Interseksueel

Voor Massagetherapie en Coaching maakt het natuurlijk helemaal niets uit hoe je bent geboren. Of je nu als jongen, meisje of intersekse op de wereld bent gekomen, een massage is voor jou net zo fijn als voor een ander, dat kan toch geen verrassing zijn? Je bent als intersekse van harte welkom in mijn massagepraktijk, net zoals iedereen dat is. Mijn massages zijn blootgewoon, je ligt dus geheel ontkleed op de massagetafel. Soms is dat net even een drempel als je wat anders bent geboren, maar dat hoeft dus echt niet. Je bent zeker niet de eerste intersekse die op mijn massagetafel ligt en je krijgt natuurlijk een fantastische massage. Wil je daarnaast ook nog even kletsen, dan kan en mag dat ook. Niet twijfelen, maar een afspraak maken! Heb je vragen of wil je eerst afstemmen? Neem gerust contact met me op.

Intersekse

Niet iedereen is ermee bekend, terwijl het o zo natuurlijk is. Vandaar dat ik het een beetje probeer uit te leggen. Interseksuele mensen zijn geboren met mannelijke en vrouwelijke geslachtskenmerken en/of hebben een mix van vrouwelijke en mannelijke hormonen, chromosomen of genen. De meeste intersekse mensen voelen zich man of vrouw. Een kleiner aantal voelt zich tussen mannelijk en vrouwelijk in of geen van beiden.

Schaamte en Angst

Schaamte en angst is vaak bij intersekse mensen een beperking op het leven. Ik ben van mening dat dit niet hoeft en dat je trots op jezelf mag zijn dat jij net even anders bent dan de massa! Massagetherapie en Coaching is hierbij juist erg fijn om jezelf meer te accepteren, die angst en schaamte uit je hoofd te halen en te ervaren dat je gewoon je leven mag leiden, ongeacht wat anderen van je denken of over je vinden of wat dan ook!


Coaching traject

Als schaamte en angst echt een groot probleem is, dan is een coaching traject de beste keuze. We kunnen dan voorafgaande aan de massage je schaamte en angst in alle vertrouwen bespreken en samen een weg vinden middels coaching en massagetherapie om die te verminderen.

Andere massages

Als een coaching traject niets voor je is, maar je enkel een fijne massage wilt, dan zijn alle massages uit mijn aanbod geschikt. Kies wat je fijn vindt en wat bij je past. Het maakt namelijk niets uit of je interseksueel bent of niet, een massage is voor iedereen even fijn.


Twijfels?

Soms ligt er een hoge drempel. Stap er overheen! twijfels zijn niet nodig, je bent van harte welkom.