Free Flow Massage

Als je op zoek bent naar een hele specifieke massagevorm, dan is er aanbod en keuze genoeg. Een Free Flow Massage is hierin juist net even iets anders. Geen plan, geen doelstelling, het enige wat vast staat is dat ik start met mijn handen op je rug, de rest gaat als vanzelf. Tijdens de massage zie, hoor en voel ik wat je raakt, wat bij je binnenkomt en wat je fijn vindt. Juist hierop bouw ik weer verder uit en zo verder en zo verder. Hierbij gebruik ik diverse massagetechnieken en massagevormen, al naar gelang hoe het gaat en hoe het loopt. Het resultaat is er dan ook naar, maar wat het resultaat gaat worden, dat weten we beide nog niet tot na afloop van de massage of zelfs pas een paar dagen later. Het kan leiden tot een zeer ontspannende massage of een stevige klassieke massage, alles daartussenin of juist weer iets compleet anders. Het gaat echt als vanzelf. Vandaar ook de term Free Flow Massage.

Hoe werkt het

Een Free Flow Massage vergt complete overgave, vrijheid en vertrouwen. Een Free Flow Massage werkt alleen als je echt alles durft los te laten, zonder beperkingen, zonder schaamte en zonder angst. Je moet die vrijheid diep van binnen gaan voelen, die vrijheid ook pakken en alle ruimte geven. Ongeacht wat het in je losmaakt, alsof er feitelijk niemand bij aanwezig. Heb je daar moeite mee? Ach, dat is vrij normaal. Het gaat er juist om dat je jezelf durft te zijn en ik bied je hiervoor alle ruimte en vrijheid. Een Free Flow Massage werkt alleen maar als ik kan horen, zien en voelen wat het met je doet, wat je raakt en wat je fijn vindt. Alleen dan kan ik juist daar weer verder op inspelen. Durf te reageren op wat het in je losmaakt, ongeacht wat dat ook is, anders werkt het niet.

Wat doet deze massage

Deze massage wordt gedurende de massage steeds verder afgestemd en ingeregeld op jou. Het effect kan echt groot zijn. Het geeft een enorme boost aan je zelfvertrouwen en je zelfverzekerdheid. Vrijheid voelen is mooi, maar vrijheid beleven is nog veel mooier! Het kan je op zoveel manieren helpen. Van het verwerken van een vervelende gebeurtenis, dichter bij jezelf komen tot aan het vrijer en zelfverzekerd in het leven staan. Hoe mooi is dat!' Onlangs heb ik de Free Flow Massage ondergaan. Omdat ik Henk echt vertrouw, voelde ik mezelf helemaal vrij waardoor ik mezelf ook helemaal kon overgeven aan deze massage. Vrijheid om te laten gaan wat ik tijdens de massage voelde, ongeacht wat het met me deed. Het ene moment was dat verdriet vanuit een vervelende gebeurtenissen, het andere moment was dat juist weer het volop genieten van de aanraking, het omarmen van de totale vrijheid, mezelf toestaan om de massage superfijn te vinden en hierop te reageren ongeacht wat het in me los maakt. Ik heb echt genoten van deze massage en het resultaat was de volgende dag nog steeds voelbaar. Het geeft me meer zelfvertrouwen. Geef je totaal over, voel je vrij en heb alle vertrouwen in Henk. Deze massage is echt fantastisch!  ' 

KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden