Over Mij

Mijn naam is Henk Hendriks, geboren in 1966, getrouwd met Marianne. We hebben een zoon, Jowie. Na een opleiding tot kok/kelner heb ik nog een vervolgopleiding tot brood- en banketbakker gevolgd en heb ik 12 jaar in een banketbakkerij gewerkt. Daarna heb ik een andere weg gekozen en momenteel ben ik werkzaam als coördinator op een ICT ontwikkelafdeling.

Waarom

Ik ga persoonlijk al jaren naar een masseur en heb gemerkt dat dit erg goed voor me is. Het leek mij leuk om ook zelf massages te kunnen geven en om zo ook andere mensen deze weldaad te gunnen. Vandaar ook dat ik meerdere massage-opleidingen heb gevolgd en afgerond. Ook blijf ik steeds op zoek naar andere massagevormen, waarvan ik denk dat ze leuk zijn om te geven en te ondergaan.

Wanneer

In het jaar 2012 ben ik gestart met het geven van massages en het volgen van meerdere massage opleidingen. Ik heb geheel 2012 genomen om hier veel praktijkervaring in op te doen. De reacties zijn alleen maar positief en ook zelf vind ik het geven van massages erg leuk. Het geeft me een voldaan gevoel als ik iemand met een massage een heel ontspannen en relaxed gevoel kan geven. Maar ook berichten van afgenomen klachten nadat ik een massage heb gegeven, motiveren mij sterk om er mee door te gaan. 

Laag tarief

Massage zie ik als onderhoud van lichaam en geest. Omdat ik overtuigd ben dat een massage goed is voor iedereen, ongeacht leeftijd en geslacht, wil ik een massage  ook bereikbaar houden voor iedereen. Massage mag geen luxe product zijn. Mijn tarieven zijn laag, daar ze zijn gebaseerd op de onkosten die ik maak. Ik heb hierbij totaal geen enkel winstoogmerk. 


Wie zijn mijn clienten

Mijn clienten zijn echt heel verschillend. Massage is voor iedereen en dat uit zich ook aan de mensen die bij mij op bezoek komen. De jongste is 7 jaar, de oudste boven de 70. Ongeveer 75% van mijn clienten zijn vrouwen. Het zijn onbekende, maar ook bekende zoals familieleden, vrienden en collega's. Iedereen is welkom, want juist in de massageruimte ben ik voor iedereen gelijk en krijgt iedereen 100% mijn aandacht en ook 100% mijn vertrouwen. De rede dat mijn clienten voor mijn massagetherapie kiezen is ook heel divers. Soms zijn het lichamelijke klachten, maar meestal gaat het om even de tijd voor jezelf pakken, meer tot jezelf komen en om juist even helemaal niets moeten. Ook diepere problemen komen bij mij gewoon aan bod, er is in mijn massageruimte geen schaamte, geen taboe en ook geen beperkingen als het gaat om wat je met mij kan bespreken. Ik heb al ontzettend mooie resultaten behaald en met iedereen die op bezoek komt heb ik een voor een een hele speciale band opgebouwd.

Blootgewoon

Mijn massages worden toegepast op een geheel ontkleed lichaam en bijna het volledige lichaam wordt in de massage meegenomen. Dit is mijn denkwijze, massagevisie en mijn manier van masseren, daar ik een volledige massage wil kunnen geven. Een massage ondergaan met kleding of ondergoed aan is voor mij hetzelfde als douchen met een paraplu. Je staat dan inderdaad wel onder de douche, maar of dat effectief en handig is, dacht het niet! Ik wordt dan ook te veel beperkt in mijn massagetechnieken. De mate van overgave bij een blootgewone massage is ook veel groter, waardoor het effect van de massage ook veel groter is. Al mijn cliënten liggen ‘blootgewoon’ op de massagetafel, uiteindelijk of direct vanaf de start, zonder bedekking van een handdoek. Dit is voor mij niets bijzonders, maar de normale gang van zaken. Dit pas ik toe bij al mijn massages en bij al mijn clienten, ongeacht leeftijd of geslacht. Op deze wijze en met deze massagevisie masseer ik al jaren. Iedere masseur werkt op zijn eigen manier en dit is mijn manier van masseren en mijn visie op massagetherapie. Is dit echt niets voor jou? Zoek dan simpelweg een andere masseur waarbij je wel gekleed of met ondergoed aan op de massagetafel kunt liggen. Deze keuze ligt uiteraard helemaal bij jezelf. Het is natuurlijk absoluut geen probleem als daar je voorkeur naar uit gaat. Een massage draait echt compleet om jou, kies daarom zeker de massage, de masseur en de massagevisie die het beste aansluiten bij jouw wensen en voorkeuren.


De Massageruimte

Een compleet overzicht van alle massages

De spelregels van mijn massagepraktijk

Wat zijn de beperkingen bij een massage

Veelgestelde vragen en de antwoorden


Maak hier een online massage afspraak

Massage advies, welke massage kies ik

De reacties op mijn massages

Overzicht massage tarieven