Het Laatste Nieuws


Massagetherapie bij automutilatie

Automutilatie is beter bekend als zelfverwonding of zelfbeschadiging. Massagetherapie kan hiervoor het alternatief zijn. Het is een lastige stap om dan voor een massage te kiezen, maar eenmaal gekozen zal je merken dat het echt fantastisch zal zijn. Het is geen speciale massagevorm, maar meer ter informatie dat ook massagetherapie hierbij kan helpen. Vandaar dat ik dit sinds kort heb opgenomen in mijn aanbod. zie hier... 

Van Massage naar Massagetherapie en Coaching

Mijn praktijk groeit langzamerhand uit naar een vorm waarbij het niet enkel meer om de massage gaat. Natuurlijk staat de massage nog wel aan de basis, maar het is veelal veel meer dan dat. Uiteindelijk is het altijd massagetherapie en bijna nooit alleen een massage. Naast dit alles vragen mijn clienten ook om een stukje persoonlijke begeleiding en coaching. Eigelijk vindt ik dit super mooi om te doen, ik voel me zeer gewaardeerd en ik ben erg dankbaar voor de openheid en het vertrouwen die jullie mij hierin gegeven. Vandaar de naamswijziging, enkel in naam. Voor de meeste bestaande clienten was het al duidelijk genoeg.  Wil je meer uitleg? Kijk dan hier......

Extra tijden in de massage agenda

Het is op dit moment echt superdruk in mijn massage agenda. Voor mij erg leuk, maar als je een afspraak wil gaan maken, dan is het niet zo leuk, wat alles zit vol. Ik heb daarom wat extra dagen en tijden in het weekend open gezet. Daar waar het lukt kan je nu ook in het weekend een afspraak inplannen. In de ochtend, middag of avond. Ik hoop zo een beetje meer ruimte te maken in de agenda.

Help mij helpen

Ieder jaar probeer ik iemand een geheel jaar kosteloos te helpen met massagetherapie. Ook in 2019 ga ik dat weer doen. Ditmaal wil ik met mijn massagetherapie iemand helpen die anorexia heeft. Ben of ken je iemand met anorexia? Kijk dan zeker even naar deze actie.

Masseren is te leren

Dit onderdeel heb ik aangepast. Voor al mijn clienten is een kijksessie, samen masseren en de wisselmassage eenmalig helemaal gratis.

Masseer de masseur blijft natuurlijk voor iedereen gratis, ik nodig je daar van harte voor uit.

50% Studentenkorting

Nijmegen is natuurlijk een studentenstad. Het zal duidelijk zijn, een massage is superfijn voor studenten. Rust voor als je druk aan het studeren bent, een oppepper na een examen of weer even tot jezelf komen na een paar avondjes stappen. Je zal verbaasd zijn hoe een massage werkt en dat de effecten zelfs positief kunnen uitwerken op je studieresultaten. Heb je een geldige studentenkaart? Dan geef ik je 50% korting op je 1e massage!

Chatten met de masseur

Het is nu mogelijk om op de website te chatten met mij. Erg leuk om rechtstreeks vragen te beantwoorden en advies te geven. De chatfunctie is er enkel als ik zelf in de gelegenheid ben om te chatten, dus ben ik er niet, dan kun je ook niet chatten en staat het chatten uit.

Op bezoek komen voor een massage

Vanaf 1-8-2018 kom je als bezoeker niet meer in de huiskamer, maar gaan we rechtstreeks door naar de massageruimte. Na afloop van de massage wacht ik je beneden weer op in de gang en nemen we daar weer afscheid. Wordt je door iemand gebracht, dan is het niet mogelijk dat deze persoon ook mee naar binnen komt en binnen op je wacht. De massage is altijd 1 op 1 tussen masseur en cliënt, dus meegaan naar de massageruimte is niet mogelijk. Enkel bij een massage van een cliënt onder de 18 jaar is het als begeleider (bv een ouder) mogelijk om bij de 1e massage (gedurende de gehele massage of enkel bij het gesprekje voorafgaande aan de massage) aanwezig te zijn in de massageruimte. Dit heeft echter niet de voorkeur, want het is zeker van invloed op het resultaat van de massage. Vanaf de 2e massage is ook dit dit niet meer mogelijk.  

Partnermassage

Nieuw is de partnermassage. Een massage speciaal voor stellen, waarbij jullie onder mijn begeleiding en samen met mij, elkaar om en om masseren.

Een compleet overzicht van alle massages

De spelregels van mijn massagepraktijk

Wat zijn de beperkingen bij een massage

Veelgestelde vragen en de antwoorden


Maak hier een online massage afspraak

Massage advies, welke massage kies ik

De reacties op mijn massages

Overzicht massage tarieven