Introductiemassage

Soms is de stap om voor een massage te kiezen erg groot. Er kan, om wat voor een rede dan ook, een hoge drempel liggen om de eerste stap te zetten een keuze te maken voor massagetherapie. Is het wel iets voor je, kan het je helpen, hoe voelt het? Je weet het pas als je het zelf komt ervaren. Speciaal voor mensen die twijfelen of ze wel voor mijn massage zouden kiezen of die het lastig vinden omdat ze nog nooit een massage hebben ondergaan, heb ik een introductiemassage in mijn aanbod opgenomen. Tijdens een introductiemassage ga ik wat verschillende massage technieken bij je toepassen, zodat je de verschillen tussen deze massages kan ervaren. We stemmen vooraf samen af wat en hoe we dit gaan doen. De introductiemassage kan hierdoor best rommelig zijn, maar het geeft je wel een indruk hoe ik mijn massages geef. Daarnaast geeft het ook de gelegenheid om samen kennis te maken, waardoor de drempel voor een evt volgende afspraak al vele malen lager zal zijn. Zie deze introductiemassage dan ook meer als demonstratie en kennismaking. Het heeft altijd de voorkeur om een 'echte' massage te kiezen, maar als de drempel voor jou echt te hoog is, dan is dit wel een mooi alternatief en ben je van harte welkom. 


Blootgewoon of toch niet

Al mijn massages zijn blootgewone massages, waarbij je geheel ongekleed en (uiteindelijk) zonder bedekking van een handdoek op de massagetafel ligt. Het is namelijk mijn overtuiging dat door deze mate van overgave het effect van de massage ook veel groter is. Als dat blootgewoon nu voor jou nu juist de rede is om niet voor mijn massages te kiezen, dat maak ik hierop tijdens deze introductiemassage een uitzondering. Je mag je ondergoed aanhouden, zwemkleding aan trekken of je ligt blootgewoon onder de handdoek en we spreken af welke delen van je lichaam altijd afgedekt dienen te blijven. De beleving is hierdoor wel anders en je krijgt echt een ander beeld, want ik ben hierdoor veel beperkter in mijn massagetechnieken. Een blootgewone massage heeft altijd de voorkeur, ook bij deze introductiemassage.

Tarief

De introductiemassage kan je eenmalig komen ondergaan en ook enkel als je nog nooit bij mij op bezoek bent geweest. Ik wil massagetherapie zoveel mogelijk promoten. Vandaar dat deze introductiemassage geheel kosteloos is. Natuurlijk hoop ik dat je daarna nog een keertje terugkomt voor een massage uit mijn aanbod, maar dat is zeker niet verplicht.

Een compleet overzicht van alle massages

De spelregels van mijn massagepraktijk

Wat zijn de beperkingen bij een massage

Veelgestelde vragen en de antwoorden


Maak hier een online massage afspraak

Massage advies, welke massage kies ik

De reacties op mijn massages

Overzicht massage tarieven