Kaarsmassage

Een kaarsmassage is een belevenis voor lichaam en geest en helpt door de aangename warmte van het kaarsvet nog beter ontspannen. In tegenstelling tot de kaarsen die we in huis gebruiken wordt massagekaarsvet niet heet maar aangenaam van temperatuur. De kaars bestaat uit een huidverzorgende was compositie en is 100% natuurlijk. De massagebeleving is ook anders dan bij een massage met olie. De huid wordt verzorgd, gevoed en voelt zijdezacht aan na afloop. Het is een langzame en zachte massagevorm, gericht op ontspanning, huidverzorging en wellness. Als eerste onderga je de reguliere ontspannende massage. Aan het einde van de ontspannende massage volgt de behandeling met de warme was compositie. Deze werkt zeer ontspannend en is erg goed voor de huid.


Handgemaakt

De massagekaarsen die ik gebruik maak ik zelf. De massagekaarsen die je kan kopen vindt ik namelijk allemaal vrij sterk van geur en voor mij mag dat net iets minder. Ik gebruik enkel natuurlijke grondstoffen voor deze massagekaarsen. Ben je in het bezit van een van mijn massagekaarsen, dan kan je ze op de volgende manier gebruiken:


Massage

Steek het kaarsje aan en wacht even geduldig tot er ruim voldoende warme vloeistof is ontstaan. Blaas het kaarsje voorzichtig uit, anders blaas je de vloeistof weg. Pak het kaarsje vast (kan warm zijn) en schenk voorzichtig eerst wat vloeistof in je handen om te checken of het niet te heet is. Als het okay voelt, kan je het ook rechtstreeks op de huid gieten. Daarna kan de massage van start gaan.

Huidverzorging

Neem het kaarsje mee naar de badkamer en steek het aan voordat je onder de douche stapt. Na het afdrogen blaas je het kaarsje uit en giet je voorzichtig  wat warme vloeistof in je handen. Breng het daarna aan op je huid. Je hebt maar een klein beetje nodig, gebruik niet te veel. Geef het even de kans om zijn werk te doen, daarna de resterende vloeistof verwijderen van je huid met een handdoek.


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden