Jongeren tot 18 jaar

Soms gaan dingen niet zoals je wilt en voel je verdriet, onzekerheid en boosheid. Soms heb je het idee dat je niets goed kan doen, dat niemand je aardig vindt en dat je omgeving je niet begrijpt. Je gedachten malen door, maar je weet niet hoe je dit kunt stoppen. Daardoor kan het gebeuren dat je zelf totaal mist dat je lijf strak staat van de spanning of dat je ergens pijn hebt, je jezelf ergens druk over maakt of iets je geraakt heeft. Het kan zijn dat je er last van hebt, maar waarschijnlijk ben je er aan gewend geraakt en weet je niet meer beter. Middels massagetherapie ga je je lijf meer voelen en kan je merken hoe het echt met je is en wat goed voor je zou zijn. Eigenlijk weet je dat zelf het beste, door je bezoek bij mij kun je hier net even wat meer inzichten in krijgen.

Coaching

Door massagetherapie te combineren met coaching, zal je merken dat het enorm fijn is om echt alles met iemand in volledig vertrouwen te kunnen bespreken, advies te vragen en ervaringen te delen, zonder daar ooit een oordeel over terug te krijgen. Is praten verplicht? Nee, zeker niet! Soms wil je juist even niet praten en dat is ook goed en ‘spreekt’ voor zich.

Impact

Ik heb ruime ervaring met massagetherapie en coaching voor tieners en jongeren. De resultaten zijn altijd erg mooi en het blijft voor mij nog steeds bijzonder wat massagetherapie en coaching kan doen en betekenen, vooral op jongere leeftijd. Beter in je vel zitten, dichter bij jezelf komen en soms zelf weer meer zin in het leven en de toekomst hebben. Ja, dat is nogal wat, maar ik spreek uit ervaring!


Een massage is eng

Als je nog nooit een massage hebt ondergaan, dan is de keuze niet zo gemakkelijk. Het is de 1e stap die juist zo erg lastig is. Aanraking is op jongere leeftijd vaak eng en niet vanzelfsprekend, terwijl het juist een wereld van verschil kan maken. En dan wellicht jezelf ook nog openstellen en praten met iemand, dat is al helemaal een probleem. En daarbij ken je me nog niet eens, dat is ook super spannend, toch? Hoe kan massagetherapie er nu juist voor zorgen dat je jezelf fijn en relaxed voelt?  Wees gerust, je bent niet de enige die dit zo voelt. Je zal merken dat als we elkaar ontmoeten, ik erg open en relaxed ben en dat je jezelf al snel thuis en op je gemak zal voelen. Heb je vragen of twijfels, neem gerust contact op.

Twijfels en angst

Ik hoor vaak van tieners en jongeren terug dat ze mijn site en deze pagina wel 25x gelezen hebben, voordat ze eindelijk over de drempel zijn gestapt, met hun ouders hebben gepraat dat ze dit zouden willen proberen en bij uiteindelijk me op bezoek zijn gekomen. Achteraf denken ze allemaal 'had ik dit maar eerder gedaan'. Geloof in jezelf en vertrouw er op dat het veel voor je kan betekenen en dat het je echt kan helpen. Mijn massages zijn uiterst respectvol, alles wat je met me deelt blijft tussen ons en het zal je zoveel goeds doen, meer dat dat je jezelf nu realiseert. Je bent echt super welkom, ongeacht wat er speelt. 


Blootgewoon

Hoewel 95% van de tieners en jongeren totaal geen problemen heeft met een blootgewone massage, is het voor tieners en jongeren tot 18 jaar mogelijk om bij het allereerste bezoek het ondergoed aan te houden. De massage is wel minder fijn en ook het resultaat is beduidend minder. Het advies is altijd om direct voor een blootgewone massage  te kiezen voor het beste resultaat! Vanaf het 2e bezoek is altijd een blootgewone massage.

Coaching traject

De beste optie is een coaching traject. Hierbij combineer ik massagetherapie en coaching, speciaal afgestemd op jou situatie. Bij een coaching traject speelt de hoge mate van overgave aan de massage een belangrijke rol, vandaar dat hierbij ook bij het eerste bezoek de voorkeur uitgaat naar een blootgewone massage. 

Verzorgende massages

Wil je een echte 'feel good' massage, dan zijn de huid verzorgende massages wellicht wel iets voor jou. Ontspanning gecombineerd met huidverzorging. Dit is een ideale combinatie om even helemaal tot jezelf en tot rust te komen. Een moment voor jezelf en voor helemaal niemand anders.

Andere massages

Feitelijk zijn alle andere massages uit mijn aanbod ook geschikt. Kies gewoon uit wat je fijn zou vinden en wat bij je past. evt kan ik je ook advies geven over welke massage zou passen bij jou problemen, klachten of wensen, Neem gerust contact op. Alles blijft 100% vertrouwelijk tussen jou en mij, geen zorgen!


