Ontspannende Massage

De naam zegt het al, dit is een massage ter ontspanning. Een moment puur voor jezelf om helemaal te ontspannen en helemaal tot rust te komen. Het is een vriendelijke, langzame en zachte massagevorm, geen dieptemassage van de spieren of een bindweefselmassage. Kun je niet goed slapen, zit je niet lekker in je vel? Kun je de drukte van school of werk niet goed loslaten? Ben je juist futloos en zit je zonder energie? Dan is deze massage echt iets voor jou! Bij een ontspannende massage is het de bedoeling dat je jezelf helemaal overgeeft, stil bent en met de ogen gesloten op de tafel ligt. Echt even helemaal de tijd en de aandacht voor jezelf. Een minivakantie om even de rest van de wereld even te vergeten.  

Voorkeuren

Ieder mens is anders, dus ook ontspannen is voor ieder mens verschillend. Als je zelf al weet waarbij jij echt kunt ontspannen en wat jij echt fijn zou vinden, geef het dan gerust aan me door. Wellicht is dat juist een zachte massage van je schouders of je buik, maar wellicht ontspan jij juist van een massage van je kleine teen of je gezicht. Laat het me in alle vertrouwen weten, des te fijner wordt deze massage en des te meer effect kan het hebben. Een massage draait volledig om jou, openheid hierin kan echt helpen om het een fantastische massage te maken en het effect te vergroten. Laat alle stress even van je afglijden. Een leeg hoofd, hoe fijn zou dat zijn!

 

Blootgewoon

Bij al mijn massages lig je ongekleed en onbedekt op de massagetafel. Hierdoor is je overgave aan de massage veel groter, wat het effect en resultaat van de massage zeer ten goed komt. 

Afspraak maken

Een afspraak maken voor een massage in mijn praktijk gaat heel gemakkelijk online. Je ziet direct de vrije dagen en tijdstippen in mijn agenda. Voor een massage aan huis graag eerst contact opnemen.Ik ging voor een ontspanningsmassage omdat ik als grote stress kip en door die gevolgen al tijden gedeeltelijk in de WAO zit. Voor mij persoonlijk was het de allereerste keer om een massage te onder gaan en was dan ook behoorlijk nerveus. Echter Henk is de rust zelve en dat voel je gelijk aan hem. Prima sfeer in de behandelruimte en zelfs mij lukte het om me na een 30 tal minuten redelijk te ontspannen. Over 2 weken ga ik weer en is de grootste spanning van hoe wat waar eraf en wil me dan nog meer proberen mij over te geven aan Henk zijn handen! Het was een heerlijke massage en je kunt merken dat de massage met passie en met veel plezier en aandacht aan je gegeven wordt . Henk nogmaals dank.

 

Omdat ik mezelf moeilijk kan concentreren en afsluiten en de laatste tijd te veel in mijn hoofd zit, had ik - naast hardlopen - behoefte aan iets om meer in mijn lijf te komen. Via via kwam ik op de massagesite van Henk. Een prachtige site, heel informatief en het geeft een goede indruk van wat ik inmiddels heb mogen ervaren. In afstemming met Henk werd gekozen voor de ontspanningsmassage. Een massage die Henk op een hele prettige, professionele manier vol aandacht uitvoerde. Ik heb me geen moment ongemakkelijk gevoeld. Ik kon - en dat lukt me eigenlijk nooit - behoorlijk goed in het moment aanwezig zijn en was dus zowaar op momenten uit mijn hoofd. Dat leverde ook daarna nog een ontspannen avond op; heerlijk om zo'n warme roes te ervaren en minder binnen te voelen komen. Dankjewel Henk, echt erg fijn! 

 


Via een goede vriendin werd ik bij Henk aangemeld voor een speciale actie op zijn website, een gratis massage! Erg leuk, waar maak je dat tegenwoordig nog mee? Ook tegen betaling is zelfs voor iemand met een laag inkomen een massage nu eens haalbaar. Ik werd hartelijk ontvangen door Henk en naar de met zorg ingerichte en lekker warme massage ruimte gebracht. Henk gaat professioneel te werk en neemt ruim de tijd voor de massage die ik als heerlijk ontspannen, prettig en zorgzaam ervaren heb. De ontspanningsmassage kan ik dan ook zeker aanraden. Ik ben ook benieuwd naar de andere massagevormen en kom daar zeker nog eens voor terug. Henk bij deze nogmaals hartelijk bedankt!

 

Van een vriendin kreeg ik een ontspanningsmassage bij Henk. Na een heftig jaar met spanning en operaties was ik er ook wel aan toe. Ik had best even moeite om mezelf "bloot" te geven maar dat was gauw over, ik voelde me erg snel op mijn gemak. Henk was erg professioneel en kundig, ik heb genoten van een heerlijke massage. Het werkte ook nog wel even door, want ik heb sinds tijden niet meer zo heerlijk doorgeslapen. Ik kom zeker nog eens bij Henk terug.

 


Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden