Partnermassage

Hoe mooi zou het zijn als jij je partner zou kunnen masseren en/of andersom? Massage is iets moois en bijzonders. Als je het deel kan laten uitmaken van je relatie, dan kan het iets fantastisch zijn. Een partnermassage is echt bedoeld voor stellen. Geen gelegenheid duo’ s maar echt voor twee mensen die een intieme relatie met elkaar hebben. Kom samen eens op bezoek voor een partnermassage en ervaar zelf wat massage voor je relatie kan betekenen. Bij een partnermassage is het de bedoeling dat jullie samen met mij, elkaar om en om masseren, waarbij het uitgangspunt een ontspannende massage is. Grotendeels samen met mij je partner masseren, maar soms ook even zonder mij. Natuurlijk blijf ik de gehele massage wel begeleiden en zal ik aanwezig blijven in de massageruimte. Ervaring in het geven van een massage is absoluut niet noodzakelijk, het komt zeker goed. Natuurlijk is het mogelijk om jullie wensen, klachten en/of evt problemen vooraf met me te bespreken. Dan zal ik dat ook meenemen in de massage, zodat de massage hier ook op aansluit. Neem gerust contact op als er nog vragen zijn, alles blijft 100% vertrouwelijk.

Respectvolle vrijheid

Een partnermassage kan veel emoties en gevoelens los maken. Er is alle ruimte en vrijheid om daar gehoor aan te geven. Dat is juist de meerwaarde van een partnermassage en maakt het hierdoor juist bijzonder en speciaal om samen te ervaren en te beleven. Dit is ook de reden dat ik deze partnermassage enkel aan stellen geef en niet aan gelegenheid duo's. 

Gender of geaardheid

Deze partnermassage is enkel voor twee mensen die een intieme relatie met elkaar hebben. Natuurlijk maakt het hierbij totaal niets uit wat jullie geaardheid of gender is, dat staat helemaal los van een massage. Ieder stel is van harte welkom voor deze partnermassage en alle mogelijke combinaties van stellen zijn al eens op bezoek geweest voor een partnermassage. 


Massagetarief

Het massagetarief voor een partnermassage is gelijk aan het standaard massagetarief van 120 minuten. Natuurlijk komen jullie met z'n tweeën, maar voor het tarief maakt dat geen verschil, dat blijft gewoon gelijk alsof je alleen voor een massage op bezoek zou komen.

Blootgewoon

De massages zijn blootgewoon. Als je op de tafel ligt, dan lig je geheel ontkleed en zonder bedekking van een handdoek. Kies je voor de dubbel variant, dan wisselen jullie een paar keer om, dus als je zelf gaat masseren is het gewoon praktisch en handig als je dat ook blootgewoon doet, anders blijf je aan het omkleden. Wil je dat niet, neem dan wat luchtige kleding mee voor als je zelf aan het masseren bent.


Variaties

Ik geef de partnermassage in een paar verschillende variaties. Dit is zo ontstaan door vragen van cliënten naar wat de mogelijkheden zijn. Soms wil de partner toekijken of wil maar een partner gemasseerd worden, soms beide en soms wil een of beide partners ook de masseur masseren. Dat is allemaal mogelijk en geen probleem. Kies gewoon wat het beste bij jullie past en selecteer de juiste variant bij het maken van je afspraak, want dan weet ik wat jullie wensen zijn. Het is prima als jullie buiten de onderstaande variaties nog andere wensen hebben, neem contact op, dan kunnen we dit afstemmen.

Enkel

Je geeft samen met mij als masseur een massage aan je partner. Een van jullie neemt plaats op de massagetafel en de ander gaat samen met mij aan je partner de massage geven.  

Dubbel

Je geeft samen met mij als masseur een massage aan je partner en dan wisselen jullie steeds om. Beide partners geven en ontvangen een massage.

Triple

Gelijk aan dubbel, maar aan het einde van jullie massage zal ik als masseur op de massage tafel plaatsnemen en geven jullie samen mij een massage.