Partnermassage

Een partnermassage is een massage voor stellen, waarbij jullie beide tegelijkertijd op bezoek komen. Deze massage is echt voor stellen die een relatie met elkaar hebben, dus niet voor gelegenheid duo's. Geaardheid of gender doet er totaal niet doe, zolang jullie maar een stel zijn. Ik bied meerdere varianten van de partnermassage aan, zodat deze massage goed aansluit op datgene waar jullie op zoek naar zijn, wat jullie het beste zou kunnen helpen of wat jullie simpelweg fijn zouden vinden. Een partnermassage kan een echte boost aan je relatie geven, bepaalde klachten en/of problemen oplossen of jullie wensen vervullen. Je komt zeker dichter tot elkaar. Je gaat samen iets moois beleven en die ervaringen neem je na afloop ook samen mee naar huis! Een partnermassage is een cadeau voor jullie beide!  


Enkel, Dubbel of Triple

Enkele partnermassage

Een van jullie neemt plaats op de massagetafel. De ander gaat samen met mij de massage geven aan je partner. Er wordt verder niet omgewisseld. Dit is ook een super leuk cadeau voor je partner!

Dubbele partnermassage

Jullie nemen beide om en om plaats op de massagetafel. Er wordt een paar keer omgewisseld. Beide partners krijgen een massage en geven samen met mij de massage aan hun partner.

Triple partnermassage

Beide partners geven en ontvangen om beurten een massage en geven samen ook aan mij een massage. Dit geeft meer gelijkwaardigheid tussen alle deelnemers.De praktijk

Jullie gaan samen met mij naar de massageruimte. We houden een kort gesprekje en daarna verlaat ik weer de ruimte, zodat jullie  jezelf rustig kunnen uit en/of omkleden. Ook ik kleed me om en daarna gaan we starten met de massage.

Blootgewoon

Alle massages zijn blootgewone massages en worden uitgevoerd op een geheel ontkleed lichaam. Bij een partnermassage lig je gedurende de gehele massage blootgewoon en geheel onbedekt op de massagetafel. 

Tarieven

Een partnermassage is voor mij echt mooi om te geven en te begeleiden. Hoewel het meer tijd in beslag neemt, reken ik voor de partnermassage het standaard massagetarief. Maatwerk

Een partnermassage is feitelijk altijd een massage die speciaal is afgestemd op jullie wensen, klachten en/of problemen. Wellicht willen jullie dit gewoon een keertje samen beleven of willen jullie leren om elkaar een massage te geven. Het kan zeker ook zo zijn dat er een speciale reden voor is waarom jullie voor een partnermassage kiezen. Het daarom erg belangrijk dat je dit open en vertrouwelijk aan me laat weten, zodat ik de partnermassage hierop kan afstemmen. Neem voor je 1e bezoek eerst contact op via onderstaand formulier. Wees open, direct en duidelijk, het blijft altijd 100% vertrouwelijk. Natuurlijk mag je wel alvast een afspraak inplannen of wacht je even op mijn reactie.


Contact Opnemen

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.