust die hij uitstraalde. Nadat de massage is afgelopen kan je nog even blijven liggen en ik ben toen 2 keer licht in slaap gevallen, zo relaxed was ik. Een echte aanrader! 

 

Ik ging voor een ontspanningsmassage omdat ik als grote stress kip en door die gevolgen al tijden gedeeltelijk in de WAO zit. Voor mij persoonlijk was het de allereerste keer om een massage te onder gaan en was dan ook behoorlijk nerveus. Echter Henk is de rust zelve en dat voel je gelijk aan hem. Prima sfeer in de behandelruimte en zelfs mij lukte het om me na een 30 tal minuten redelijk te ontspannen. Over 2 weken ga ik weer en is de grootste spanning van hoe wat waar eraf en wil me dan nog meer proberen mij over te geven aan Henk zijn handen! Het was een heerlijke massage en je kunt merken dat de massage met passie en met veel plezier en aandacht aan je gegeven wordt . Henk nogmaals dank. 


Voor mijn 1e massage bij Henk heb ik gekozen voor de Hot oil massage. Een echte aanrader, heerlijk ontspannend! Henk gaat erg professioneel te werk, neemt de tijd om alles van te voren uit te leggen en hij stelt je op je gemak. Het was een warm binnenkomen. De zolderkamer doet niet onder als een massagesalon. Lekkere temperatuur, sfeerverlichting er is echt aan alles gedacht. Handdoeken, flesje water en als afsluiting een flesje olie mee naar huis. Wat een inzet van Henk! Ik kom zeker nog eens terug, bedankt 

 

Ik heb genoten van een heerlijk ontspannende massage. Daarna sinds jaren een goede nachtrust gehad! Ik verheug me nu al op mijn volgende afspraak bij Henk! 


In de afgelopen maanden heb ik meermaals een massage mogen krijgen van Henk. Deze massages zijn stuk voor stuk pure ontspanning en verwennerij voor lichaam en geest. Zijn technieken, de gebruikte massageproducten ...alles is TOP. Wat een genot om even helemaal weg te zakken en je over te geven aan zijn ware massage-kunst; want dát is wat ik het noem. En ook heerlijk: geen gepraat tijdens de massage..in 1,5 uur hoor je hem hooguit 2 keer in een oor fluisteren: "wil je je even omdraaien? ". Je blijft heerlijk in je genieten-roes. Ik ga mezelf dit beslist vaker cadeau geven. Henk, wederom bedankt voor al die verschillende, heerlijke massages!

 

Vandaag voor de eerste keer een massage bij Henk gehad welke ik cadeau kreeg van mijn partner. Wát een heerlijke verrassing! Na een drukke periode had mijn lijf behoefte aan ontspanning. Nou dát krijg je bij Henk. De rust die hij uitstraalt, de heerlijk geurende oliën die hij gebruikt…dát samen met zijn fijne massagetechnieken laten de twee uren voorbijgaan voor je er erg in hebt...in één woord HEERLIJK. Dit was de eerste maar beslist niet de laatste keer dat Henk mij helemaal zen naar huis laat rijden. Henk, nogmaals hartelijk dank en graag tot een volgenden keer.  

 


Henk was een keer bij mij geweest voor een massage. Na afloop vertelde hij mij dat hij al 10 jaar masseur was. Gisteren bracht ik hem een bezoek. Wat een top massage gaf hij mij en mijn man. Het leuke was dat ik kon zien hoe hij mijn man masseerde. Het is toch een hele andere belevenis als je een massage geeft of ontvangt. Wat veel passie legt Henk daarin. Echt een aanrader. De zolderkamer straalde ook rust uit, dat is zeker niet onbelangrijk, ook al kraakt de vloer een beetje ( haha staat op zijn website die trouwens heel duidelijk is) Ik kom zeker terug .. en vandaag geniet ik er nog van . Bedankt Henk 

Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden