Verrassingsmassage

Het massage aanbod is best groot te noemen. De twijfel slaat toe, welke zal ik kiezen? Als je specifieke klachten, problemen of wensen hebt, dan is overleg met mij het beste. Ik kan je dan adviseren welke massage het beste voor je zou zijn of voor jou specifieke situatie een massage samenstellen die geheel is gericht op jou persoonlijke klachten, problemen en/of wensen. Wees hier heel open en direct in, dat werkt het beste. Wil je echter een keer iets anders en kan je maar moeilijk kiezen uit mijn aanbod? Ga dan voor de verrassingsmassage!


Waaruit bestaat de verrassingsmassage

Tja, je vraagt in en restaurant ook niet wat het verrassingsmenu is, je krijgt het simpelweg geserveerd. Natuurlijk is het mogelijk om nog wat specifieke wensen door te geven, wat wil je vooral wel en wat wil je vooral niet. Veelal lukt het om dit mee te nemen in de massage en hier aandacht aan te schenken. Voor de rest ga ik je een massage geven, waarvan ik denk dat deze bij je past of waarvan ik denk dat jij dit erg fijn zal vinden. Wellicht een mix uit de massagevormen uit mijn aanbod, maar ook hele andere massagevormen die ik (nog) niet in mijn aanbod heb opgenomen. Het kan echt wisselen en veranderen, al naar gelang het moment en al naar gelang ik denk dat iets bij je past of niet. Laat je verrassen!

Totale overgave

Het is wel noodzakelijk dat je jezelf totaal aan alles kunt overgeven en dat je op massagegebied overal open voor staat. Wie weet, volgt er een massage waar je zelf nooit voor gekozen zou hebben. Voor het ondergaan van een verrassingsmassage is een volledige overgave echt een belangrijke voorwaarde. Ongeacht wat er allemaal zal gaan gebeuren, je moet er volledig voor willen gaan! Kun je dat niet, kies dan simpelweg niet voor deze verrassingsmassage en kies zelf een massage naar keuze uit. 


De praktijk

Tja, hoe werkt het in de praktijk. Dat kan ik natuurlijk niet specifiek aangeven, want een verrassingsmassage kan zeker anders lopen dan mijn reguliere massages. Kom het maar gewoon ondergaan, dan merk je het vanzelf wel. 

Beperkingen

Heb je moeite om jezelf totaal over te geven, ben je onzeker of ken je een vorm van schaamte over je lichaam of evt reacties en emoties die je kunt ervaren tijdens een massage? Heb je moeite met lichamelijk contact? Kies dan simpelweg niet voor deze massagevorm.  

Blootgewoon

Alle massages zijn blootgewone massages en worden uitgevoerd op een geheel ontkleed lichaam, het aanhouden van het ondergoed is niet mogelijk. 


Voorkeuren

Je weet niet precies wat het zal gaan worden, maar natuurlijk mag je wel aangeven wat je echt niet wil, wat je eigelijk wel graag zou willen en wat je specifieke wensen zijn. Ik ga dan mijn best doen om daar zoveel mogelijk rekening mee te houden, maar het blijft natuurlijk wel een verrassing. Ik zal je voorafgaande aan de massage nog vragen wat je niet wilt en wat je wel graag zou willen.

Een compleet overzicht van alle massages

De spelregels van mijn massagepraktijk

Wat zijn de beperkingen bij een massage

Veelgestelde vragen en de antwoorden


Maak hier een online massage afspraak

Massage advies per mail, 100% vertrouwelijk.

De reacties op mijn massages

Overzicht massage tarieven