Samen Masseren

Vindt je het lastig om iemand te masseren en weet je niet waar je moet beginnen? Dan ben je van harte welkom om een keer samen met een masseur iemand te masseren. Je krijgt dan persoonlijke begeleiding in het geven van een massage, waarbij je samen met een masseur iemand gaat masseren. Soms tegelijkertijd, maar de masseur zal ook wat massagetechnieken uitleggen waarna jij die zelfstandig kan uitvoeren. Een mooi begin voor de startende masseur.


De praktijk

Je gaat samen met de masseur en de client naar de massageruimte. We houden een kort gesprekje en daarna verlaat je samen met de masseur weer de ruimte, zodat de client zich rustig kan uitkleden en op de tafel plaats kan nemen. Ook de masseur kleed zich even om en komt je dan ophalen om weer samen terug naar de massageruimte te gaan. 

Blootgewoon

Alle massages zijn blootgewone massages en worden uitgevoerd op een geheel ontkleed lichaam. Als je samen met een masseur iemand gaat masseren, dien je jezelf vooraf wel te realiseren dat er iemand blootgewoon op de massagetafel zal liggen. Dit kan een man of een vrouw zijn, je hebt hierin zelf geen keuze. Als ik niemand kan vinden, dan ben ik dat wellicht zelf en nodig ik een andere masseur uit om de massage samen met jou te komen geven.


De organisatie

Feitelijk probeer ik altijd iemand te regelen die hiervoor geen bezwaar heeft. Lang niet iedereen voelt zich hier prettig of gemakkelijk bij, dus het kan best even duren voordat je samen met een masseur iemand een massage kan gaan geven.

Kosteloos voor bestaande clienten

Kosteloos samen met een masseur iemand masseren kan enkel als je zelf al een massage bij mij hebt ondergaan en zelf ook bereid bent om hiervoor een keer een massage te komen ondergaan, terwijl iemand anders met de masseur jou een massage geeft. Op deze manier kan ik deze sessies ook beter organiseren. Uiteraard is die massage dan zonder verdere kosten.

Tarieven

Dit samen masseren is enkel mogelijk als je zelf al een client bij me bent. Ben je zelf niet bereid om een keer een massage te komen ondergaan, terwijl iemand anders met de masseur jou een massage geeft, dan is dat natuurlijk prima. Voor het samen geven van de massage betaal je dan wel het volledige massagetarief, zodat diegene die de massage ondergaat, hiervan kosteloos kan genieten.

 


Afspraak maken

Neem contact met me op, dan zoeken we samen naar een geschikte datum voor een afspraak. Natuurlijk is deze datum ook afhankelijk van de client die op de tafel komt liggen.

Een compleet overzicht van alle massages

De spelregels van mijn massagepraktijk

Wat zijn de beperkingen bij een massage

Veelgestelde vragen en de antwoorden


Maak hier een online massage afspraak

Massage advies per mail, 100% vertrouwelijk.

De reacties op mijn massages

Overzicht massage tarieven