Masseren is te Leren

Ik wil massagetherapie zoveel mogelijk promoten, vandaar dat ik een aantal mogelijkheden bied om je kennis te laten maken met massage. Van een keer meekijken tot aan het zelf geven van een volledige massage. Toen ik zelf net was gestart met mijn massages en mijn opleidingen, heb ik deze opties wel gezocht, maar ik kon het nergens vinden. Vandaar dat ik dit nu wel zelf aanbied. Heb je interesse omdat je wil gaan masseren, wil je gewoon eens kijken hoe het in zijn werk gaat of wil je wat meer weten hoe je je partner het beste een massage kunt geven? Lees alle opties gerust eens door, wie weet zit er wel iets voor je bij. Je bent echt van harte welkom, maar de meeste opties zijn enkel beschikbaar voor als je al client bij me bent.

Kijksessie

Van dichtbij meekijken hoe een massage wordt gegeven.

Samen Masseren

Je geeft samen met een masseur een massage.

Wissel Massage

Om en om ben je zowel masseur als client. 

Massage Geven

Jij geeft de masseur een volledige massage.


Een compleet overzicht van alle massages

De spelregels van mijn massagepraktijk

Wat zijn de beperkingen bij een massage

Veelgestelde vragen en de antwoorden


Maak hier een online massage afspraak

Massage advies, welke massage kies ik

De reacties op mijn massages

Overzicht massage tarieven