Adviesmassage

Als je niet goed weet welke massage bij je zou passen of je weet niet welke massagevorm het beste zou zijn om jou klachten en/of problemen te verminderen of jou persoonlijke wensen te vervullen, dan is een afspraak voor een adviesmassage de beste keuze. We bespreken eerst samen je klachten, problemen en/of wensen en daarna gaan we samen op zoek naar een massage die daar het beste bij past.


Gesprekje

We samen naar de massageruimte alwaar we als eerste een zeer open gesprek gaan voeren. Hierbij bespreken we persoonlijk en vertrouwelijk wat jou wensen, klachten en/of problemen zijn, wat je met een massage zou willen bereiken en hoe voor jou de ideale massage er uit zou moeten zien. Dit is een uiterst vertrouwelijk en persoonlijk gesprek, waarbij echt alle onderwerpen aan bod mogen komen. Wees hierbij zo open, duidelijk en concreet mogelijk, alles wat je met me deelt blijft strikt vertrouwelijk tussen jou en mij. Het gesprekje duurt ongeveer 30 minuten.

Massage

Het gesprek wordt gevolgd door een massage, aangepast aan de onderwerpen, problemen, klachten of wensen die uit ons gesprek  naar voren zijn gekomen. Het is een algemene check-up, zodat ik je daarna een persoonlijk advies op maat kan geven. Natuurlijk ga ik er ook voor zorgen dat deze massage al redelijk aansluit op jou wensen. De massage duurt dan ongeveer 60 minuten, afhankelijk van de duur van het gesprek.

Advies

Na afloop van de massage laat ik je even alleen, zodat je jezelf weer kunt aankleden. Daarna kom ik opnieuw naar je toe, bespreken we samen nog even hoe je de massage hebt ervaren en zal ik je een eerste advies geven. Veelal stuur ik je binnen een dag nog een uitgebreider massage-advies via de mail naar je toe. Afgelopen week heb ik een persoonlijk massage-advies gehad met een stukje klassieke en ontspannende massage. Ik vond het heel fijn om het te ervaren. Ik heb al een tijdje last van mijn spieren en nu toch een stukje minder pijn door de klassieke massage. Ook de ontspannende massage heeft zijn werking gedaan want was daarna heel ontspannen. Ik vindt Henk een fijne en professionele masseur die mij op mijn gemak stelde. Er gaan zeker nog meer massages volgen

Al verschillende keren goede verhalen gehoord, maar toch die drempel...... op een gegeven moment zag ik een actie voorbij komen waar ik op reageerde. Voor ik het wist drukte ik op verzenden en dat pakte goed uit. Eerst de adviesmassage, waarna ik een drietal adviezen kreeg van Henk. Gelukkig maar, want de keuze is reuze! Ik koos voor de 'Tijd voor jezelf' kuur. Een schot in de roos. Binnen de gestelde periode van deze kuur merkte ik bij mezelf veranderingen, maar mijn omgeving ook. Ontspannen, relaxt én zelfvertrouwen die groter wordt. Tevens merk ik het ook aan mijn lichaam wat een goede massage bereiken kan. Nooit gedacht dat dit soort dingen in vrij korte tijd behaald kunnen worden. En die drempel van blootgewoon? Is niet nodig, Henk gaat respectvol en kundig met je om. Het enige wat ik me nu nog kan bedenken: Waarom heb ik dit zo lang uitgesteld? Ik ben blij als ik weer mag gaan! 


KvKnr: 78043875

Bank: NL84 KNAB 0402 4948 49

BTW: NL003277836B62 (vrijgesteld)

Algemene voorwaarden