Free Flow Massage

Als je op zoek bent naar een hele specifieke massagevorm, dan is er aanbod en keuze genoeg. Een Free Flow Massage is hierin juist net even iets anders. Geen plan, geen doelstelling, het enige wat vast staat is dat ik start met mijn handen op je rug, de rest gaat als vanzelf. Tijdens de massage zie, hoor en voel ik wat je raakt, wat bij je binnenkomt en wat je fijn vindt. Juist hierop bouw ik weer verder uit en zo verder en zo verder. Hierbij gebruik ik diverse massagetechnieken en massagevormen, al naar gelang hoe het gaat en hoe het loopt. Het resultaat is er dan ook naar, maar wat het resultaat gaat worden, dat weten we beide nog niet tot na afloop van de massage of zelfs pas een paar dagen later. Het kan leiden tot een zeer ontspannende massage of een stevige klassieke massage, alles daartussenin of juist weer iets compleet anders. Het gaat echt als vanzelf. Vandaar ook de term Free Flow Massage.

 


Hoe werkt het

Een Free Flow Massage vergt overgave, vrijheid en vertrouwen. Een Free Flow Massage werkt alleen als je echt alles durft los te laten, zonder beperkingen, zonder schaamte en zonder angst. Je moet die vrijheid diep vanbinnen gaan voelen, die vrijheid ook pakken en alle ruimte geven. Ongeacht wat het in je losmaakt, alsof er feitelijk niemand bij aanwezig. Heb je daar moeite mee? Ach, dat is vrij normaal. Het gaat er juist om dat je jezelf durft te zijn en ik bied je hiervoor alle ruimte en vrijheid. Een Free Flow Massage werkt alleen maar als ik kan horen, zien en voelen wat het met je doet, wat je raakt en wat je fijn vindt. Alleen dan kan ik juist daar weer verder op inspelen. Durf te reageren op wat het in je losmaakt, anders werkt het niet.

Overgave

Overgave om juist datgene te mogen voelen en te beleven wat je raakt.

Vrijheid

Vrijheid om daarop te durven reageren en anticiperen.

Vertrouwen

Vertrouwen in de masseur om dit alles te mogen ervaren.


Wat doet deze massage met je

Deze massage wordt gedurende de massage steeds verder afgestemd en ingeregeld op jou. Het effect kan echt groot zijn. Het geeft een enorme boost aan je zelfvertrouwen en je zelfverzekerdheid. Vrijheid voelen is mooi, maar vrijheid beleven is nog veel mooier! Het kan je op zoveel manieren helpen. Van het verwerken van een vervelende gebeurtenis, dichter bij jezelf komen tot aan het vrijer en zelfverzekerd in het leven staan. Hoe mooi is dat!

Blootgewoon vanaf de start

Deze massage is net zoals al mijn andere massages een volledig blootgewone massage. Je ligt bij aanvang geheel ontkleed onder een grote handdoek, die al vrij snel na de start van de massage geheel zal worden weggenomen. Pas na afloop van de massage wordt je dan weer afgedekt. Wil je sowieso niet worden afgedekt met een handdoek, dan ga je bij aanvang niet onder de handdoek liggen, maar leg je die aan de kant. Bij al mijn massages heeft dit de voorkeur en de meeste cliënten kiezen hier ook voor.


Een compleet overzicht van alle massages

De spelregels van mijn massagepraktijk

Wat zijn de beperkingen bij een massage

Veelgestelde vragen en de antwoorden


Maak hier een online massage afspraak

Massage advies, welke massage kies ik

De reacties op mijn massages

Overzicht massage tarieven