Het Laatste Nieuws

10 maart 2018

Veel gestelde vragen

De veel gestelde vragen zijn weer aangevuld met een apart kopje over vertrouwelijkheid. 

5 februari 2018

Leuke Valentijn actie op Facebook

Via mijn Facebookpagina loopt een leuke actie voor Valentijn. Een gratis massage naar keuze plus een Rituals Gift Card twv € 25,00 mee naar huis, na afloop van de massage. Meedoen kan alleen via Facebook, de verloting is op Valentijnsdag.

28 januari 2018

Gratis partnermassage

Ik ga een gratis partnermassage weggeven. Het is een eenmalige actie en terug te vinden direct op de homepage.

 

20 januari 2018

Free flow massage

Nieuw toegevoegd aan het massage aanbod is de Free Flow Massage. Geen plan, geen doel, maar een massage die zich vanzelf vormt en steeds verder wordt afgestemd op jou persoonlijk. Deze massage vergt overgave, vrijheid en vertrouwen.  

19 januari 2018

Een massage voor een tegenprestatie

Ik wil massagetherapie bereikbaar maken voor iedereen. Het mag geen luxe product zijn dat je jezelf enkel kan veroorloven als je veel geld te besteden hebt. Vandaar dat ik kostenneutraal mijn massages geef en mijn tarief erg laag is. Toch kan het best zijn dat mijn lage tarief alsnog een te hoge drempel is. Vandaar dat ik bij de tarieven heb opgenomen dat een massage ook kan worden ' betaald' met een tegenprestatie. 

6 januari 2018

Acties afgelopen

De actie voor hulp bij stress en burn out is voorbij. selectie is gemaakt. Ook de kosteloze massagekuur bij anorexia is afgelopen, al blijft hierbij stap 1 nog kosteloos. 

Massage uitwisseling

Het is altijd erg leuk, leerzaam en ontspannend om massages uit te wisselen met andere masseurs. Ik doe dit regelmatig, vandaar dat ik onder contact dit nu ook speciaal heb opgenomen op de website.

2 januari 2018

Veelgestelde vragen weer aangevuld

De veelgestelde vragen aangevuld met de optie om je eigen muziek te draaien tijdens een massage

24 december 2017

Partnermassage

Terug van weggeweest is de partnermassage. Een massage voor stellen, om samen iets moois te beleven, elkaar leren te masseren of om problemen en klachten op te lossen. Een boost voor je relatie en deze ervaringen neem je ook weer mee naar huis. Dit is gewoonweg supergaaf om samen te doen.

17 december 2017

Nieuwe massage actie

Er is een nieuwe massage actie bijgekomen, om (een aantal) mensen met stress of burn-out klachten kosteloos te helpen. Aanmelden kan via die bewuste pagina, waarna ik zelf een keuze maak wie mijn hulp het beste kan gebruiken

13 december 2017

Stap 1 van de massagekuur bij anorexia is vanaf nu kosteloos

Om deze massagekuur bij anorexia meer te promoten, is stap 1 vanaf nu geheel kosteloos te ondergaan. Op dit moment is zelfs de gehele massagekuur kosteloos. Ken je iemand met anorexia die ik kan helpen met deze massagekuur? Verwijs dan naar mijn website!

Spelregels

De pagina met spelregels is drastisch ingekort. Er stonden ook onderdelen tussen die feitelijk bij de veelgestelde vragen thuis horen, vandaar. 

2 december 2017

Knoppen 'meer informatie' verdwenen

De knoppen met 'meer informatie' zijn grotendeels verdwenen van deze website. Een klik op het plaatje leid nu naar de juiste pagina.

Veel gestelde vragen aangevuld

De pagina met de veelgestelde vragen is aangevuld met:

  • Maakt mijn gender of geaardheid iets uit
  • Zijn lichamelijke beperkingen of littekens een probleem
  • Moet ik mezelf ontharen voor een massage

Beperkingen voor een massage

De beperkingen voor een massage zijn nu in een aparte pagina opgenomen.

