Wisselmassage

Een wissel massage is altijd 1 op 1, er is hierbij geen derde persoon aanwezig. Je neemt eerst zelf plaats op de massagetafel en ik ga een massagetechniek bij je toepassen en uitleggen. Ik ga bv je schouders masseren en leg hierbij uit hoe ik dat doe. Daarna wisselen we de rollen om en ga je deze massagetechniek bij mij toepassen. Op deze wijze werken we samen toe naar een gehele massage.


De praktijk

Je gaat samen met mij naar de massageruimte. We houden een kort gesprekje en daarna verlaat ik weer de ruimte, zodat je jezelf rustig kan omkleden. Trek zeer gemakkelijke kleren aan, zodat aan en uitkleden gemakkelijk en snel kan plaatsvinden. Ook ik kleed me om en daarna gaan we starten met de wisselmassage.

Blootgewoon

Alle massages zijn blootgewone massages en worden uitgevoerd op een geheel ontkleed lichaam. Bij de wisselmassage is diegene die masseert altijd gekleed en diegene die op tafel ligt altijd geheel ontkleed. Dat wordt steeds omgewisseld, dus je ben je regelmatig aan het aan en uitkleden. Als blootgewoon een issue voor je is, dan is deze wisselmassage niets voor jou.


Kosteloos voor bestaande clienten

De wisselmassage is eenmalig geheel kosteloos voor bestaande clienten. Dit geheel ter promotie van massagetherapie.

Tarieven

Ben je een nieuwe client of wil je als bestaande client vaker een wisselmassage? Dan betaal je het standaard massagetarief.

 


Afspraak maken

Neem contact met me op, dan zoeken we samen naar een geschikte datum voor een afspraak.