Hot Oil Massage

De huid is het grootste orgaan van de mens. De opbouw is gecompliceerd. Daar wordt niet altijd bij stilgestaan. Gezonde stoffen, zoals zuivere olie, worden dan ook gemakkelijk door de huid opgenomen. Een hot oil massage is niet alleen voor de huid maar ook voor lichaam en geest een gezonde behandeling. Door de warmte van de olie gaan de poriën van de huid zich openen en kan de olie worden opgenomen. De hoeveelheid gebruikte olie is aanzienlijk groter dan bij een reguliere ontspannende massage. De werking van de olie op de huid vormt bij deze behandeling een belangrijk onderdeel. Het resultaat is een zeer ontspannende massagevorm, vooral aan te bevelen als je een langzame en ontspannende massage in combinatie met het gebruik van veel massage olie als weldaad ervaart. Deze warme olie werkt zeer ontspannend en is erg goed voor de (droge) huid.  


Volgorde

Als eerste onderga je de reguliere ontspannende massage. Aan het einde van de ontspannende massage volgt de behandeling van het gehele lichaam met de warme olie, waarbij enkel het gezicht wordt overgeslagen.

Even Poetsen

Ik gebruik bij deze massage veel olie. Dat krijg ik er niet allemaal weer af na je massage, dus je zal ook zelf even met de handdoek in de weer moeten om de resterende olie te verwijderen.  Voor mijn 1e massage bij Henk heb ik gekozen voor de Hot oil massage. Een echte aanrader, heerlijk ontspannend! Henk gaat erg professioneel te werk, neemt de tijd om alles van te voren uit te leggen en hij stelt je op je gemak. Het was een warm binnenkomen. De zolderkamer doet niet onder als een massagesalon. Lekkere temperatuur, sfeerverlichting er is echt aan alles gedacht. Handdoeken, flesje water en als afsluiting een flesje olie mee naar huis. Wat een inzet van Henk! Ik kom zeker nog eens terug, bedankt

KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden