Aromatherapie Massage

Dit is een ontspannende massage, waarbij er gebruik wordt gemaakt van een aantal speciale soorten massageolie. Je beleeft steeds weer een andere geur, die gepaard kan gaan met bepaalde gevoelens of emoties. Geuren zijn namelijk verbonden aan je gevoel en aan je herinneringen, vandaar dat een bepaalde geur van alles bij je kan oproepen of losmaken. Deze massage is een aparte belevenis, soms een reisje door je verleden als de geuren je herinnering raken. Het kan je even terugvoeren naar een bepaalde gebeurtenis, zoals een mooie vakantie. Deze massage kan best emotioneel zijn en verschillende gevoelens bij je oproepen. Het is vooraf niet te voorspellen, want het werkt bij iedereen anders. 

De geuren die ik gebruik

De geuren die ik gebruik kunnen wisselen. Ik maak gebruik van een aantal soorten speciale massageolie. Soms zijn die koud, soms warm van temperatuur. Deze hoge kwaliteit oliën hebben bijzondere geur combinaties. Dit maakt van deze aromatherapie massage een bijzondere mooi beleving met een bijzonder effect, dat vooraf eigenlijk niet te voorspellen is. Ieder mens reageert anders op geuren. Wat sommige heel fijn vinden, geeft bij anderen juist weer een emotionele reactie. Er kunnen ook best wat geurtjes bijziten die je niet lekker vindt ruiken. Hoe dan ook, de combinatie van een massage met daarbij de verschillende aroma's, maakt van deze massage iets bijzonders.

 

Blootgewoon

Bij al mijn massages lig je ongekleed en onbedekt op de massagetafel. Hierdoor is je overgave aan de massage veel groter, wat het effect en resultaat van de massage zeer ten goed komt. 

Afspraak maken

Een afspraak maken voor een massage in mijn praktijk gaat heel gemakkelijk online. Je ziet direct de vrije dagen en tijdstippen in mijn agenda. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met me op.


Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden