Lomi Lomi Massage

Tijdens een Lomi lomi massage wordt het lichaam gemasseerd met mooie, lange, vloeiende bewegingen over het gehele lichaam, waarbij met de handen, onderarmen en de ellebogen wordt gemasseerd. Deze bewegingen worden vaak vergeleken met de golven van de oceaan. Men gaat er daarbij vanuit dat de spanning in het lichaam als het ware wordt weggespoeld en de natuurlijke energiestroom in het lichaam gestimuleerd wordt. De Lomi lomi massage draagt op een krachtige manier bij aan een goede gezondheid. Het voelt alsof je door meerdere personen tegelijk wordt behandeld. Tijdens de massagebewegingen worden er ook diverse strekkingen uitgevoerd, voornamelijk gericht op benen, armen en heupen. Tijdens een Lomi lomi massage wordt er ook onder het lichaam door gemasseerd. Hierbij wordt soms de bovenzijde en de onderzijde van het lichaam gelijkertijd gemasseerd. Er ligt geen hoes op de tafel en ik verdeel olie op de tafel, voordat je er op plaatsneemt. Ik gebruik veel olie bij deze massagevorm.

Mijn lomi lomi massage

Indien je reeds elders een lomi lomi massage hebt ondergaan, dan zal je merken dat mijn lomi lomi massage zal afwijken van de reguliere lomi lomi massage. De technieken zijn natuurlijk wel hetzelfde, maar ik combineer deze massage met andere massagetechnieken om zo het optimale resultaat te verkrijgen. Iedere masseur geef massages op zijn/haar eigen manier, vandaar dat iedere massage per masseur kan afwijken. Je krijgt dus mijn versie van de Lomi Lomi massage. Die is soms snel, soms langzaam, soms stevig en soms zacht. Al met al is de lomi lomi massage een echt massagebeleving. Anders dan anders, omdat er ook onder het lichaam door wordt gemaseerd.

 


De Lomi Lomi massage was heerlijk! Bij deze massage word je niet met een handdoek afgedekt, maar ik heb me er geen moment ongemakkelijk bij gevoeld. Vandaag weer een wandeling gemaakt, de beentjes voelden lekker soepel. Ik had het gevoel dat tijdens de massage mijn benen een stukje langer werden. Voor herhaling vatbaar.

De vloeiende bewegingen tijdens de lomi lomi massage zorgden ervoor dat ik de spanning in mijn lijf los kon laten en me mee kon laten voeren. Vanochtend energiek opgestaan! Ik vond het echt een heerlijke massage en ik ben zeker van plan om vaker langs te komen! Ook ga ik deze massage bij andere mensen aanraden