Puberteitsmassage

Gedurende de puberteit komt het vaak voor dat je niet lekker in je vel zit. Soms gaan dingen niet zoals je wilt en voel je verdriet, onzekerheid, boosheid. Soms heb je het idee dat je niets goed kan doen, dat niemand je aardig vindt en dat je omgeving je niet begrijpt. Je gedachten malen door, maar je weet niet hoe je dit kunt stoppen. Ook jij kan dan baat hebben bij een massage waarbij alles even om jou draait en je al je andere gedachten even opzij kunt zetten. Ben je al eens eerder op bezoek geweest, heb je reeds ervaring met massages of wil je vanaf je eerste massage al de normale massage ondergaan, dan kun je natuurlijk een massage uit het gehele aanbod uitkiezen en hiervoor een afspraak maken. Vindt je het een te grote stap? Dan is het stappenplan wellicht een optie voor jou. Het stappenplan

Het stappenplan is puur bedoeld om je te laten wennen aan het ondergaan van een massage, vooral als je daar wat moeite mee hebt. In de puberteit voor massagetherapie te kiezen is soms een (te) grote stap, vooral als je daar nog geen ervaring mee hebt. Op een massagetafel liggen en aangeraakt worden is vooral eng, terwijl het je juist goed kan helpen en heel veel voor je kan betekenen. Je moet echter wel zelf de eerste stap zetten! Ben je nog nooit bij mij op bezoek geweest, heb je interesse wat een massage voor je kan betekenen, maar durf je hiervoor de eerste stap niet te zetten? Dan bied ik je hierbij de kans om er langzaam aan te wennen en een paar kleinere stapjes te zetten in plaats van een grote stap te nemen. Dan kun je ook zelf ervaren dat al mijn massages uiterst zorgvuldig en met heel veel respect worden gegeven. Je komt hierbij 4x op bezoek voor een ontspannende massage. Iedere massage werken we samen toe naar de uiteindelijke echte massage, in kleine stapjes en in je eigen tempo. Je bent hierbij altijd vrij om te stoppen met de massages en niet meer voor een volgende massage te kiezen. Kies je wel voor de volgende massage, dan is het altijd een stapje verder. Natuurlijk mag je ook zelf kiezen vanaf welke stap je wil starten. Dat kan bijvoorbeeld ook vanaf stap 2 of 3. Hieronder staat elke stap beschreven, zodat je bij elke stap ook duidelijk weet wat je kunt verwachten. Voorafgaande aan iedere massage zal ik precies gaan uitleggen wat we gaan doen. Ik houd bij op welke stap je zit en welke op welke stap je volgende afspraak zal zijn. Nog twijfels of vragen? Neem geheel vrijblijvend contact op.

Een ontspannende massage, waarbij je het ondergoed aan kunt houden of zelfs een bikini aan mag doen. Je blijft gedurende de massage redelijk afgedekt onder de handdoek liggen.

Een ontspannende massage, waarbij je deels wordt afgedekt met handdoeken, maar wel geheel ontkleed onder de handdoek ligt. Billen, borsten en schaamstreek blijven hierbij altijd afgedekt met handdoeken. 

Een ontspannende massage, waarbij je geheel ontkleed op de massagetafel ligt. Bij de massage van de voorzijde van het lichaam blijven de borsten en schaamstreek afgedekt met handdoeken. De massage van de achterzijde van het lichaam is een massage zonder bedekking van een handdoek. 

Dit is de ontspannende massage zoals ik die al jaren geef. De massage start terwijl je geheel ontkleed onder een handdoek ligt, maar gedurende de massage wordt de handdoek in stapjes weggenomen, zowel bij de massage van de achterzijde als bij de massage van de voorzijde van het lichaam.De praktijk

Ik begeleid je naar de massagetafel, waar al een grote handdoek gereed zal liggen. Daarna zal ik de ruimte tijdelijk verlaten, zodat het uitkleden in alle privacy kan plaatsvinden en je op je buik en onder de handdoek kunt gaan liggen. Na afloop van de massage zal ik de ruimte weer verlaten, zodat je jezelf in alle rust weer kunt aankleden.

Stil en ogen gesloten

Bij deze massagevorm is het uitdrukkelijk de bedoeling dat je gedurende de gehele massage de ogen gesloten houd en niet praat. Op deze wijze kun je optimaal genieten en tot rust komen. De massageruimte wordt qua verlichting ook vrij donker gehouden en tijdens de massage van de voorzijde van je lichaam worden je ogen afgedekt.

Beperkingen

Deze massagevorm kent geen beperkingen en is geschikt voor iedereen.


Tarief

Als je nog nooit bij mij op bezoek bent geweest, dan is stap 1 vergelijkbaar met de introductiemassage en geheel kostenloos. Ben je al eens voor de introductiemassage op bezoek geweest, dan slaan we stap 1 over en starten we vanaf stap 2. De kosten vanaf stap 2 zijn hetzelfde als de normale massagetarieven.

Afspraak maken, dan eerst overleggen met je ouders

Als je onder de 18 jaar bent, dan is voor mij erg belangrijk dat je ouders op de hoogte zijn, voordat je een afspraak gaat inplannen. Je ouders mogen ook contact met me opnemen, voor jou de afspraken plannen en/of me zonodig alle vragen stellen. evt komen jullie samen eerst een keertje kennismaken. 


Reacties

" Na de massage voelde ik nog geen verschil maar na dat ik een nacht had geslapen had ik veel meer energie. Vlak na de massage was ik zo erg ontspannen dat ik thuis meteen in slaap viel. En ik had voor de massage spierpijn in mijn been en dat was ook nog maar amper te voelen. En eerst is het raar dat je helemaal stil moet zijn maar na een minuut wil je ook graag stil zijn. Ik vond het heel fijn verder en ik denk dat ik wel vaker terug kom. "

" Henk's massages zijn niet alleen gewoon lekker ontspannend, maar hebben ook een fijne nawerking. Tijdens en vlak na een massage voelt het vaak ontspannen aan,  maar mijn moeder heeft op de autoreis terug naar huis al vaak genoeg gezegd 'joh wat ben jij ineens druk' , dat klopt. Ik merk vaak dat ik na de massages meer energie heb en het neemt voor mij ook nog eens veel pijn weg. "