Verrassingsmassage

Wil je echter een keer iets anders en kan je maar moeilijk kiezen uit mijn aanbod? Ga dan voor de verrassingsmassage! Let wel, het is noodzakelijk dat je jezelf totaal aan alles kunt overgeven en dat je op massagegebied overal open voor staat. Wie weet, volgt er een massage waar je zelf vooraf nooit voor gekozen zou hebben. Voor het ondergaan van een verrassingsmassage is een volledige overgave echt een belangrijke voorwaarde. Ongeacht wat er allemaal zal gaan gebeuren, je moet er volledig voor willen gaan! Kan of wil je dat niet, ken je enige vorm van schaamte of heb je op het gebied van massage en aanraking enige restricties, kies dan simpelweg niet voor deze verrassingsmassage, maar kies zelf een andere massage naar keuze uit. 

De verrassing

Ik ga je een massage geven, waarvan ik denk dat deze bij je past, waarvan ik denk dat jij dit erg fijn zal vinden of simpelweg omdat ik die massage graag eens wil uitproberen, dat kan natuurlijk ook. Wellicht een mix uit de massagevormen uit mijn aanbod, maar ook hele andere massagevormen die ik (nog) niet in mijn aanbod heb opgenomen. Het kan echt wisselen en veranderen, al naar gelang het moment.

Je eerste bezoek

Als je nog nooit op bezoek bent geweest, dan weet ik natuurlijk ook niet goed welke massage bij je past. Hoewel het een verrassing is, wil ik het wel redelijk laten aansluiten op wat jij fijn zou vinden en wat je wensen en grenzen zijn. Dit kunnen we dan afstemmen voorafgaande aan de massage. Het is dus prima mogelijk om ook bij je eerste bezoek direct voor de verrassingsmassage te kiezen.


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden