Tijd Voor Jezelf

3 Massages Binnen 6 Weken

De wereld gaat snel, er is bijna geen tijd meer om echt aan jezelf te denken. Ben je eindelijk een keertje vrij, dan ga je alle taken en werkzaamheden inhalen, waar je niet aan toe bent gekomen. Voordat je het weet is je vrije dag of het weekend weer voorbij, zonder dat je jezelf dat momentje van rust en ontspanning hebt gegund. Je had er geen tijd voor! Natuurlijk is dat begrijpelijk, je hebt van alles en nog wat te doen. Kinderen, hobby’s, werk, zorg, huishouden, auto naar de garage, boodschappen en alle andere verplichtingen. Maar, je vergeet het belangrijkste! Dat is namelijk het zorgen voor jezelf! 


Denk aan jezelf

Het is super belangrijk om ook aan jezelf te denken. Hoe ga je het anders allemaal volhouden? Soms mag (en moet) je echt de tijd nemen voor jezelf, zonder schaamte of schuldgevoelens hierover. Jij bent ook belangrijk en alleen als je goed voor jezelf zorgt, kan je ook goed voor anderen zorgen. Geef jezelf deze tijd en zie het als een investering in jezelf, je welbehagen en jouw eigen momentje. Even weer helemaal opladen, door tot rust te komen.

Hoe doe je dat?

Feitelijk is dat heel gemakkelijk. Je reserveert simpelweg deze tijd voor jezelf. Even niets anders dan alleen maar aan jezelf denken. Telefoon uit, weg van huis, even onbereikbaar voor de rest van de wereld en alle aandacht voor jezelf. Deze afspraken in je agenda zijn de belangrijkste, dat moet je wel met jezelf afspreken. Er moet wel heel iets dringends zijn om deze afspraak te verzetten, liever niet!


Welke massage past hierbij

Als je deze tijd helemaal voor jezelf pakt, dan moet deze tijd ook echt waardevol je zijn. Echt een moment van rust, ontspanning en geborgenheid. Geen haast, puur relaxen en jezelf laten verwennen. Verder helemaal niets. De massages in deze massagekuur zijn echt super ontspannend, langzaam en verzorgend. Het zijn verschillende combinatie massages van de ontspannende en verzorgende massages uit mijn aanbod, soms aangevuld met een extra verzorgend onderdeel en/of eventueel ook speciaal op jouw wensen en behoefte afgestemd. Echte 'feel good' massages. Dit alles wordt gebundeld tot zeer relaxte en verzorgende massages. Het mooie daarbij is dat het altijd weer iets anders kan zijn, maar altijd puur gericht op jouw ontspanning en de zorg voor jezelf. Ik bied deze massages enkel aan in kuurvorm, zodat je ook daadwerkelijk meerdere momenten voor jezelf dient te reserveren. Eenmalig is niet voldoende, tijd voor jezelf dient een standaard onderdeel te worden van jezelf en van je levenswijze.


De praktijk

Ik begeleid je naar de massagetafel, waar al een grote handdoek gereed zal liggen. Daarna zal ik de ruimte tijdelijk verlaten, zodat het geheel uitkleden in alle privacy kan plaatsvinden en je op je buik en onder de handdoek kunt gaan liggen. Na afloop van de massage zal ik de ruimte weer verlaten, zodat je jezelf in alle rust weer kunt aankleden.

Stil en ogen gesloten

Bij deze massagevorm is het uitdrukkelijk de bedoeling dat je gedurende de gehele massage de ogen gesloten houd en niet praat. Op deze wijze kun je optimaal genieten en tot rust komen. De massageruimte wordt qua verlichting ook vrij donker gehouden en tijdens de massage van de voorzijde van je lichaam worden je ogen afgedekt.

Afspraken maken

Het is verstandig om de eerste keer direct 3 massage afspraken binnen 6 weken vast te leggen. Kijk in de agenda voor minimaal 3 beschikbare data en leg dan direct 3 afspraken vast binnen 6 weken, zodat je er zeker van bent dat deze data voor jou gereserveerd staan. Natuurlijk kan je daarna deze massagekuur voortzetten met losse afspraken.


Voorkeuren

Het is geen enkel probleem om je persoonlijke voorkeuren met mij te bespreken en precies aan te geven wat jou wensen zijn. Alles mag hierbij aan bod komen. Kun je beter ontspannen als ik je voeten oversla? Wel muziek, geen muziek? Warm of koel? Wil je juist dat ik wat extra meeneem tijdens de massage en bepaalde zaken meer aandacht geef? Laat het gewoon weten! Dat kan voorafgaande aan de massage, maar ook reeds eerder. Hoe beter, open en duidelijk jij kunt aangeven wat je wensen en voorkeuren zijn, waar jij het meeste baat bij zou hebben en wat jij echt super fijn zou vinden, des te beter kan ik de massage hierop afstemmen en hoe groter het effect van de massage zal zijn.

Blootgewoon

Alle massages zijn blootgewone massages en worden uitgevoerd op een geheel ontkleed lichaam, het aanhouden van het ondergoed is niet mogelijk. De massages starten terwijl je onder een handdoek ligt. Gedurende de massage wordt de handdoek geheel weggenomen, waarna je blootgewoon en onbedekt op de massagetafel ligt. Bij deze massagevorm heeft het zelfs uitdrukkelijk de voorkeur om de gehele massage reeds vanaf de start zonder bedekking van handdoeken te ondergaan. Hierdoor wordt de massage zo min mogelijk onderbroken, waardoor het effect nog groter is. Je kunt dit voorafgaande of zelfs nog tijdens de massage kenbaar maken.


Een compleet overzicht van alle massages

De spelregels van mijn massagepraktijk

Wat zijn de beperkingen bij een massage

Veelgestelde vragen en de antwoorden


Maak hier een online massage afspraak

Massage advies per mail, 100% vertrouwelijk.

De reacties op mijn massages

Overzicht massage tarieven