Bodycrème Massage

Een ontspannende massage gecombineerd met huidverzorging. Door de combinatie van een ontspannende massage en de massage met deze bodycrème is het ondergaan van deze massage een echte welness ervaring. Ik maak hierbij gebruik van de bodycrèmes van het merk Rituals. Bij veel vrouwen staan deze Rituals bodycrèmes aan de top als het gaat om huidverzorging. Als eerste onderga je de reguliere ontspannende massage. Aan het einde van de ontspannende massage volgt de behandeling met de bodycrème  die zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van het lichaam wordt toegepast. De bodycrème wordt intensief in de huid gemasseerd, waardoor het effect hiervan veel groter is. Het is ook een aparte ervaring om naast de massage met de warme olie, een massage met de koelere bodycrème te ondergaan. Voorafgaande aan de massage mag jezelf een keuze maken uit een van de aanwezige bodycrèmes  Natuurlijk probeer ik de voorraad op peil te houden, maar het kan best zo zijn dat jouw voorkeur niet meer aanwezig is. Je mag me altijd even mailen om te vragen of jouw specifieke bodycrème nog op voorraad is.Soorten Rituals Bodycrème

The Ritual of Anahata

Deze rijke en voedende bodycrème is hydraterend en maakt je huid zijdezacht

Rozenhout staat bekend om zijn heerlijke geur en is in India een van de meest toegepaste en gewaardeerde grondstoffen. De dennengeur verfrist je geest en is een uitstekende stemmingsverbeteraar.

Touch of Happiness

Rijke, romige bodycrème voed en helpt de huid verstevigen. De unieke samenstelling bevat anti-oxidanten, vitamine E en het verstevigende ingrediënt Centella Asiatica. De natuurlijke ingrediënten Zoete Sinaasappel & Ceder zorgen voor een heerlijk, warme geur.

The Ritual of Dao

Rijke, romige bodycrème die de huid voedt. Geeft een zijdezacht huidgevoel. Combineert de zachte geur van Witte Lotus met de huidverzorgende kwaliteiten van, in de traditionele Chinese Geneeskunst gebruikte, Yi Yi Ren.


Express Your Soul

Een limited edition bodycrème met shimmer effect. Rijke, romige crËme die de huid verzorgt en een zijdezacht gevoel geeft. Combineert de verkwikkende eigenschappen van Verveine met de bloemige citrusgeur van Petitgrain.

The Rituals of Karma

Een limited edition bodycrème met shimmer effect. Rijke, romige crème die de huid verzorgt en een zijdezacht gevoel geeft. Combineert de zoet, bloemige aroma van Witte Lotus met de verfrissende kracht van Bergamot voor een speciaal zomers gevoel.

The Rituals of Sakura

Unieke samenstelling van antioxidanten, vitamine E en het ingrediënt Centella Asiatica, dat helpt om de huid te versterken. De natuurlijke ingrediënten van Rijstmelk en Kers zorgen voor heerlijke zoete en romige geur. Voedt en versterkt de huid intensief.

Honey Touch

Rijke, romige bodycrème die de huid voedt. Geeft een zijdezacht huidgevoel. Een combinatie van de oude Ayurvedische ingrediënten Himalaya Honing, de perfecte huidverzachter, en Indiase Roos, voor een ontspannende uitwerking op lichaam en geest.


Een compleet overzicht van alle massages

De spelregels van mijn massagepraktijk

Wat zijn de beperkingen bij een massage

Veelgestelde vragen en de antwoorden


Maak hier een online massage afspraak

Massage advies per mail, 100% vertrouwelijk.

De reacties op mijn massages

Overzicht massage tarieven