Masseer de Masseur

Lijkt het je leuk om ook zelf eens een volledige massage te geven i.p.v. te ondergaan? Dan kan ik dit alleen maar aanmoedigen. In veel culturen is massage heel gebruikelijk en is het een onderdeel van het dagelijks leven. Toch maken weinig mensen de stap om andere mensen te gaan masseren. Soms is de drempel te hoog, daar massage toch lichaamswerk blijft. Je komt in contact met het lichaam van een ander mens, iemand die je wellicht helemaal niet eens kent. 


Wil je persoonlijk eens ervaren hoe leuk het is om iemand een gehele massage te geven en te ervaren hoeveel energie je dit jezelf geeft? Wil je eens kijken of jou massage wel zal aanslaan bij een ander? Doe je het wel goed? Kom het gewoon een keer uitproberen en geef de masseur een massage! Ervaring in het geven van massages is hierbij absoluut geen vereiste. Een ontspannende massagevorm kan altijd en is veelal intuïtief. Ik bied je graag alle gelegenheid om in de praktijk te ervaren wat het betekent om iemand een complete massage te geven. Hierbij kun je gebruik maken van mijn massageruimte, massagetafel, handdoeken, olie, ect. 

 

Ik ben altijd zelf de persoon aan wie je deze massage zal gaan geven. Natuurlijk kan er wel eens iets mis gaan, maar dat is absoluut geen enkel probleem. Ik heb zelf al veel massages ondergaan, van veel verschillende masseur, van beginnend tot ervaren. Na afloop zal ik je gewoon eerlijk en in vertrouwen vertellen hoe ik je massage heb ervaren en evt. kan ik je nog wat tips geven. Het geven van een ontspannende massage kan je heel veel rust en ontspanning brengen. Ik hoor van meerdere clienten terug dat het geven van een massage erg help in het vinden van persoonlijke rust en ik kan dat alleen maar bevestigen, want zo ervaar ik dat zelf ook. Je maakt je hele hoofd leeg en je bent nergens anders mee bezig dan met het geven van de massage. De gehele sfeer maakt dat je zelf ook de rust en ontspanning ervaart, net alsof je zelf op de tafel ligt.


De praktijk

Ik begeleid je naar de massagetafel en (indien gewenst) zal ik je even alleen laten, zodat je jezelf kunt omkleden. Daarna kom ik terug, kleed ik me uit en neem ik plaats op de massagetafel. Na afloop van de massage kleed ik me weer aan en laat ik je nog even alleen, zodat jij jezelf ook weer kunt omkleden.

Onkosten

Er zijn absoluut geen verdere kosten verbonden aan het geven van een massage aan mij. Ik wil het geven van massages erg stimuleren. Op deze manier krijg ik als masseur ook nog eens een massage en wie weet, leer ik er ook nog wat van. 


Afspraak maken

Indien je het leuk vindt om mij een keer een massage te geven, bent je van harte welkom. Iedereen is welkom, ook als je nog geen client bij me bent. Ervaring is absoluut niet nodig. Neem contact met me op, dan zoeken we samen naar een geschikte datum voor een afspraak.

Blootgewoon

Alle massages die ik geef zijn blootgewone massages en worden uitgevoerd op een geheel ontkleed lichaam. Dit is mijn visie op massagetherapie. Als jij mij een massage geeft draaien we de rollen om. Ik lig dan ongekleed op de massagetafel. Mocht dat nieuw voor je zijn, wees gerust. Na 5 minuten weet je eigelijk al niet beter meer en is het (bloot)gewoon geworden.


Een compleet overzicht van alle massages

De spelregels van mijn massagepraktijk

Wat zijn de beperkingen bij een massage

Veelgestelde vragen en de antwoorden


Maak hier een online massage afspraak

Massage advies per mail, 100% vertrouwelijk.

De reacties op mijn massages

Overzicht massage tarieven