Verrassingsmassage

Het massage aanbod is best groot te noemen. De twijfel slaat toe, welke zal ik kiezen? Als je specifieke klachten, problemen of wensen hebt, dan is overleg met mij het beste. Ik kan je dan adviseren welke massage het beste voor je zou zijn of voor jou specifieke situatie een massage samenstellen die geheel is gericht op jou persoonlijke klachten, problemen en/of wensen. Wees hier heel open en direct in, dat werkt het beste. Wil je echter een keer iets anders en kan je maar moeilijk kiezen uit mijn aanbod? Ga dan voor de verrassingsmassage!


Wat is de Verrassing

Tja, je vraagt in en restaurant ook niet wat het verrassingsmenu is, je krijgt het simpelweg geserveerd. Natuurlijk is het mogelijk om nog wat specifieke wensen door te geven, wat wil je vooral wel en wat wil je vooral niet. Veelal lukt het om dit mee te nemen in de massage en hier aandacht aan te schenken. Voor de rest ga ik je een massage geven, waarvan ik denk dat deze bij je past of waarvan ik denk dat jij dit erg fijn zal vinden. Wellicht een mix uit de massagevormen uit mijn aanbod, maar ook hele andere massagevormen die ik (nog) niet in mijn aanbod heb opgenomen. Het kan echt wisselen en veranderen, al naar gelang het moment en al naar gelang ik denk dat iets bij je past of niet. Laat je verrassen!

Totale Overgave

Het is wel noodzakelijk dat je jezelf totaal aan alles kunt overgeven en dat je op massagegebied overal open voor staat. Wie weet, volgt er een massage waar je zelf nooit voor gekozen zou hebben. Voor het ondergaan van een verrassingsmassage is een volledige overgave echt een belangrijke voorwaarde. Ongeacht wat er allemaal zal gaan gebeuren, je moet er volledig voor willen gaan! Kun of wil je dat niet, kies dan simpelweg niet voor deze verrassingsmassage en kies zelf een massage naar keuze uit. 


Voorkeuren

Je weet niet precies wat het zal gaan worden, maar natuurlijk mag je aangeven wat je echt niet wil, wat je eigelijk wel graag zou willen en wat je specifieke wensen zijn. Ik ga dan mijn best doen om daar zoveel mogelijk rekening mee te houden, maar het blijft natuurlijk wel een verrassing. Heb je specifieke wensen of wil je iets echt niet? Laat me voorafgaande aan de massage weten wat je niet wilt en wat je wel graag zou willen.

Blootgewoon vanaf de start

Deze massage is net zoals al mijn andere massages een volledig blootgewone massage. Je ligt bij aanvang geheel ontkleed onder een grote handdoek, die al vrij snel na de start van de massage geheel zal worden weggenomen. Pas na afloop van de massage wordt je dan weer afgedekt. Wil je sowieso niet worden afgedekt met een handdoek, dan ga je bij aanvang niet onder de handdoek liggen, maar leg je die aan de kant. Bij al mijn massages heeft dit de voorkeur en de meeste cliënten kiezen hier ook voor.


Een compleet overzicht van alle massages

De spelregels van mijn massagepraktijk

Wat zijn de beperkingen bij een massage

Veelgestelde vragen en de antwoorden


Maak hier een online massage afspraak

Massage advies, welke massage kies ik

De reacties op mijn massages

Overzicht massage tarieven