Als je mij al kent

Er komen natuurlijk heel veel verschillende mensen bij me op bezoek. Dat zijn niet allemaal onbekende, maar ook vrienden, familie, kennissen, collega’s en buurtgenoten. Het is voor sommige mensen juist heel fijn dat ze mij al in een andere hoedanigheid kennen, terwijl dit voor anderen juist een extra drempel is om op bezoek te komen. Ik merk hierin echt twee verschillende inzichten.


Extra fijn

Voor sommige mensen is het juist erg fijn dat ze mij al kennen in een andere hoedanigheid. Ze kiezen juist voor massagetherapie of coaching bij mij, omdat het vooraf als vertrouwd voelt. Ze zouden dit nooit bij een vreemde doen en de band die er nu al is, is de basis voor hele mooie massage en of coaching sessies.

Extra lastig

Voor anderen mensen is het juist een extra drempel als ze me al kennen. Het voelt vreemd om naar iemand te gaan voor massagetherapie en coaching, want ze kennen me ook in het ‘normale’ leven. Bij een familielid of collega op de massagetafel liggen, daarbij ontstaat soms onnodige twijfel.


Schakelaar

Het is superbelangrijk om je te realiseren dat ik mijn rollen nooit zal mixen. Kom je op visite of op de koffie, dan ben ik de Henk die je al kent, je vriend, kennis, familielid, buurtgenoot of collega. Zien we elkaar ergens anders, bv in de supermarkt, op het werk of op een verjaardag? Ook dan ben ik nog steeds niet je masseur of coach. Ik ben enkel je masseur en coach als we in de praktijkruimte zijn. Ik heb dan een hele andere pet op. Ik zal deze twee rollen nooit mixen en ik weet uit ervaring dat dit ook echt zo werkt. Zie het als schakelaar, mijn rol als masseur en coach kan nooit tegelijk aan staan met de andere band die we delen.

Mijn deur staat open

Weet dat je altijd welkom bent. De meeste mensen die mij kennen, weten ook dat ik een massagetherapie en coaching praktijk heb. Als ik merk dat iemand mij hulp kan gebruiken, dat bied ik het vaak ook aan. Het is dan aan jou om een keuze te maken om hier wel of niet voor te kiezen. Wellicht dacht je ooit van nee, maar dan staat mijn deur nog steeds voor je open als je er toch anders over bent gaan denken. Twijfel nooit of je wel welkom bent, je bent juist meer dan welkom. Het is voor mij juist fantastisch om ook de mensen dichterbij te mogen helpen met een fijne massage of een goed gesprek.


Wat kan je verwachten?

Superfijne respectvolle massages, met pure aandacht
Nette, warme, sfeervolle en zeer schone massageruimte
Iedere massage als een ware beleving, met warmte en overgave gegeven
Aandacht voor je wensen met respect voor je grenzen
Vertrouwelijkheid en een luisterend oor, coaching als je dat nodig hebt

Waarom kies je voor mij?

Jarenlange ervaring in het geven van massages

Iedereen welkom, ongeacht gender, geaardheid, leeftijd of huidskleur

Een zeer respectvolle blootgewone massage als massagevisie

Geen oordeel, over wat dan ook. Je mag hier zijn wie je bent

Een massagetarief onder het gemiddelde, zodat het betaalbaar blijft