Als je mij al kent

Er komen natuurlijk heel veel verschillende mensen bij me op bezoek. Dat zijn niet allemaal onbekende, maar ook vrienden, familie, kennissen, collega’s en buurtgenoten. Het is voor sommige mensen juist heel fijn dat ze mij al in een andere hoedanigheid kennen, terwijl dit voor anderen juist een extra drempel is om op bezoek te komen. Ik merk hierin echt twee verschillende inzichten.

 

Extra fijn

Voor sommige mensen is het juist erg fijn dat ze mij al kennen in een andere hoedanigheid. Ze kiezen juist voor massagetherapie of coaching bij mij, omdat het vooraf als vertrouwd voelt. Ze zouden dit nooit bij een vreemde doen en de band die er nu al is, is de basis voor hele mooie massage en of coaching sessies.

 

Extra lastig

Voor anderen mensen is het juist een extra drempel als ze me al kennen. Het voelt vreemd om naar iemand te gaan voor massagetherapie en coaching, want ze kennen me ook in het ‘normale’ leven. Bij een bekende op de massagetafel gaan liggen, daarbij ontstaat soms onnodige twijfel.

 


Schakelaar

Het is superbelangrijk om je te realiseren dat ik mijn rollen nooit zal mixen. Kom je op visite of op de koffie, dan ben ik de Henk die je al kent, je vriend, kennis, familielid, buurtgenoot of collega. Zien we elkaar ergens anders, bv in de supermarkt, op het werk of op een verjaardag? Ook dan ben ik nog steeds niet je masseur of coach. Ik ben enkel je masseur en coach als we in de praktijkruimte zijn. Ik heb dan een hele andere pet op. Ik zal deze twee rollen nooit mixen en ik weet uit ervaring dat dit ook echt zo werkt. Zie het als schakelaar, mijn rol als masseur en coach kan nooit tegelijk aan staan met de andere band die we delen.

 

Mijn deur staat open

Weet dat je altijd welkom bent. De meeste mensen die mij kennen, weten ook dat ik een massagetherapie en coaching praktijk heb. Als ik merk dat iemand mijn hulp kan gebruiken, dat bied ik het vaak ook aan. Het is dan aan jou om een keuze te maken om hier wel of niet voor te kiezen. Wellicht dacht je ooit van nee, maar dan staat mijn deur nog steeds voor je open als je er toch anders over bent gaan denken. Twijfel nooit of je wel welkom bent, je bent juist meer dan welkom. Het is voor mij juist fantastisch om ook de mensen dichterbij te mogen helpen met een fijne massage of een goed gesprek.

 


Actie

Hebben we elkaar als eens ontmoet en gesproken? Dan wil ik je een mooi aanbod doen. Je komt op bezoek voor een Free flow massage van 90 minuten, die ik je aanbied met 50% korting op het tarief. Je betaalt dan maar €32,50. Een mooi aanbod, ik hoop van harte dat je er gebruik van maakt en dat ik je mag begroeten in mijn praktijk.

 

Voorwaarden

De massage is in mijn praktijk

Je bent een nieuwe cliënt en minimaal 18 jaar

We kennen elkaar al persoonlijk in een andere hoedanigheid

Deze korting is niet te combineren met andere acties en kortingen, het hoogste kortingspercentage is 50%

 


Free flow massage

Je komt op bezoek voor de Free flow massage. Dit is een intuïtieve massagevorm, die steeds verder op je wordt afgestemd.

Reserveren

Een afspraak maken voor deze leuke actie kan online. Gebruik hiervoor altijd de onderstaande knop, zodat je van de 50% korting gebruik kan maken.


Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden