Over Mij

Mijn naam is Henk Hendriks, geboren in 1966, getrouwd en 1 zoon. Na een opleiding tot kok-kelner-brood-banketbakker heb ik 12 jaar in een banketbakkerij gewerkt. Daarna heb van alles gedaan, van het werken als Desktop Publisher en grafisch ontwerper tot aan de Röntgenafdeling in het ziekenhuis. Via wat omwegen ben ik in de ICT terecht gekomenen en werk ik al ruim 24 jaar in deze sector, voornamelijk als leidinggevende en met mensen. Ik heb mijn praktijk altijd gecombineerd met een andere baan, dat is voor mij ook een ideale combinatie. Van 1 mei 2022 een nieuwe baan als Manager Operations. Wel ICT gerelateerd, maar meer met mensen.

 


Ik ga persoonlijk al jaren naar een masseur en heb gemerkt dat dit erg fijn en goed voor me is. Het leek mij mooi om ook zelf massages te kunnen geven en om zo ook andere mensen deze weldaad te gunnen. Vandaar ook dat ik meerdere massage-opleidingen heb gevolgd en afgerond. In het jaar 2012 ben ik hobbymatig gestart met het geven van massages. Ik heb geheel 2012 genomen om hier veel praktijkervaring in op te doen. De reacties zijn alleen maar positief en ook zelf vind ik het geven van massages erg leuk. Het geeft me een voldaan gevoel als ik iemand met een massage een heel ontspannen en relaxed gevoel kan geven. Maar ook berichten van afgenomen klachten nadat ik een massage heb gegeven, motiveren mij sterk om er mee door te gaan. De basis ligt in het kunnen helpen van anderen, van mens tot mens. Iets mooiers is er in mijn ogen niet.

 

Na een hobbymatige start van mijn praktijk met massages tegen onkosten, groeide het langzaam uit naar meer. Dat heeft mij jaren geleden ook doen besluiten om naar de KVK te gaan en er een echt bedrijfje van te maken. Ik ben minder uren gaan werken in de ICT om meer massages te kunnen geven. Nog steeds is het erg kleinschalig en dat bevalt ook prima. Hierdoor kan ik de benodigde tijd en aandacht aan iedereen geven en wordt het geen lopende band werk.   

 


Coaching

Het coachen is er in de loop van de tijd vanzelf bijgekomen. Een massage maakt soms veel los in mensen en soms zijn dat zaken waarbij ik het niet enkel bij een massage kan laten. Als iemand in tranen uitbarst, dan kan ik niet zeggen "zo, je tijd zit er op, tot ziens". Ik ben ooit gestart met mijn praktijk om mensen te helpen en het coachen is daar een logisch gevolg op. De combinatie van massage en coaching maakt ook dat het massagetherapie wordt, Iets waar je echt iets aan hebt en wat je verder kan helpen, met wat dan ook. Mijn coaching is altijd vanuit het menselijk aspect. Ik heb hier geen opleidingen voor gevolgd. Het is ook zeker geen vervanging van de proffesionele zorg en hulpverlening, maar meer als luisterend oor en als mens iets voor een ander mens kunnen betekenen, als steun en als gesprekspartner.

 

Recensies

Wat vinden anderen van mijn massages? Super mooi om te lezen en het geeft je een mooi beeld.

Als je mij al kent

Wat als je me al kent? Soms voelt dat fijn, soms is het een extra drempel. Toch ben je van harte welkom

Massagevisie

Sluit mijn massagevisie aan bij jouw wensen? Lees er alles over! Hoe geef ik mijn massages en waarom.


Wat kan je verwachten

Superfijne respectvolle massages, met pure aandacht
Nette, warme, sfeervolle en zeer schone massageruimte
Iedere massage als een ware beleving, met warmte en overgave gegeven
Aandacht voor je wensen met respect voor je grenzen
Vertrouwelijkheid en een luisterend oor, coaching als je dat nodig hebt

 

Waarom kies je voor mij

Jarenlange ervaring in het geven van massages
Iedereen welkom, ongeacht gender, geaardheid of huidskleur
Een zeer respectvolle blootgewone massage als massagevisie
Geen oordeel, over wat dan ook. Je mag hier zijn wie je bent
Een massagetarief onder het gemiddelde, zodat het betaalbaar blijft

 

De Massageruimte


Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden