Massagevisie

Iedere masseur heeft een eigen massagevisie. Waarom geef je de massages op de manier waarop je dat doet, wat is het achterliggende idee, hoe kijkt de masseur tegen een massage aan en ga zo maar even door. Daarnaast geeft iedere masseur ook een persoonlijke draait aan een massage. Als je bij 100 masseurs een ontspannende massage boekt, dat krijg je ook 100 verschillende massages. Dat is in mijn ogen juist heel mooi. Je kiest niet enkel een massage uit, je kiest ook voor een masseur en de massagevisie die aan de massages ten grondslag ligt.

 

Massagestromen

Er zijn zit een heel belangrijk verschil in de manier waarop je massages geeft. Je hebt massagepraktijken die zich echt richten op de spieren, meer als een fysio dat zou doen. Dan masseer je een been, een rug of een arm. Bij mij is dat anders, Ik masseer je als mens. Je bent als mens meer dat enkel een verzameling van botten, spieren en weefsel.

 

Massagetherapie

Mijn massagevisie is gericht op jou als mens. Het gaat ook om de massagebeleving in het totaal. Een massage is ook goed voor je zelfvertrouwen, kan angsten verminderen, helpt bij depressies en kan veel doen bij slapeloosheid. Dat maakt dat een massage vanzelf massagetherapie wordt. Dit is een hele mooie combinatie die werkt!

 

Coaching

Met mij kan je ook gewoon heel open en vrij kletsen over wat je bezighoudt, je problemen bespreken en simpelweg in 100% vertrouwen aangeven waarmee en hoe ik je het beste zou kunnen helpen en wat je fijn zou vinden. Ook na een massage mag je me altijd even bellen of appen als je het ergens moeilijk mee hebt. 

 


Anders dan anders

Met deze achterliggende massagevisie geef ik al mijn massages. Ik krijg heel veel dankbaarheid terug, mensen zijn erg blij dat ze me gevonden hebben. Ben je puur op zoek naar een massage zoals een fysio geeft, dan past mijn massagevisie wellicht niet bij jou voorkeuren. Natuurlijk geef ik ook de stevige klassieke sportmassage, maar dan nog steeds op basis van mijn massagevisie, waarbij jij als mens centraal staat.

 

Maak je eigen keuzes

Wellicht past mijn massagevisie helemaal niet bij je en dat is prima. Er zijn zoveel masseurs en praktijken, kies diegene die het beste bij jou aansluit. Laat je echter niet beïnvloeden door anderen, als mijn massagevisie wel goed bij je past. Kiezen voor mijn massages en mijn massagevisie is gelijk aan kiezen voor jezelf, dat zou iedereen wat meer mogen doen.