De Warmte Massage

Warmte kan een echte weldaad zijn, niet enkel voor je lijf maar ook voor je geest. Warmte geeft een goed en behaaglijk gevoel, het voelt ook als pure aandacht echt voor jezelf. Door de warmte worden de spieren lekker los en soepel en kunnen ze ook wat meer hebben als het om de stevigheid van de massage gaat. Deze warmte massage heeft als uitgangspunt een stevige klassieke massage, maar zal uiteindelijk door alle warmte die je letterlijk en figuurlijk gaat ervaren, voelen als echte ontspanning. Warmte doet iets met je, uiteindelijk voel je de warmte van deze massage zelfs van binnen. Ontspannen van een stevige massage en toch met wat extra energie weer van de tafel afspringen? Het kan echt!

Warmte

Bijna alles draait tijdens deze massage om warmte. Dat warmte goed voor lijf en leden is, dat weten we allemaal, maar deze warmte gaat verder. Het is een echte weldaad, niet enkel voor je lijf, maar diep van binnen en zelfs tussen je oren. Je gaat je zelfs warm van binnen voelen. Het voelt als een warm bad.

Stevig en ontspannend

Het mooie van deze massage is dat de uitgangspunten liggen bij de echte stevige klassieke massage, maar het effect juist ook wordt bereikt op het gebied van de ontspanning. Het lijkt onmogelijk, jezelf ontspannen voelen bij een stevige massage, maar door de toevoeging van warmte werkt dat juist zeer goed.


Aandacht

Deze massage voelt als pure aandacht. Echt als iets dat je helemaal mag ondergaan en ontvangen, zonder dat je daar ook maar iets voor terug hoeft te doen. Aandacht voor je lijf en aandacht voor je geest. Na afloop van de massage voel je de warmte nog steeds van binnen en de tijd lijkt te zijn omgevlogen. Op de een of andere manier krijg je er ook positieve energie van.

Hoe gaat het precies

De start is een stevige massage van nek, schouders en rug. Hierbij wordt er in het begin ook geen massage olie gebruikt. Soms best pittig. Daarna komt de Massageolie erbij en is het vooral een stevige klassieke massage voor het gehele lichaam, met massageolie. Ik gebruik wat minder olie zodat er veel meer wrijvingswarmte ontstaat. Ik masseer bepaalde gedeeltes van je lichaam met hele intense, snelle massagetechnieken. Als je dit niet kent, dan zal je ervaren dat deze warmte echt super fijn is. Je lijkt wel te gloeien, zo warm is het. Tussendoor masseer ik ook afwissend met en zonder de Hot Stones. Na verloop van tijd zal deze massage langzaam in intensiteit afnemen en komen we vanzelf uit bij het ontspannende gedeelte, waarbij ik wat meer olie, de Hot Stones en soms ook de massagekaarsen gebruik. 

 

Gemaximaliseerd

Deze massage is best pittig om te geven. Jij bent na afloop warm, relaxed, ontspannen en gaat met wat extra energie naar huis. Ik ben echter wel op, het voelt voor mij als 1,5 uur intensief sporten. Dat is geen probleem verder, maar ik moet het wel een beetje verdelen. Ik kan deze massage niet iedere dag geven en moet het beperken tot maximaal 2 per week. Mocht het zo zijn dat jij precies de 3e keer deze massage in dezelfde week boek, dan ga ik je vragen om de datum of de massagevorm aan te passen. Ik wil en kan je deze massage enkel goed geven als ik daar voldoende energie voor heb, ik wil je geen halve massage geven omdat ik er geen fut meer voor heb! Ik reken dan wel een beetje op je begrip hiervoor. Het kan voorkomen dat je deze massage reserveert, maar dat het me echt niet zal lukken. 

 


Blootgewoon in stapjes

Deze massage is net zoals al mijn andere massages een volledig blootgewone massage. Je ligt bij aanvang geheel ontkleed onder een grote handdoek, die er in stapjes wordt afgehaald. Uiteindelijk lig je geheel onbedekt op de massagetafel, zowel bij de massage van de voorzijde als de massage van de achterzijde van het lichaam. Wil je sowieso niet worden afgedekt met een handdoek, dan ga je bij aanvang niet onder de handdoek liggen, maar leg je die aan de kant. Bij al mijn massages heeft dit de voorkeur en de meeste cliënten kiezen hier ook voor.