Introductiemassage

Speciaal voor nieuwe clienten die geen ervaring hebben met mijn massages en nog nooit op bezoek zijn geweest, heb ik een introductiemassage samengesteld. 

 

  • Weet je niet zeker of een massage bij je past? 
  • Vind je aanraking moeilijk of lastig?
  • Is een blootgewone massage eng of vreemd? 
  • Wil je eerst kennismaken met mijn massages?  

De introductiemassage is bedoeld om jou kennis te laten maken met de massages die ik geef. Voorafgaande en tijdens deze massage zal ik ruim de tijd nemen om je alles uit te leggen over mijn massages. Wil je iets niet, dan kun je dit gewoon aangeven, want dat is nou juist de hele bedoeling van deze introductiemassage. Gedurende de introductiemassage zal ik (in overleg met jou) een paar verschillende massagevormen bij je gaan toepassen, zodat je een idee krijgt welke massages ik geef en welke het beste bij je passen. De introductiemassage is hierdoor geen echte volledige massage, maar meer een massage ter kennismaking en ter demonstratie.

 

Een introductiemassage kan best wat rommelig en onrustig overkomen en geeft eigenlijk een vertekend beeld vergeleken met de massages die ik normaliter geef. Van een introductiemassage zal je ook minder reactie van je lijf merken dan van een volledige echte massage. Het heeft daarom altijd de voorkeur om direct voor de normale massages te kiezen.

 

De introductiemassage is geheel kosteloos. Natuurlijk spreekt het voor zich dat je enkel eenmalig deze introductiemassage kunt ondergaan en enkel als je nog nooit bij me op bezoek bent geweest. Hiermee weet ik zeker dat ik je kan laten ervaren wat een massage voor je kan betekenen en natuurlijk hoop ik dat je overtuigd raakt en je nog vaak bij me op bezoek zult komen voor een massage uit mijn reguliere aanbod, maar dit is -nogmaals- uiteraard niet verplicht! 


De praktijk

Ik begeleid je naar de massagetafel, waar al een grote handdoek gereed zal liggen. Daarna zal ik de ruimte tijdelijk verlaten, zodat het uitkleden in alle privacy kan plaatsvinden en je op je buik en onder de handdoek kunt gaan liggen. Na afloop van de massage zal ik de ruimte weer verlaten, zodat je jezelf in alle rust weer kunt aankleden. 

Stil en ogen gesloten

Bij deze massagevorm is het uitdrukkelijk de bedoeling dat je gedurende de gehele massage de ogen gesloten houd en niet praat. Op deze wijze kun je optimaal genieten en tot rust komen. De massageruimte wordt qua verlichting ook vrij donker gehouden en tijdens de massage van de voorzijde van je lichaam worden je ogen afgedekt.

Beperkingen

Deze massagevorm kent geen beperkingen en is geschikt voor iedereen, daar vooraf duidelijk wordt besproken welke massagevormen we gaan toepassen.


Voorkeuren

Het is geen enkel probleem om je persoonlijke voorkeuren met mij te bespreken en precies aan te geven wat jou wensen zijn. Kun je beter ontspannen als ik je voeten oversla? Wel muziek, geen muziek? Warm of koel? Wil je juist dat ik wat extra meeneem tijdens de massage en bepaalde zaken meer aandacht geef? Laat het gewoon weten! Hoe beter, open en duidelijker jij kunt aangeven wat je wensen en voorkeuren zijn, waar jij het meeste baat bij zou hebben en wat jij echt fijn zou vinden, des te beter kan ik de massage hierop afstemmen en hoe groter het effect van de massage zal zijn.

Blootgewoon of toch niet

Normaliter geef ik alle massages enkel op een geheel ontkleed lichaam, daar dit mijn manier van masseren is. De introductiemassage is hierop een echte uitzondering. Tijdens deze massage mag je eventueel je ondergoed aanhouden en als het prettiger voor je is, kun je eventueel zelfs een bikini/zwembroek aan doen. Indien je als vrouw ervoor kiest om ook een BH of bikinitop aan te houden, zorg er dan voor dat ik deze aan de achterzijde geheel kan openmaken als je op je buik ligt. Laat me vooraf weten wat hierin jouw voorkeur heeft. Het is altijd mogelijk om gedurende de introductiemassage massage alsnog te kiezen om de massage blootgewoon af te ronden. Niets hoeft, alles mag, zolang je jezelf er maar gemakkelijk bij voelt.