Masseer de Masseur

Lijkt het je leuk om ook zelf eens een volledige massage te geven i.p.v. te ondergaan? Dan kan ik dit alleen maar aanmoedigen. In veel culturen is massage heel gebruikelijk en is het een onderdeel van het dagelijks leven. Toch maken weinig mensen de stap om andere mensen te gaan masseren. Soms is de drempel te hoog, daar massage toch lichaamswerk blijft. Je komt in contact met het lichaam van een ander mens, iemand die je wellicht helemaal niet eens kent. Kom het gewoon een keer uitproberen en geef de masseur een massage! Ervaring in het geven van massages is hierbij absoluut geen vereiste, ik kan je vooraf ook nog wat tips geven. Een ontspannende massagevorm kan altijd en is veelal intuïtief. Ik bied je graag alle gelegenheid om in de praktijk te ervaren wat het betekent om iemand een complete massage te geven. Hierbij kun je gebruik maken van mijn massageruimte, massagetafel, handdoeken, olie, ect. Er hebben al best veel mensen gebruik gemaakt van dit aanbod en de meeste zijn zeer enthousiast geworden over het geven van massages. Sommige zijn zelfs hierdoor een eigen massagepraktijk gestart, anderen nemen deze ervaring mee naar huis en geven hun partner een (betere) massage. Wat jou rede of doel ook mag zijn, het is prima en je bent van harte welkom.  

Aan wie

Ik ben altijd zelf de persoon aan wie je deze massage zal gaan geven. Natuurlijk kan er wel eens iets mis gaan, maar dat is absoluut geen enkel probleem. Ik heb zelf al veel massages ondergaan, van veel verschillende masseurs, van beginnend tot ervaren. Na afloop zal ik je gewoon eerlijk en in vertrouwen vertellen hoe ik je massage heb ervaren en evt. kan ik je nog wat tips geven. 

Rust

Het geven van een ontspannende massage kan je zelf heel veel rust en ontspanning brengen. Ik hoor van meerdere clienten terug dat het geven van een massage erg help in het vinden van persoonlijke rust en ik kan dat alleen maar bevestigen, want zo ervaar ik dat zelf ook. Je maakt je hele hoofd leeg en je bent nergens anders mee bezig dan met het geven van de massage. De gehele sfeer maakt dat je zelf ook de rust en ontspanning ervaart, net alsof je zelf op de tafel ligt.


De praktijk

Ik begeleid je naar de massagetafel en (indien gewenst) zal ik je even alleen laten, zodat je jezelf evt kunt omkleden. Daarna kom ik terug, kleed ik me uit en neem ik plaats op de massagetafel. Na afloop van de massage kleed ik me weer aan en laat ik je (indien gewenst) even alleen, zodat jij jezelf ook weer kunt omkleden.

Tarief

Er zijn absoluut geen verdere kosten verbonden aan het geven van een massage aan mij. Ik wil het geven van massages erg stimuleren. Op deze manier krijg ik als masseur ook nog eens een massage en wie weet, leer ik er ook nog wat van. 


Iemand meenemen

Het is zeker mogelijk om iemand mee te nemen. Dit kan tot maximaal 2 extra personen. Deze mogen toekijken en/of ook masseren. Het is niet mogelijk om tussentijds de ruimte te verlaten. Neem je iemand mee? Stem het even met me af, dat is wel zo fijn.

Wat neem je mee

De temperatuur is afgestemd op diegene die op de tafel ligt, dus het is best warm. Neem evt wat luchtige kleding mee waar ook olie in mag komen. Voor de rest hoef je niets mee te nemen en is alles hier aanwezig.


Blootgewoon

Alle massages die ik geef zijn blootgewone massages en worden uitgevoerd op een geheel ontkleed lichaam. Dit is mijn visie op massagetherapie. Als jij mij een massage geeft draaien we de rollen om. Ik lig dan ongekleed op de massagetafel, zonder bedekking van een handdoek. Om alle misverstanden te voorkomen is deze workshop alleen te boeken vanaf 18 jaar.

Afspraak maken

Een afspraak maken kan online, via de knop 'maak afspraak'. Is er geen vrije datum beschikbaar, neem dan even contact op, wellicht kan ik wat extra plaats voor je maken. Maak geen aansluitende afspraken voor je eigen massage en een 'masseer de masseur' afspraak. Dat is simpelweg niet fijn zo vlak na elkaar. 


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden


Whatsapp

E-mail

Messenger

Facebook

Blog