30 November 2017

De Sinterklaas actie is voorbij

Het zoeken naar de pepernoot is afgerond. op 1-12 wordt de massage naar keuze verloot onder iedereen die de pepernoot heeft gevonden.

Massagekuur bij emotionele eenzaamheid

Een nieuwe massagekuur, die is gericht op mensen met emotionele eenzaamheid. De massages die hierbij horen zijn zeer langzame en rustige massages, waarbij aanraking van het lichaam centraal staat.

26 November 2017

De combinatie ontspanning en gezicht uit het aanbod

De verzorgende massage ontspanning en gezicht is weer uit het aanbod. Het gezichtsmasker is nu soms onderdeel bij de nieuwe massagekuur Tijd voor jezelf

Massageactie vernieuwd

De massageactie 'gratis massage voor jongeren' is afgelopen. De nieuwe actie is nu de massagekuur bij anorexia, die geheel kosteloos te volgen is. Bij deze massagekuur bied ik nu hetzelfde stappenplan aan als bij de puberteitsmassage. Hierdoor kunnen clienten met anorexia evt eerst wennen aan mijn manier van masseren en is de drempel om voor een massage te kiezen veel lager. 

20 November 2017

Notificaties bij annuleringen

Het is mogelijk om je aan te melden voor een notificatie bij annuleringen. Je krijgt dan een berichtje als ik een annulering binnen heb gekregen, zodat je hiervan snel op de hoogte bent. Natuurlijk kan je jezelf hier ook weer voor afmelden.

Sinterklaas prijsvraag: zoek de pepernoot

Ooit als geintje gestart, maar nu als echte traditie....  zoek de pepernoot op de website en doe mee met de verloting van een gratis massage naar keuze.

Massagekuur: Tijd voor jezelf

Tijd voor jezelf nemen is erg belangrijk. Speciaal voor vrouwen heb ik een massagekuur samengesteld, die je daarbij gaat helpen. Super relaxte en verzorgende massages, gebundeld tot een waardevol moment voor jezelf.

10 November 2017

Nieuwe Rituals bodycreme voor de bodycreme massage

Er is een nieuwe limeted Edition van de Rituals bodycreme met de naam: The Rituals of Anahata. Deze is nu ook beschikbaar voor de bodycreme massage. Deze rijke en voedende bodycrème is hydraterend en maakt je huid zijdezacht. Rozenhout staat bekend om zijn heerlijke geur en is in India een van de meest toegepaste en gewaardeerde grondstoffen. De dennengeur verfrist je geest en is een uitstekende stemmingsverbeteraar die van oudsher in vele culturen wordt gebruikt

De herintroductie van de anticellulitis massage behandeling

Deze proef om deze behandeling te herintroduceren is afgelopen. Er heeft zich niemand aangemeld binnen de kaders die ik had opgesteld. Ik denk er nog over na om deze massage alsnog in het aanbod op te nemen. 

Kindermassage niet meer apart op de website

Ik bied de kindermassage niet meer apart aan op de website. Natuurlijk zijn kinderen welkom, maar de scheiding op de website tussen kindermassage en puberteitsmassage was wat verwarrend. Er zijn nog maar 2 leeftijdsgroepen. Jongeren tot 18 jaar en de rest. 

1 November 2017

Masseren is te leren

Ik wil massagetherapie zoveel mogelijk promoten, vandaar dat ik een aantal mogelijkheden bied om je kennis te laten maken met massage. Van een keer meekijken tot aan het zelf geven van een volledige massage. Toen ik zelf net was gestart met mijn massages en mijn opleidingen, heb ik deze opties wel gezocht, maar ik kon het nergens vinden. Vandaar dat ik dit nu wel zelf aanbied. 

Tariefwijziging vanaf 1 januari 2018

Vanaf 1 januari 2018 gaat het normale massagetarief omhoog van € 20,00 naar € 25,00. Hiervoor is de noodzaak ontstaan, doordat het huidige tarief niet meer alle onkosten dekt. Het jongerentarief blijft € 15,00.