Vriendinnen massage

De vriendschap tussen 2 vrouwen is soms zo sterk en hecht, dat iedereen zelfs denkt dat jullie een stel zijn. In sommige opzichten is dat ook zo en voelt dat ook zo. Je houdt van elkaar, deelt alles met elkaar en je zou alles voor elkaar over hebben. In sommige opzichten is jullie band zelfs sterker dan een relatie. Mannen kunnen goede vrienden en maatjes zijn, maar de term hartsvriendinnen is toch echt enkel voor vrouwen weggelegd. 

Deel dit met je vriendin!

Samen

Samen met je hartsvriendin een massage beleven is super speciaal. Normaliter is een massage echt persoonlijk, maar omdat jullie elkaar zo vertrouwen en zo dicht bij elkaar staan, geeft het samen beleven van een massage juist een nog sterkere band. Soms voelt het ook fijner om samen iets te doen, wat je alleen wellicht nooit zou doen.

 

Vertrouwen

Jullie vertrouwensband moet hiervoor wel sterk en heel goed zijn. Mijn massages onderga je blootgewoon en daarnaast kan het ook heel veel in je losmaken. Het moet voor jullie beide geen probleem zijn dat je vriendin hierbij aanwezig is. In sommige emotionele omstandigheden kan dat juist heel erg goed, fijn en vertrouwd voelen.

 

Wisselen

Jullie komen samen op bezoek. Na een kort gesprekje laat ik jullie even alleen en neemt een van jullie als eerst plaats op de massagetafel. Ik ga je dan een massage van 60 minuten geven. Na de 1e massage plaats ik nieuwe hoezen en handdoeken op de massagetafel, is er ruimte voor een sanitaire stop en daarna kan de 2e massage starten. 

 


Geen verrassing

Het lijkt wellicht supermooi om dit aan je vriendin cadeau te doen. Dat is het natuurlijk ook, maar weet dat het nooit een complete verassing voor iemand mag zijn op het moment dat jullie hier samen binnenkomen. Mijn ervaring is dat het dan nogal kan binnenkomen en dat mensen zich soms hierdoor overvallen voelen. Het is een geweldig cadeau, maar iedereen moet wel de kans hebben om het even te laten binnenkomen en er uiteindelijk zelf voor te kiezen. Als je het als cadeau wilt geven, geef dan het voorstel als cadeau. Als je het dan samen hebt besproken en het wilt het samen komen ervaren, boek dan pas je afspraak in. Jullie zijn van harte welkom!

Massage

De massage die ik jullie ga geven is de Free flow Massage. Hierbij staat er niets gepland of vast, maar laat ik me leiden door het moment en het gevoel, waardoor het steeds een andere massage kan zijn. 

Blootgewoon

Bij al mijn massages lig je ongekleed en onbedekt op de massagetafel. Hierdoor is je overgave aan de massage veel groter, wat het effect en resultaat van de massage zeer ten goed komt. 

Afspraak maken

Een afspraak maken voor een massage in mijn praktijk gaat heel gemakkelijk online. Je ziet direct de vrije dagen en tijdstippen in mijn agenda. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met me op.Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden