Wisselmassage

Een wissel massage is altijd 1 op 1, er is hierbij geen derde persoon aanwezig. Je neemt eerst zelf plaats op de massagetafel en ik ga een massagetechniek bij je toepassen en uitleggen. Ik ga bv je schouders masseren en leg hierbij uit hoe ik dat doe. Daarna wisselen we de rollen om en ga je deze massagetechniek bij mij toepassen. Op deze wijze werken we samen toe naar een gehele massage.


De praktijk

Je gaat samen met mij naar de massageruimte. We houden een kort gesprekje en daarna verlaat ik weer de ruimte, zodat je jezelf rustig kan omkleden. Trek zeer gemakkelijke kleren aan, zodat aan en uitkleden gemakkelijk en snel kan plaatsvinden. Ook ik kleed me om en daarna gaan we starten met de wisselmassage.

Blootgewoon

Alle massages zijn blootgewone massages en worden uitgevoerd op een geheel ontkleed lichaam. Bij de wisselmassage is diegene die masseert altijd gekleed en diegene die op tafel ligt altijd geheel ontkleed. Dat wordt steeds omgewisseld, dus je ben je regelmatig aan het aan en uitkleden. Als blootgewoon een issue voor je is, dan is deze wisselmassage niets voor jou.


Tarief

Samen masseren is voor al mijn bestaande clienten eenmalig helemaal gratis. Wil je vaker of ben je een nieuwe client, dan betaal je het standaard massage tarief.

Afspraak maken

Neem contact met me op, dan zoeken we samen naar een geschikte datum voor een afspraak. 


Een compleet overzicht van alle massages

De spelregels van mijn massagepraktijk

Wat zijn de beperkingen bij een massage

Veelgestelde vragen en de antwoorden


Maak hier een online massage afspraak

Massage advies, welke massage kies ik

De reacties op mijn massages

Overzicht massage tarieven