Partnermassage

Hoe mooi zou het zijn als jij je partner zou kunnen masseren en andersom? Massage is iets moois en bijzonders. Als je het deel kan laten uitmaken van je relatie, dan kan het iets fantastisch zijn. Een partnermassage is echt bedoeld voor stellen. Geen gelegenheid duo’ s maar echt voor twee mensen die een intieme relatie met elkaar hebben. Kom samen eens op bezoek voor een partnermassage en ervaar zelf wat massage voor je relatie kan betekenen. Bij een partnermassage is het de bedoeling dat jullie samen met mij, elkaar om en om masseren, waarbij het uitgangspunt een ontspannende massage is. Grotendeels samen met mij je partner masseren, maar soms ook even zonder mij. Natuurlijk blijf ik de gehele massage wel begeleiden en zal ik aanwezig blijven in de massageruimte. Ervaring in het geven van een massage is absoluut niet noodzakelijk, het komt zeker goed. Natuurlijk is het mogelijk om jullie wensen, klachten en/of evt problemen vooraf met me te bespreken. Dan zal ik dat ook meenemen in de massage, zodat de massage hier ook op aansluit. Neem gerust contact op als er nog vragen zijn, alles blijft 100% vertrouwelijk.


Respectvolle vrijheid

Een partnermassage kan veel emoties en gevoelens los maken. Er is alle ruimte en vrijheid om daar gehoor aan te geven. Dat is juist de meerwaarde van een partnermassage en maakt het hierdoor juist bijzonder en speciaal om samen te ervaren en te beleven.

Gender of geaardheid

Deze partnermassage is enkel voor twee mensen die een intieme relatie met elkaar hebben. Natuurlijk maakt het hierbij totaal niets uit wat jullie geaardheid of gender is, dat staat helemaal los van een massage. Dus kom zoals je bent, jullie zijn van harte welkom.


Massagetarief

Het massagetarief voor een partnermassage is gelijk aan het standaard massagetarief. Natuurlijk zijn we iets langer bezig en komen jullie met z'n tweeën, maar voor het tarief maakt dat geen verschil, dat blijft gewoon gelijk alsof je alleen voor een massage op bezoek zou komen.

Blootgewoon vanaf de start

De massages zijn blootgewoon. Als je op de tafel ligt, dan lig je geheel ontkleed en zonder bedekking van een handdoek. Jullie wisselen een paar keer om, dus als je zelf gaat masseren is het gewoon praktisch en handig als je dat ook blootgewoon doet, anders blijf je aan het omkleden. Wil je dat niet, neem dan wat luchtige kleding mee voor als je zelf aan het masseren bent.


Een compleet overzicht van alle massages

De spelregels van mijn massagepraktijk

Wat zijn de beperkingen bij een massage

Veelgestelde vragen en de antwoorden


Maak hier een online massage afspraak

Massage advies, welke massage kies ik

De reacties op mijn massages

Overzicht massage tarieven