Partnermassage

Hoe mooi zou het zijn als jij je partner zou kunnen masseren en/of andersom? Massage is iets moois en bijzonders. Als je het deel kan laten uitmaken van je relatie, dan kan het iets fantastisch zijn. Een partnermassage is echt bedoeld voor stellen. Geen gelegenheid duo’ s maar echt voor twee mensen die een intieme relatie met elkaar hebben. Kom samen eens op bezoek voor een partnermassage en ervaar zelf wat massage voor je relatie kan betekenen. Grotendeels samen met mij je partner masseren, maar soms ook even zonder mij. Natuurlijk blijf ik de gehele massage wel begeleiden en zal ik aanwezig blijven in de massageruimte. Ervaring in het geven van een massage is absoluut niet noodzakelijk, het komt zeker goed.

Respectvolle vrijheid

Een partnermassage kan veel emoties en gevoelens los maken. Er is alle ruimte en vrijheid om daar gehoor aan te geven. Dat is juist de meerwaarde van een partnermassage en maakt het hierdoor juist bijzonder en speciaal om samen te ervaren en te beleven. Dit is ook de reden dat ik deze partnermassage enkel aan stellen geef en niet aan gelegenheid duo's. 

Gender of geaardheid

Deze partnermassage is enkel voor twee mensen die een intieme relatie met elkaar hebben. Natuurlijk maakt het hierbij totaal niets uit wat jullie geaardheid of gender is, dat staat helemaal los van een massage. Ieder stel is van harte welkom voor deze partnermassage en alle mogelijke combinaties van stellen zijn al eens op bezoek geweest voor een partnermassage. 

Blootgewoon

Je ligt geheel ontkleed en zonder bedekking van een handdoek op de massagetafel. Kies je voor de dubbel variant, dan wisselen jullie een paar keer om, dus als je zelf gaat masseren is het gewoon praktisch en handig als je dat ook blootgewoon doet. Wil je dat niet, neem dan wat luchtige kleding mee voor als je zelf aan het masseren bent.


Variaties

Ik geef de partnermassage in verschillende variaties. Dit is zo ontstaan door vragen van cliënten naar wat de mogelijkheden zijn. Soms wil een van de partners enkel toekijken of wil maar een partner gemasseerd worden, soms beide en soms wil een of beide partners ook de masseur masseren. Dat is allemaal mogelijk en geen probleem. Het is prima als jullie nog andere wensen hebben, dit kunnen we voorafgaande aan de massage samen afstemmen.

Relatietherapie

Elkaar een massage geven is natuurlijk de ultieme vorm van relatietherapie. Je band met elkaar wordt sterker en je leert elkaar en elkaars lichaam nog beter kennen. Soms is het een drempel om mij als 3e toe te laten, maar wees gerust, alles blijft 100% vertrouwelijk. Spelen er issues of hebben jullie bepaalde wensen? Laat het me gerust weten. Des te opener je hierin bent, des te mooier wordt deze sessie.

Workshop aan huis

Een partnermassage bij jullie thuis. Dat is natuurlijk wel superfijn. Jullie zijn en blijven in je eigen vertrouwde omgeving. Ik kom naar jullie toe, neem alles mee van de handdoeken tot aan de massagetafel. 


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden