Massage Kijksessie

Een massage is altijd erg persoonlijk, maar toch kan je best veel leren door simpelweg te kijken hoe een ander een massage geeft. Als je interesse hebt om te gaan masseren, dan zou dit echt een uitkomst zijn. Toch is het meekijken bij een massage bijna nergens mogelijk. Dit is ook wel logisch, want feitelijk is een massagen altijd vertrouwelijk tussen client en masseur. Er heerst ook een soort van angst om een ander hierbij toe te laten treden als toeschouwer. Omdat het juist zo mooi is en ik massagetherapie wil promoten, bied ik deze optie wel gewoon aan. Je bent van harte welkom! 


De praktijk

Je gaat samen met de masseur en de client naar de massageruimte. We houden een kort gesprekje en daarna verlaat je samen met de masseur weer de ruimte, zodat de client zich rustig kan uitkleden en op de tafel plaats kan nemen. Ook de masseur kleed zich even om en komt je dan ophalen om weer samen terug naar de massageruimte te gaan. Als toeschouwer ben je stil en praat je niet. Je mag vanuit een stoel toekijken, maar rustig rondlopen mag ook. 

Blootgewoon

Alle massages zijn blootgewone massages en worden uitgevoerd op een geheel ontkleed lichaam. Als toeschouwer moet je jezelf wel realiseren dat er iemand blootgewoon op de massagetafel zal liggen. Dit kan een man of een vrouw zijn, als toeschouwer heb je hierin geen keuze. Natuurlijk is er wel vooraf afgestemd dat er iemand komt kijken. Het akkoord hiervoor ligt altijd bij diegene die op de tafel ligt. Als ik niemand kan vinden, dan ben ik dat wellicht zelf en nodig ik een andere masseur uit om de massage te komen geven.

De organisatie

Feitelijk probeer ik altijd iemand te regelen die geen bezwaar heeft dat er toeschouwers bij aanwezig zijn. Lang niet iedereen voelt zich hier prettig of gemakkelijk bij, dus het kan best even duren voordat je als toeschouwer op bezoek kan komen. Het kan ook best zo zijn dat je niet de enige toeschouwer bent, want zo kan ik het wat beter organiseren en combineren


Bestaande clienten

Als toeschouwer aanwezig zijn bij een massage kan enkel als je zelf al een paar massage bij mij hebt ondergaan. 

Tarief

Een massage kijksessie is voor al mijn clienten eenmalig helemaal gratis. Wil je vaker, dan betaal je het standaard tarief, zodat diegene die op de tafel ligt kosteloos van een massage kan genieten.

Afspraak maken

Neem contact met me op, dan zoeken we samen naar een geschikte datum voor een afspraak. 


Een compleet overzicht van alle massages

De spelregels van mijn massagepraktijk

Wat zijn de beperkingen bij een massage

Veelgestelde vragen en de antwoorden


Maak hier een online massage afspraak

Massage advies, welke massage kies ik

De reacties op mijn massages

Overzicht massage tarieven