Lomi Lomi Massage

Tijdens een Lomi lomi massage wordt het lichaam gemasseerd met mooie, lange, vloeiende bewegingen over het gehele lichaam, waarbij met de handen, onderarmen en de ellebogen wordt gemasseerd. Deze bewegingen worden vaak vergeleken met de golven van de oceaan. Men gaat er daarbij vanuit dat de spanning in het lichaam als het ware wordt weggespoeld en de natuurlijke energiestroom in het lichaam gestimuleerd wordt. De Lomi lomi massage draagt op een krachtige manier bij aan een goede gezondheid. Het voelt alsof je door meerdere personen tegelijk wordt behandeld. Tijdens de massagebewegingen worden er ook diverse strekkingen uitgevoerd, voornamelijk gericht op benen, armen en heupen.  Tijdens een Lomi lomi massage wordt er ook onder het lichaam door gemasseerd. Hierbij worden de bovenzijde en de onderzijde van het lichaam gelijkertijd gemasseerd.


Blootgewoon

Deze massage is een volledig blootgewone massage. Je mag voor aanvang wel onder de handdoek gaan liggen, maar die zal ik bij aanvang van de massage in het geheel verwijderen. Wil je vooraf ook niet onder de handdoek liggen, dan leg je die gewoon aan de kant. Bij al mijn massages heeft dit de voorkeur en de meeste cliënten kiezen hier ook voor, daar het de massage echt ten goede komt.

Mijn lomi lomi massage

Indien je reeds elders een lomi lomi massage hebt ondergaan, dan zal je merken dat mijn lomi lomi massage zal afwijken van de reguliere lomi lomi massage. De technieken zijn natuurlijk wel hetzelfde, maar ik combineer deze massage met andere massagetechnieken om zo het optimale resultaat te verkrijgen.


Een compleet overzicht van alle massages

De spelregels van mijn massagepraktijk

Wat zijn de beperkingen bij een massage

Veelgestelde vragen en de antwoorden


Maak hier een online massage afspraak

Massage advies, welke massage kies ik

De reacties op mijn massages

Overzicht massage tarieven