Free Flow Massage

De meest gereserveerde massage uit mijn aanbod!

Als je op zoek bent naar een hele specifieke massagevorm, dan is er aanbod en keuze genoeg. Een Free Flow Massage is hierin juist net even iets anders. Geen plan, geen doelstelling, het enige wat vast staat is dat ik start met mijn handen op je rug, de rest gaat als vanzelf. Ik noem het de free flow massage, maar wellicht heb je elders wel de term intuïtieve massage gehoord of gelezen. Dat is exact ook waar deze massagevorm voor staat. 

 

Hoe werkt het

Tijdens de massage zie, hoor en voel ik wat je raakt, wat bij je binnenkomt en wat je fijn vindt. Juist hierop bouw ik weer verder uit en zo verder en zo verder. Hierbij gebruik ik diverse massagetechnieken en massagevormen, al naar gelang hoe het gaat en hoe het loopt. Het resultaat is er dan ook naar, maar wat het resultaat gaat worden, dat weten we beide nog niet tot na afloop van de massage of zelfs pas een paar dagen later. 

 

Loslaten

Een Free Flow Massage vergt overgave, vrijheid en vertrouwen. Een Free Flow Massage werkt alleen als je echt alles durft los te laten. Je moet die vrijheid diep van binnen gaan voelen, die vrijheid ook pakken en alle ruimte geven. Ongeacht wat het in je losmaakt, alsof er feitelijk niemand bij aanwezig. Durf te reageren op wat het in je losmaakt, zodat ik daar weer op kan reageren met mijn massage, anders werkt het niet.

 


Wat doet het met je

Deze massage wordt gedurende de massage steeds verder afgestemd en ingeregeld op jou. Het voelt echt als jou eigen massage, speciaal afgestemd op jouw gevoelens en wat jij fijn vindt. Het effect kan echt groot zijn. Het geeft een enorme boost aan je zelfvertrouwen en je zelfverzekerdheid. Vrijheid voelen is mooi, maar vrijheid beleven is nog veel mooier! Het kan je op zoveel manieren helpen. Van het verwerken van een vervelende gebeurtenis, dichter bij jezelf komen tot aan het vrijer en zelfverzekerd in het leven staan. Hoe mooi is dat! Ook als er niets speelt, blijft deze massage een hele fijne intuïtieve massagevorm, waarbij alles om jou draait. Jij als mens in het middelpunt van de aandacht.

 


Blootgewoon

Bij al mijn massages lig je ongekleed en onbedekt op de massagetafel. Hierdoor is je overgave aan de massage veel groter, wat het effect en resultaat van de massage zeer ten goed komt. 

Afspraak maken

Een afspraak maken voor een massage in mijn praktijk gaat heel gemakkelijk online. Je ziet direct de vrije dagen en tijdstippen in mijn agenda. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met me op.Onlangs heb ik de Free Flow Massage ondergaan. Omdat ik Henk echt vertrouw, voelde ik mezelf helemaal vrij waardoor ik mezelf ook helemaal kon overgeven aan deze massage. Vrijheid om te laten gaan wat ik tijdens de massage voelde, ongeacht wat het met me deed. Het ene moment was dat verdriet vanuit een vervelende gebeurtenissen, het andere moment was dat juist weer het volop genieten van de aanraking, het omarmen van de totale vrijheid, mezelf toestaan om de massage superfijn te vinden en hierop te reageren ongeacht wat het in me los maakt. Ik heb echt genoten van deze massage en het resultaat was de volgende dag nog steeds voelbaar. Het geeft me meer zelfvertrouwen. Geef je totaal over, voel je vrij en heb alle vertrouwen in Henk. Deze massage is echt fantastisch!  

 

Mijn allereerste ontmoeting met Henk was gelijk prettig. Ik begon met een free flow massage om kennis te maken met zijn massages en die massage was gelijk raak zal ik maar zeggen. Ik voelde me heerlijk ontspannen. Er gaat veel rust van Henk uit en dat heb ik nodig, want ik ben gestrest en druk. Het voelde zo goed, echt geweldig. Inmiddels heb ik al diverse massages ondergaan bij Henk. Ik kom tot rust en voel me heerlijk ontspannen, ook de dagen erna. De volgende afspraak staat al weer, al moet ik even wachten ivm de volle agenda van Henk en dat zegt meer dan genoeg…. 

Heb erg fijne massage gehad. Moest soms even terug op aarde komen en dan dacht ik oh ja massage. Ik was ook relaxed vandaag dus ging er makkelijk in. Vind de free flow massage heerlijk laat me graag verrassen. Heb het zeer prettig ervaren kom snel weer. Ik wens je veel succes met de nieuwe uitdaging. Dat moet goed komen, Hartelijk dank.


Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden