Ontspannende Massage

De naam zegt het al, dit is een massage ter ontspanning. Een moment puur voor jezelf om helemaal te ontspannen en helemaal tot rust te komen. Het is een vriendelijke, langzame en zachte massagevorm, geen dieptemassage van de spieren of een bindweefselmassage. De ontspannende massage is de meest gevraagde massage uit mijn aanbod. Kun je niet goed slapen, zit je niet lekker in je vel? Kun je de drukte van school of werk niet goed loslaten? Ben je juist futloos en zit je zonder energie? Dan is deze massage echt iets voor jou! Bij een ontspannende massage is het de bedoeling dat je jezelf helemaal overgeeft, stil bent en met de ogen gesloten op de tafel ligt. Echt even helemaal de tijd en de aandacht voor jezelf. Een minivakantie om even de rest van de wereld te vergeten. 


Blootgewoon

Deze massage is een blootgewone massage, waarbij de handdoek in stapjes wordt weggenomen totdat je geheel onbedekt op de massagetafel ligt. Het heeft echter de uitdrukkelijke voorkeur om deze massage al direct vanaf de start zonder bedekking van een handdoek te ondergaan, want het effect is hierdoor veel groter. Wil je dat? Geef het dan even aan voorafgaande aan de massage.

Voorkeuren

Ieder mens is anders, dus ook ontspannen is voor ieder mens verschillend. Als je zelf al weet waarbij jij echt kunt ontspannen en wat jij echt fijn zou vinden, geef het dan gerust aan me door. Wellicht is dat juist een zachte massage van je schouders of je buik, maar wellicht ontspan jij juist van een massage van je kleine teen of je gezicht. Laat het me weten, des te fijner wordt deze massage!


Een compleet overzicht van alle massages

De spelregels van mijn massagepraktijk

Wat zijn de beperkingen bij een massage

Veelgestelde vragen en de antwoorden


Maak hier een online massage afspraak

Massage advies, welke massage kies ik

De reacties op mijn massages

Overzicht massage tarieven