Cellulite bij Jongeren

Het is nogal een dilemma als je als jonge leeftijd al cellulite hebt. Dit is namelijk niet leeftijdsgebonden en komt ook niet alleen voor bij mensen die overgewicht hebben, dat is echt een fabeltje. Ja, als je ouder bent, zwaarder bent of een ongezonde levensstijl hebt, dan heb je er zeker meer kans op, dat is waar. Maar ook op jonge leeftijd kan je een vorm van cellulite hebben. Juist als je op jonge leeftijd al cellulite hebt, is het zaak om er op dat moment al iets aan te doen. Het gaat zeker niet vanzelf weg. Een massage kan het verkleefde weefsel weer losmaken en ervoor zorgen dat je een egalere huid krijgt. Ik pas hier vaak een combinatie van een bindweefsel en cuppingmassage toe. Dat werkt gewoon het beste. Hierbij maak ik ook gebruik van een massageapparaat.

Voor wie werkt dit goed

Heb je een ‘normaal’ postuur, geen overgewicht en ben je nog jong (zeg maar onder de 20)? Dan is de kans groot dat ik je kan helpen. Het is meer zoiets van ‘hoe kan het zijn dat ik cellulite heb, dat past helemaal niet bij mijn leeftijd, levensstijl en lichaamsbouw ’. 

Voor wie werkt dit minder

Ik wil ook gewoon eerlijk en oprecht zijn, geen valse verwachtingen scheppen. Heb je overgewicht, ben je veel kleiner dan gemiddeld en/of ben je al wat ouder? Dan is het resultaat van mijn massage op dit vlak echt minder. Het kan in mindere mate wel helpen natuurlijk.

Blootgewoon

Als ik je cellulite wil behandelen, dan kan ik dat niet doen als je deels afgedekt blijft met handdoeken. Daarom is het stappenplan voor jongeren tot 18 jaar bij deze aanpak niet mogelijk en is het altijd een blootgewone massage, ongeacht je leeftijd.


 Massagetarief in mijn praktijk

60 min

90 min

€ 45 € 65