Combinatie Massage

Op verzoek van veel cliënten, heb ik een combi massage samen gesteld van de klassieke massage en de ontspannende massage. De start van de combi massage is een klassieke massage van de schouders, nek en rug. Mocht je evt. andere gebieden hebben die ook in deze klassieke aanpak meegenomen dienen te worden, dan is dat in overleg zeker mogelijk. Al naar gelang de problemen die ik tegenkom, pak ik deze aan door gebruik te maken van verschillende klassieke massage technieken. De resterende tijd van de massage bestaat uit de ontspannende massage. Een moment puur voor jezelf om helemaal te ontspannen en helemaal tot rust te komen. Mocht het klassieke gedeelte meer tijd vergen dan verwacht, dan is de ontspannende massage wat korter. Soms neem ik wel je gezicht mee, soms niet, net zoals het loopt en hoeveel ruimte er nog is. Hierdoor is deze massage altijd verschillend, ik volg nooit een vast patroon. Deze combi massage is een massage met een stevige start en een zacht einde.


Is de massage pijnlijk

Het klassieke gedeelte van deze massage kan best wat gevoelig zijn, vooral als je ergens al wat last van hebt. De dag na de massage kan je wat extra (spier)pijn ervaren, maar daarna moet het altijd minder zijn als voorafgaande aan de massage.

Beperkingen

Deze massagevorm kent wat beperkingen, maar daar is veelal een oplossing voor te vinden. Geef zeker even door als je bloedverdunners of spierverslappers gebruikt, want dan kan ik daar rekening mee houden.

Blootgewoon

Alle massages worden uitgevoerd op een geheel ontkleed lichaam, het aanhouden van het ondergoed is bij mijn massages niet mogelijk. Je ligt geheel ontkleed en blootgewoon op de massagetafel, (uiteindelijk) zonder bedekking van een handdoek. Hierdoor zal je een completere en effectieve massage ondergaan, simpelweg omdat ik dan niet beperkt wordt in mijn massagetechnieken en je jezelf hiermee veel meer overgeeft aan de massage. Ik wil enkel effectvolle massage kunnen geven en dat kan volgens mijn denkwijze en mijn manier van masseren enkel als je geheel ontkleed bent. Ik pas dit toe bij iedereen, ongeacht leeftijd, gender of geslacht. Ik kom regelmatig bij Henk voor een afspraak, meestal een combi massage. Henk stelt je snel op je gemak. Hij weet heel goed hoe jij je snel vertrouwd voelt . De kundige, rustige wijze van masseren ontspant me steeds weer. Ik voel me in een vertrouwde, veilige omgeving. Alle pijntjes en ongemakken worden weggemasseerd en ik ben altijd zeer ontspannen als de massage is beëindigd. Het is steeds weer topkwaliteit!! Zeker een aanrader, het is in een woord superfijn!

Ik voelde me bij aankomst meteen op m’n gemak. We hebben eerst gezellig wat gekletst, daarna naar boven voor de massage. Begonnen met een korte klassieke massage omdat mijn nek wat extra aandacht kon gebruiken. Deze was pittig maar aangenaam. De ontspannende massage die daarop volgde was heerlijk en de tijd vloog voorbij. Wat ik vooral erg prettig vond was de tijd die Henk nam en de rust die hij uitstraalde. Nadat de massage is afgelopen kan je nog even blijven liggen en ik ben toen 2 keer licht in slaap gevallen, zo relaxed was ik. Een echte aanrader!

Het is niet de eerste keer dat ik bij Henk langs ga voor een massage afspraak. Henk voelt precies aan welke delen van je lichaam extra aandacht nodig hebben. Henk heeft uitgebreid het gebied van mijn schouders aangepakt, zonder dat ik vooraf had aangegeven dat ik nogal pijnlijke schouders had. Buiten de helende werking, zijn Henk's massages super ontspannend en intens. Henk heeft absoluut gouden handen!