Ontspannende Massage

De naam zegt het al, dit is een massage ter ontspanning. Een moment puur voor jezelf om helemaal te ontspannen en helemaal tot rust te komen. Het is een vriendelijke, langzame en zachte massagevorm, geen dieptemassage van de spieren of een bindweefselmassage. De ontspannende massage is de meest gevraagde massage uit mijn aanbod. Kun je niet goed slapen, zit je niet lekker in je vel? Kun je de drukte van school of werk niet goed loslaten? Ben je juist futloos en zit je zonder energie? Dan is deze massage echt iets voor jou! Bij een ontspannende massage is het de bedoeling dat je jezelf helemaal overgeeft, stil bent en met de ogen gesloten op de tafel ligt. Echt even helemaal de tijd en de aandacht voor jezelf. Een minivakantie om even de rest van de wereld te vergeten. 


Blootgewoon in stapjes

Deze massage is net zoals al mijn andere massages een volledig blootgewone massage. Je ligt bij aanvang geheel ontkleed onder een grote handdoek, die er in stapjes wordt afgehaald. Uiteindelijk lig je geheel onbedekt op de massagetafel, zowel bij de massage van de voorzijde als de massage van de achterzijde van het lichaam. Wil je sowieso niet worden afgedekt met een handdoek, dan ga je bij aanvang niet onder de handdoek liggen, maar leg je die aan de kant. Bij al mijn massages heeft dit de voorkeur en de meeste cliënten kiezen hier ook voor.

Voorkeuren

Ieder mens is anders, dus ook ontspannen is voor ieder mens verschillend. Als je zelf al weet waarbij jij echt kunt ontspannen en wat jij echt fijn zou vinden, geef het dan gerust aan me door. Wellicht is dat juist een zachte massage van je schouders of je buik, maar wellicht ontspan jij juist van een massage van je kleine teen of je gezicht. Laat het me weten, des te fijner wordt deze massage!