Reacties

' Toen ik voor het eerst bij Henk kwam, was ik ontzettend zenuwachtig. Ik was erg onzeker en ik liet me vooral leiden door wat anderen zeiden, deden en vonden. Ik deed wat mij het beste leek in de ogen van anderen. Ik nam nooit genoegen met mezelf of met mijn keuzes en ik hield niet van wie ik was. En nu, een aantal maanden en een aantal massages later, sta ik zelfverzekerder in mijn schoenen, durf ik beter uit te spreken wat ik vind en wat ik wil en word ik blij als ik in de spiegel kijk! Ik voel me energieker, ik slaap beter en ik heb een positievere kijk op het leven gekregen. Het verbaast me na iedere massage nog steeds wat voor impact een massage op mijn lichaam en geest heeft!  '

 

' Henk's massages zijn niet alleen gewoon lekker ontspannend, maar hebben ook een fijne nawerking. Tijdens en vlak na een massage voelt het vaak ontspannen aan,  maar mijn moeder heeft op de autoreis terug naar huis al vaak genoeg gezegd 'joh wat ben jij ineens druk' , dat klopt. Ik merk vaak dat ik na de massages meer energie heb en het neemt voor mij ook nog eens veel pijn weg. '

 

' Na de massage voelde ik nog geen verschil maar na dat ik een nacht had geslapen had ik veel meer energie. Vlak na de massage was ik zo erg ontspannen dat ik thuis meteen in slaap viel. En ik had voor de massage spierpijn in mijn been en dat was ook nog maar amper te voelen. En eerst is het raar dat je helemaal stil moet zijn maar na een minuut wil je ook graag stil zijn. Ik vond het heel fijn verder en ik denk dat ik wel vaker terug kom. '

 

' Het was hééééééél ontspannend, dit ga ik zeker nog een keer doen! ' Onze dochter, 12 jaar oud, maakt sinds enkele maanden gebruik van Henk’s massages. Ze heeft juveniele fibromyalgie en heeft al diverse therapieën gehad. De massage van Henk vindt ze erg prettig, omdat Henk als enige therapeut geen enkele druk op haar legt van 'je zou zus of zo moeten doen' en geen enkel waardeoordeel vestigt als ze bv. tijdelijk extra last heeft omdat ze iets wat eigenlijk te zwaar is toch per se wilde doen. Ze voelt zich bij Henk volkomen op haar gemak en gaat er met heel veel plezier naartoe en dat is toch echt een compliment waard! 

 

' Op een dinsdag kreeg ik een massage van Henk. Hij vroeg of ik er een stukje over wou schrijven, en dat wou ik wel. Het was in de avond. Toen we aankwamen werd er meteen gevraagd of we wat te drinken wouden. Ze waren heel gastvrij. We bleven nog ong. een half uurtje iets  drinken en toen ging ik met Henk en mijn moeder naar zolder. Daar stonden allemaal busjes massageolie en een grote bank, die werd verhit dat als je erop ligt dat je  het dan warm krijgt. Eerst ging hij uitleggen wat er allemaal ging gebeuren. Toen ging hij even weg en ging ik me uitkleden. Ik ging op de bank liggen met een doek  over me heen. Toen kwam hij weer boven en zette hij een muziekje op waar je van ging ontspannen (het was dan ook een ontspannings massage) hij begon met  masseren bij de rug, nek en schouderbladen (vond ik het fijnst). (extra bij de nek daar had ik last de laatste weken voor de massage). Hij was klaar en pakte toen een  van mijn armen en dat vond ik wel een fijn plekje. En toen de andere arm. Toen pakte hij een van mijn benen en daar kietelde het af en toe. Maar de voeten waren  het ergst die kietelde het ergst.  Toen zij hij dat ik me mocht omdraaien. En hij begon aan mijn buik. Mijn buik vond ik ook her en der kietelen. Maar sommige plekjes op mijn buik waren wel fijn. Hij  deed ook de ander kant van mijn armen. En van mijn benen. Toen mocht ik me nog een keer omdraaien en deed hij nog een keer mij rug, nek en schouderbladen.  Toen ging hij weer naar beneden en mocht ik me weer omkleden. Ik zat helemaal onder de massageolie. En hij moest onder het masseren door ook af en toe wat  nieuw massageolie pakken.  Toen kwam ik weer beneden en vroegen ze weer om wat drinken. Maar mijn moeder en ik gingen niet al te lang meer wachten want ik was wel heel moe. In de auto  viel ik bijna in slaap. Ik kwam thuis en ik ging snel mijn pyjama aan doen en mijn tanden poetsen. En ik heb die avond heel goed geslapen.'

 

KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden