Over Mij

Mijn naam is Henk Hendriks, geboren in 1966, getrouwd met Marianne. We hebben een zoon, Jowie. Na een opleiding tot kok/kelner heb ik nog een vervolgopleiding tot brood- en banketbakker gevolgd en heb ik 12 jaar in een banketbakkerij gewerkt. Daarna heb ik een andere weg gekozen en momenteel ben ik werkzaam als coördinator op een ICT ontwikkelafdeling.

Waarom

Ik ga persoonlijk al jaren naar een masseur en heb gemerkt dat dit erg goed voor me is. Het leek mij leuk om ook zelf massages te kunnen geven en om zo ook andere mensen deze weldaad te gunnen. Vandaar ook dat ik meerdere massage-opleidingen heb gevolgd en afgerond. Ook blijf ik steeds op zoek naar andere massagevormen, waarvan ik denk dat ze leuk zijn om te geven en fijn zijn om te ondergaan.

Wanneer

In het jaar 2012 ben ik gestart met het geven van massages en het volgen van meerdere massage opleidingen. Ik heb geheel 2012 genomen om hier veel praktijkervaring in op te doen. De reacties zijn alleen maar positief en ook zelf vind ik het geven van massages erg leuk. Het geeft me een voldaan gevoel als ik iemand met een massage een heel ontspannen en relaxed gevoel kan geven. Maar ook berichten van afgenomen klachten nadat ik een massage heb gegeven, motiveren mij sterk om er mee door te gaan. 

Laag tarief

Massage zie ik als onderhoud van lichaam en geest. Omdat ik overtuigd ben dat een massage goed is voor iedereen, ongeacht leeftijd en geslacht, wil ik een massage  ook bereikbaar houden voor iedereen. Massage mag geen luxe product zijn. Mijn tarieven zijn laag, daar ze zijn gebaseerd op de onkosten die ik maak. Ik heb hierbij totaal geen enkel winstoogmerk. 


Wie zijn mijn clienten

Mijn clienten zijn echt heel verschillend. Massage is voor iedereen en dat uit zich ook aan de mensen die bij mij op bezoek komen. Het zijn onbekende, maar ook bekende zoals familieleden, vrienden en collega's. Iedereen is welkom, want juist in de massageruimte ben ik voor iedereen gelijk en krijgt iedereen 100% mijn aandacht en ook 100% mijn vertrouwen. De rede dat mijn clienten voor mijn massagetherapie kiezen is ook heel divers. Soms zijn het lichamelijke klachten, maar meestal gaat het om even de tijd voor jezelf pakken, meer tot jezelf komen en om juist even helemaal niets moeten. Ook diepere problemen komen bij mij gewoon aan bod, er is in mijn massageruimte geen schaamte, geen taboe en ook geen beperkingen als het gaat om wat je met mij kan bespreken. Ik heb al ontzettend mooie resultaten behaald en met iedereen die op bezoek komt heb ik een voor een een hele speciale band opgebouwd.

De Massageruimte

Massage(therapie) & Coaching?

Wat is nu een massage, wat is therapie en wat is coaching? Het lijkt heel lastig, maar het is in mijn ogen vrij simpel. Een masseur geeft je een massage, met een therapeut kan je in vertrouwen praten over je problemen en een coach kan je verder op weg helpen en ondersteunen. Een massagetherapeut is voor mij iemand die massage combineert met gesprekken. De massage wordt aangepast aan dat gesprek en andersom, zodat het een totaal beleving wordt. Het is gewoon erg fijn om in 100% vertrouwen met een ander mens te praten, zonder oordeel en zonder allerlei randvoorwaarden. Wetende dat je alles kan bespreken, zonder taboes en zonder angst dat het ooit met een ander wordt gedeeld. Het geeft opluchting en rust om echt alles met iemand in vertrouwen te delen. Die rust en het vertrouwen werkt dan weer door in de massage. Als coach kan ik je ook buiten de massagetherapie om je hiermee helpen, ondersteunen en begeleiden. Lees meer....