Het Vergeten Kind

Na al verschillende goede doelen te hebben ondersteund, ondersteun ik de laatste jaren Het Vergeten Kind. Er is in mijn ogen niets belangrijker dan kinderen. Hoe mooi is het als wij het geluk van kinderen samen kunnen vergroten! In de praktijkruimte vindt je hiervoor een speciaal plekje, met als belangrijkste item aldaar een spaarpot! Doneren mag altijd, hier ter plekke maar ook als je niet op bezoek komt is een donatie van harte welkom.


De fooienpot

Als mensen een keer iets extra’s geven omdat ze de massage geweldig vonden, dan gaat dat ook in die spaarpot. Daarnaast hou ik wel eens een massageveiling voor het goede doel. In de praktijkruimte vindt je ook een speciaal plekje voor Het Vergeten Kind. Daar staat ook de spaarpot die wacht om gevuld te worden. Help jij ook mee?

Verkoop van artikelen

Ik 'verkoop' een aantal kleine massage gerelateerde items. Denk hierbij aan handgemaakte massagekaarsjes, massage apparaatjes, stresspoppetjes en flesjes met massage olie. De kosten om deze items te kopen of te maken, zijn voor mijn rekening. Als je een item koopt dan doneren we dus samen aan dit goede doel. Alle items kosten € 2,50 per stuk, maar je mag er natuurlijk ook meer voor geven. Kies wat leuks uit en doe je donatie in de spaarpot.  

Kopen of doneren

Kom je niet op bezoek, maar wil je toch een van de artikelen kopen? Dat kan! Ik ga natuurlijk niets opsturen, want de kosten daarvan zouden de donatie overstijgen. Als je me kent en we elkaar toch wel zien, dan kan ik ze voor je meenemen. Ken ik je niet, dan kunnen we ook een datum en een tijd afspreken dat je ze komt ophalen.