Massage voor stellen

Lijkt het jullie leuk om als stel samen op bezoek te komen voor een massage? Samen een massage beleven is toch anders dan alleen. Een massage is feitelijk best persoonlijk, maar juist om dit als stel met elkaar te delen, maakt het tot iets bijzonders. Jullie komen beide tegelijk op bezoek, maar ik kan maar een van jullie tegelijk masseren. Er staat ook maar een massagetafel en ik ben de enige masseur. 

Deel dit met je partner

Variaties

Er zijn een aantal variaties in de massage voor stellen mogelijk. Deze kunnen we voorafgaande aan de massage samen bespreken. Het gaat er dan om of jullie beide de massage willen ondergaan of een van jullie enkel wilt toekijken. Als jullie beide de massage willen ondergaan, dan is er nog een keuze of jullie steeds willen omwisselen of een volledige massage willen ondergaan en daarna pas omwisselen.

 

Free flow massage

De massage die ik jullie beide ga geven is de Free flow Massage. Hierbij staat er niets gepland of vast, maar laat ik me leiden door het moment en het gevoel. Het kan hierdoor best zo zijn dat jullie beide niet dezelfde massage ondergaan. Het kan echt verschillen, omdat de massage steeds verder op je wordt afgestemd. Ik probeer de geserveerde tijd zo goed mogelijk tussen jullie beide te verdelen.


Gender en geaardheid

Deze massagevorm is enkel voor twee mensen die een intieme relatie met elkaar hebben. Natuurlijk maakt het hierbij totaal niets uit wat jullie geaardheid of gender is, dat staat helemaal los van een massage. Ieder stel is van harte welkom voor deze massage.

 

Massageduur

Deze massagevorm bied ik aan in 90 en 120 minuten. Als jullie beide de massage willen ondergaan, dan is 120 minuten natuurlijk de beste keuze, dan krijgen jullie beide een massage van 60 minuten. Wil maar een van jullie gemasseerd worden en de ander enkel toekijken, dan is de massage van 90 minuten ook een prima keuze.

 


Blootgewoon

Bij al mijn massages lig je ongekleed en onbedekt op de massagetafel. Hierdoor is je overgave aan de massage veel groter, wat het effect en resultaat van de massage zeer ten goed komt. 

Afspraak maken

Een afspraak maken voor een massage in mijn praktijk gaat heel gemakkelijk online. Je ziet direct de vrije dagen en tijdstippen in mijn agenda. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met me op.


Henk Hendriks

Massagetherapie en Coaching


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden