Warmte Massage

Warmte kan een echte weldaad zijn, niet enkel voor je lijf maar ook voor je geest. Warmte geeft een goed en behaaglijk gevoel, het voelt ook als pure aandacht echt voor jezelf. Door de warmte worden de spieren lekker los en soepel en kunnen ze ook wat meer hebben als het om de stevigheid van de massage gaat. Deze warmte massage heeft als uitgangspunt een stevige klassieke massage, maar zal uiteindelijk door alle warmte die je letterlijk en figuurlijk gaat ervaren, voelen als echte ontspanning. Warmte doet iets met je, uiteindelijk voel je de warmte van deze massage zelfs van binnen. Ontspannen van een stevige massage en toch met wat extra energie weer van de tafel afspringen? Het kan echt!

Warmte

Bijna alles draait tijdens deze massage om warmte. Dat warmte goed voor lijf en leden is, dat weten we allemaal, maar deze warmte gaat verder. Het is een echte weldaad, niet enkel voor je lijf, maar diep van binnen en zelfs tussen je oren. Je gaat je zelfs warm van binnen voelen. Het voelt als een warm bad.

 

Stevig en ontspannend

Het mooie van deze massage is dat de uitgangspunten liggen bij de echte stevige klassieke massage, maar het effect juist ook wordt bereikt op het gebied van de ontspanning. Het lijkt onmogelijk, jezelf ontspannen voelen bij een stevige massage, maar door de toevoeging van warmte werkt dat juist zeer goed.

 


Hoe gaat het precies

De start is een stevige massage van nek, schouders en rug. Hierbij wordt er in het begin ook geen massage olie gebruikt. Soms best pittig. Daarna komt de Massageolie erbij en is het vooral een stevige klassieke massage voor het gehele lichaam, met massageolie. Ik gebruik wat minder olie zodat er veel meer wrijvingswarmte ontstaat. Ik masseer bepaalde gedeeltes van je lichaam met hele intense, snelle massagetechnieken.  Je lijkt wel te gloeien, zo warm is het. Na afloop van de massage voel je de warmte nog steeds van binnen en de tijd lijkt te zijn omgevlogen. Je krijgt er positieve energie van.

 

Blootgewoon

Bij al mijn massages lig je ongekleed en onbedekt op de massagetafel. Hierdoor is je overgave aan de massage veel groter, wat het effect en resultaat van de massage zeer ten goed komt. 

Afspraak maken

Een afspraak maken voor een massage in mijn praktijk gaat heel gemakkelijk online. Je ziet direct de vrije dagen en tijdstippen in mijn agenda. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met me op.Tijdens de massage heb ik genoten van de warmte die ik voelde op de massagetafel en in de ruimte, maar vooral ook van de warme persoonlijkheid van Henk waarmee hij mij op mijn gemak stelde en mijn grenzen respecteerde. Een bijzondere kennismaking en ervaring met een mooi en gevarieerd aanbod aan massagemogelijkheden uitgevoerd door vakkundige handen!

 

Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden