Massagekuur Tijd Voor Jezelf

De wereld gaat snel, er is bijna geen tijd meer om echt aan jezelf te denken. Ben je eindelijk een keertje vrij, dan ga je alle taken en werkzaamheden inhalen, waar je niet aan toe bent gekomen. Voordat je het weet is je vrije dag of het weekend weer voorbij, zonder dat je jezelf dat momentje van rust en ontspanning hebt gegund. Je had er geen tijd voor! Natuurlijk is dat begrijpelijk, je hebt van alles en nog wat te doen. Kinderen, hobby’s, werk, zorg, huishouden, auto naar de garage, boodschappen en alle andere verplichtingen. Maar, je vergeet het belangrijkste! Dat is namelijk het zorgen voor jezelf! 

 

Denk aan jezelf

Het is super belangrijk om ook aan jezelf te denken. Hoe ga je het anders allemaal volhouden? Soms mag (en moet) je echt de tijd nemen voor jezelf, zonder schaamte of schuldgevoelens hierover. Jij bent ook belangrijk en alleen als je goed voor jezelf zorgt, kan je ook goed voor anderen zorgen. Geef jezelf deze tijd en zie het als een investering in jezelf, je welbehagen en jouw eigen momentje. Even weer helemaal opladen, door tot rust te komen.

 

Hoe doe je dat?

Feitelijk is dat heel gemakkelijk. Je reserveert simpelweg deze tijd voor jezelf. Even niets anders dan alleen maar aan jezelf denken. Telefoon uit, weg van huis, even onbereikbaar voor de rest van de wereld en alle aandacht voor jezelf. Deze afspraken in je agenda zijn de belangrijkste, dat moet je wel met jezelf afspreken. Er moet wel heel iets dringends zijn om deze afspraak te verzetten, liever niet!

 


Welke massage past hierbij

Als je deze tijd helemaal voor jezelf pakt, dan moet deze tijd ook echt waardevol je zijn. Echt een moment van rust, ontspanning en geborgenheid. Geen haast, puur relaxen en jezelf laten verwennen. Verder helemaal niets. De massages in deze massagekuur zijn echt super ontspannend, langzaam en verzorgend. Het zijn verschillende combinatie massages van de ontspannende en verzorgende massages uit mijn aanbod, soms aangevuld met een extra verzorgend onderdeel en/of eventueel ook speciaal op jouw wensen en behoefte afgestemd. Echte 'feel good' massages. Dit alles wordt gebundeld tot zeer relaxte en verzorgende massages. Het mooie daarbij is dat het altijd weer iets anders kan zijn, maar altijd puur gericht op jouw ontspanning en de zorg voor jezelf. Ik bied deze massages bij voorkeur enkel aan in kuurvorm, zodat je ook daadwerkelijk meerdere momenten voor jezelf dient te reserveren. Eenmalig is niet voldoende, tijd voor jezelf dient een standaard onderdeel te worden van jezelf en van je levenswijze.

 

3 massages binnen 6 weken

Het is verstandig om bij de eerste keer direct meerdere massage afspraken vast te leggen, zodat je 3 massages binnen 6 weken kan ondergaan. Kijk in de agenda voor de beschikbare data en leg dan direct deze afspraken vast, zodat je er zeker van bent dat deze data voor jou gereserveerd staan. Natuurlijk kan je daarna deze massagekuur voortzetten met losse afspraken.

 

Blootgewoon vanaf de start

Deze massage is net zoals al mijn andere massages een volledig blootgewone massage. Je ligt bij aanvang geheel ontkleed onder een grote handdoek, die al vrij snel na de start van de massage geheel zal worden weggenomen. Pas na afloop van de massage wordt je dan weer afgedekt. Wil je sowieso niet worden afgedekt met een handdoek, dan ga je bij aanvang niet onder de handdoek liggen, maar leg je die aan de kant. Bij al mijn massages heeft dit de voorkeur en de meeste cliënten kiezen hier ook voor.