Verrassingsmassage

Wil je echter een keer iets anders en kan je maar moeilijk kiezen uit mijn aanbod? Ga dan voor de verrassingsmassage!

De verrassing

Ik ga je een massage geven, waarvan ik denk dat deze bij je past, waarvan ik denk dat jij dit erg fijn zal vinden of simpelweg omdat ik die massage graag eens wil uitproberen, dat kan natuurlijk ook. Wellicht een mix uit de massagevormen uit mijn aanbod, maar ook hele andere massagevormen die ik (nog) niet in mijn aanbod heb opgenomen. Het kan echt wisselen en veranderen, al naar gelang het moment, de sfeer en de mogelijkheden. Nee, ik ga je vooraf niet vertellen wat de verrassing is, want anders zou het effect verloren gaan. Vertrouw me maar dat het echt iets moois zal zijn, want door mijn 10 jaar ervaring weet ik echt wel wat wel en niet bij je zou passen op massagegebied.

 

Eerste bezoek

Het is altijd lastig om bij een eerste bezoek direct voor de verrassingsmassage te kiezen. Ik  heb je nog nooit een massage gegeven, dus het is moeilijk om dan een verrassingsmassage samen te stellen die precies bij je past. Ik adviseer dan ook om bij je eerste bezoek niet direct te kiezen voor deze massage. Het is dan beter om te kiezen voor de free flow massage.

 Ben al vaker gemasseerd, maar dit was toch een geheel nieuwe ervaring. Meerdere massage-methodes die ik in één keer heb mogen ervaren. Ik  vond de hot-stone-massage helemaal geweldig en de onder-mijn-voet-massage  stukken minder. Henk voelde dat heel goed aan en had deze onder-mijn-voet- massage dan ook ingekort. Ik voelde me heerlijk ontspannen na anderhalf uur gemasseerd te zijn. Ik kom zeker terug! Dankjewel Henk.

 

Ik was de laatste erg chaotisch, onrustig en sliep heel slecht. Nadat Ik twee keer geweest ben bij deze super masseur, zijn die problemen zo goed als verdwenen. Hij weet de juist massage bij me toe te passen nadat ik tijdens het eerste gesprek mijn problemen had uitgelegd. Ik zou het liefst 2 keer in de maand een massage van hem willen krijgen! Maar helaas hij is goed vol geboekt, dat zegt al genoeg.