Verrassingsmassage

Wil je echter een keer iets anders en kan je maar moeilijk kiezen uit mijn aanbod? Ga dan voor de verrassingsmassage! Let wel, het is noodzakelijk dat je jezelf totaal aan alles kunt overgeven en dat je op massagegebied overal open voor staat. Wie weet, volgt er een massage waar je zelf vooraf nooit voor gekozen zou hebben. Voor het ondergaan van een verrassingsmassage is een volledige overgave echt een belangrijke voorwaarde. Ongeacht wat er allemaal zal gaan gebeuren, je moet er volledig voor willen gaan! Kan of wil je dat niet, ken je enige vorm van schaamte of heb je op het gebied van massage en aanraking enige restricties, kies dan simpelweg niet voor deze verrassingsmassage, maar kies zelf een andere massage naar keuze uit. 

Wat is de Verrassing

Tja, je vraagt in en restaurant ook niet wat het verrassingsmenu is, je krijgt het simpelweg geserveerd. Ik ga je een massage geven, waarvan ik denk dat deze bij je past, waarvan ik denk dat jij dit erg fijn zal vinden of simpelweg omdat ik die massage graag eens bij je wil uitproberen, dat kan natuurlijk ook. Wellicht een mix uit de massagevormen uit mijn aanbod, maar ook hele andere massagevormen die ik (nog) niet in mijn aanbod heb opgenomen. Het kan echt wisselen en veranderen, al naar gelang het moment en al naar gelang ik denk dat iets bij je past of niet. Laat je verrassen!

Blootgewoon vanaf de start

Deze massage is net zoals al mijn andere massages een volledig blootgewone massage. Je ligt bij aanvang geheel ontkleed onder een grote handdoek, die al vrij snel na de start van de massage geheel zal worden weggenomen. Pas na afloop van de massage wordt je dan weer afgedekt. Wil je sowieso niet worden afgedekt met een handdoek, dan ga je bij aanvang niet onder de handdoek liggen, maar leg je die aan de kant. Bij al mijn massages heeft dit de voorkeur en de meeste cliënten kiezen hier ook voor.


Verschil met de free flow massage

Cliënten vragen wel eens het verschil is tussen een free flow massage en de verrassingsmassage. Bij de free flow massage is er totaal niets gepland en staat er niets vast, zelfs het eindresultaat is vooraf nog onduidelijk. Bij een verrassingsmassage is alles vooraf gepland. dan stel ik een massage samen, probeer ik iets nieuws uit of geef ik je een massage die niet eens in mijn aanbod zit. Dat kan echt van alles zijn, dus daarvoor moet je jezelf op voorhand overal aan kunnen overgeven, ongeacht wat er allemaal zal plaatsvinden, maar het is wel vooraf bedacht en samengesteld.