Adviesmassage

Als je niet goed weet welke massage bij je zou passen of je weet niet welke massagevorm het beste zou zijn om jou klachten en/of problemen te verminderen of jou persoonlijke wensen te vervullen, dan is een afspraak voor een adviesmassage de beste keuze. We bespreken eerst samen je klachten, problemen en/of wensen en daarna gaan we samen op zoek naar een massage die daar het beste bij past.


Eerst een gesprekje

We samen naar de massageruimte alwaar we als eerste een zeer open gesprek gaan voeren. Hierbij bespreken we persoonlijk en vertrouwelijk wat jou wensen, klachten en/of problemen zijn, wat je met een massage zou willen bereiken en hoe voor jou de ideale massage er uit zou moeten zien. Dit is een uiterst vertrouwelijk en persoonlijk gesprek, waarbij echt alle onderwerpen aan bod mogen komen. Wees hierbij zo open, duidelijk en concreet mogelijk, alles wat je met me deelt blijft strikt vertrouwelijk tussen jou en mij.

Daarna de massage

Het gesprek wordt gevolgd door een massage, aangepast aan de onderwerpen, problemen, klachten of wensen die uit ons gesprek  naar voren zijn gekomen. Het is een algemene check-up, zodat ik je daarna een persoonlijk advies op maat kan geven. Natuurlijk ga ik er ook voor zorgen dat deze massage al redelijk aansluit op jou wensen.


Tot slot het advies

Na afloop van de massage laat ik je even alleen, zodat je jezelf weer kunt aankleden. Daarna kom ik opnieuw naar je toe, bespreken we samen nog even hoe je de massage hebt ervaren en zal ik je een eerste advies geven. Veelal stuur ik je binnen een dag nog een uitgebreider massage-advies via de mail naar je toe. 

Blootgewoon

Deze massage is een blootgewone massage, waarbij de handdoek in stapjes wordt weggenomen totdat je geheel onbedekt op de massagetafel ligt. Het heeft echter de voorkeur om deze massage al direct vanaf de start zonder bedekking van een handdoek te ondergaan. Wil je dat? Geef het dan even aan voorafgaande aan de massage.


Een compleet overzicht van alle massages

De spelregels van mijn massagepraktijk

Wat zijn de beperkingen bij een massage

Veelgestelde vragen en de antwoorden


Maak hier een online massage afspraak

Massage advies, welke massage kies ik

De reacties op mijn massages

Overzicht massage tarieven