Over Mij

Mijn naam is Henk Hendriks, geboren in 1966, getrouwd met Marianne. We hebben een zoon, Jowie. Na een opleiding tot kok-kelner-brood-banketbakker heb ik 12 jaar in een banketbakkerij gewerkt. Daarna heb van alles gedaan, van het werken als Desktop Publisher tot aan de Röntgenafdeling in het ziekenhuis. Via wat omwegen ben ik in de ICT terecht gekomenen en werk ik nu al ruim 24 jaar in deze sector als leidinggevende. 

 

Ik ga persoonlijk al jaren naar een masseur en heb gemerkt dat dit erg fijn en goed voor me is. Het leek mij mooi om ook zelf massages te kunnen geven en om zo ook andere mensen deze weldaad te gunnen. Vandaar ook dat ik meerdere massage-opleidingen heb gevolgd en afgerond. In het jaar 2012 ben ik gestart met het geven van massages. Ik heb geheel 2012 genomen om hier veel praktijkervaring in op te doen. De reacties zijn alleen maar positief en ook zelf vind ik het geven van massages erg leuk. Het geeft me een voldaan gevoel als ik iemand met een massage een heel ontspannen en relaxed gevoel kan geven. Maar ook berichten van afgenomen klachten nadat ik een massage heb gegeven, motiveren mij sterk om er mee door te gaan. 

 

Coaching

Het coachen is er in de loop van de tijd vanzelf bijgekomen. Een massage maakt veel los in mensen en soms zijn dat zaken waarbij ik het niet enkel bij een massage kan laten. Ik ben ooit gestart met mijn praktijk om mensen te helpen en het coachen is daar een logisch gevolg op. De combinatie van massage en coaching maakt ook dat het massagetherapie wordt, Iets waar je echt iets aan hebt en wat je verder kan helpen, met wat dan ook. Of het nu een depressie, anorexia of een burn-out is, massagetherapie en coaching helpt!

Jongeren

Jongeren hebben een speciaal plekje in mijn praktijk. Het is zo mooi om jongeren te helpen met massagetherapie en coaching. Ze weer gelukkiger in het leven te laten staan, meer zelfvertrouwen te geven en ze weer met een blij gezicht de toekomst tegemoet te laten kijken. Dat vindt ik echt geweldig mooi om te doen en om samen met hen te bereiken. Daarom ontvangen jongeren tot 18 jaar standaard 50% korting op alle afspraken in mijn praktijk, ter promotie van massagetherapie en coaching voor jongeren.


Recensies

Wat vinden anderen van mijn massages? Super mooi om te lezen en het geeft je een mooi beeld.

Als je mij al kent

Wat als je me al kent? Soms voelt dat fijn, soms is het een extra drempel. Toch ben je van harte welkom

Massagevisie

Sluit mijn massagevisie aan bij jouw wensen? Lees er alles over! Hoe geef ik mijn massages en waarom.

Mijn Blog

Ik schrijf ook een blog. Leuke updates over mijn praktijk, nieuws en algemene zaken. Kijk gerust eens.


Wat kan je verwachten

Superfijne respectvolle massages, met pure aandacht
Nette, warme, sfeervolle en zeer schone massageruimte
Iedere massage als een ware beleving, met warmte en overgave gegeven
Aandacht voor je wensen met respect voor je grenzen
Vertrouwelijkheid en een luisterend oor, coaching als je dat nodig hebt

Waarom kies je voor mij

Jarenlange ervaring in het geven van massages
Iedereen welkom, ongeacht gender, geaardheid, leeftijd of huidskleur
Een zeer respectvolle blootgewone massage als massagevisie
Geen oordeel, over wat dan ook. Je mag hier zijn wie je bent
Een massagetarief onder het gemiddelde, zodat het betaalbaar blijft


De Massageruimte

Facebook