Hot Oil Massage

De huid is het grootste orgaan van de mens. De opbouw is gecompliceerd. Daar wordt niet altijd bij stilgestaan. Gezonde stoffen, zoals zuivere olie, worden dan ook gemakkelijk door de huid opgenomen. Een hot oil massage is niet alleen voor de huid maar ook voor lichaam en geest een gezonde behandeling. Door de warmte van de olie gaan de poriën van de huid zich openen en kan de olie worden opgenomen. De hoeveelheid gebruikte olie is aanzienlijk groter dan bij een reguliere ontspannende massage. De werking van de olie op de huid vormt bij deze behandeling een belangrijk onderdeel. Het resultaat is een zeer ontspannende massagevorm, vooral aan te bevelen als je een langzame en ontspannende massage in combinatie met het gebruik van veel massage olie als weldaad ervaart. Als eerste onderga je de reguliere ontspannende massage. Aan het einde van de ontspannende massage volgt de behandeling van het gehele lichaam met de warme olie, enkel het gezicht wordt hierbij overgeslagen. Deze warme olie werkt zeer ontspannend en is erg goed voor de (droge) huid. 


Blootgewoon vanaf de start

Deze massage is net zoals al mijn andere massages een volledig blootgewone massage. Je ligt bij aanvang geheel ontkleed onder een grote handdoek, die al vrij snel na de start van de massage geheel zal worden weggenomen. Pas na afloop van de massage wordt je dan weer afgedekt. Wil je sowieso niet worden afgedekt met een handdoek, dan ga je bij aanvang niet onder de handdoek liggen, maar leg je die aan de kant. Bij al mijn massages heeft dit de voorkeur en de meeste cliënten kiezen hier ook voor. 

Even Poetsen

Ik gebruik bij deze massage veel olie. Dat krijg ik er niet allemaal weer af na je massage, dus je zal ook zelf even met de handdoek in de weer moeten om de resterende olie te verwijderen.