Verrassingsmassage

Wil je echter een keer iets anders en kan je maar moeilijk kiezen uit mijn aanbod? Ga dan voor de verrassingsmassage! Let wel, het is noodzakelijk dat je jezelf totaal aan alles kunt overgeven en dat je op massagegebied overal open voor staat. Wie weet, volgt er een massage waar je zelf vooraf nooit voor gekozen zou hebben. Voor het ondergaan van een verrassingsmassage is een volledige overgave echt een belangrijke voorwaarde. Ongeacht wat er allemaal zal gaan gebeuren, je moet er volledig voor willen gaan! Kan of wil je dat niet, ken je enige vorm van schaamte of heb je op het gebied van massage en aanraking enige restricties, kies dan simpelweg niet voor deze verrassingsmassage, maar kies zelf een andere massage naar keuze uit. 


De verrassing

Ik ga je een massage geven, waarvan ik denk dat deze bij je past, waarvan ik denk dat jij dit erg fijn zal vinden of simpelweg omdat ik die massage graag eens wil uitproberen, dat kan natuurlijk ook. Wellicht een mix uit de massagevormen uit mijn aanbod, maar ook hele andere massagevormen die ik (nog) niet in mijn aanbod heb opgenomen. Het kan echt wisselen en veranderen, al naar gelang het moment.

Blootgewoon

Alle massages worden uitgevoerd op een geheel ontkleed lichaam, het aanhouden van het ondergoed is bij mijn massages niet mogelijk. Je ligt geheel ontkleed en blootgewoon op de massagetafel, (uiteindelijk) zonder bedekking van een handdoek. Hierdoor zal je een completere en effectieve massage ondergaan, simpelweg omdat ik dan niet beperkt wordt in mijn massagetechnieken en je jezelf hiermee veel meer overgeeft aan de massage. Ik wil enkel effectvolle massage kunnen geven en dat kan volgens mijn denkwijze en mijn manier van masseren enkel als je geheel ontkleed bent. Ik pas dit toe bij iedereen, ongeacht leeftijd, gender of geslacht. Ben al vaker gemasseerd, maar dit was toch een geheel nieuwe ervaring. Meerdere massage-methodes die ik in één keer heb mogen ervaren. Ik  vond de hot-stone-massage helemaal geweldig en de onder-mijn-voet-massage  stukken minder. Henk voelde dat heel goed aan en had deze onder-mijn-voet- massage dan ook ingekort. Ik voelde me heerlijk ontspannen na anderhalf uur gemasseerd te zijn. Ik kom zeker terug! Dank je wel Henk.

Ik was de laatste erg chaotisch, onrustig en sliep heel slecht. Nadat Ik twee keer geweest ben bij deze super masseur, zijn die problemen zo goed als verdwenen. Hij weet de juist massage bij me toe te passen nadat ik tijdens het eerste gesprek mijn problemen had uitgelegd. Ik zou het liefst 2 keer in de maand een massage van hem willen krijgen! Maar helaas hij is goed vol geboekt, dat zegt al genoeg.